En vinterdag

Natures Sway slyngevugge

 photo IMG_3369.png

Så fik jeg taget lidt billeder af slyngevuggen fra Natures Sway, som vi har valgt til vores baby. Af hvad jeg kan forstå har folk meget delte meninger om lige præcis denne vugge, men jeg har nu hørt mest positivt og er spændt på hvordan den fungerer for os. Det jeg tænker er smart ved den er, at den kan vugge op og ned pga fjederen der sidder på. Dette skulle gøre babyen tryg. Desuden medfølger en “dims” der gør at man kan sætte vuggen op på alle dørkarme, så den kan altså tages med rundt og hænges op over alt.
Vi har valgt at sætte en metalstang fast i loftet, der gør det muligt at køre vuggen helt ind over sengen. Det tip fik jeg af min veninde, som havde gjort det samme. Dette var hun virkelig glad for, så kunne hun nemlig ligge i sengen og vugge sin søn, uden nødvendigvis at skulle stå ud af sengen. Smart ikke ; )

 photo IMG_3367.png photo IMG_33x67.png photo IMG_3383.png photo IMG_3376.png

Hvad har I af erfaringer med Natures Sway? Del gerne xx

Uroen og spilledåsen er fra Nature Zoo og kan findes hos legebutikken her og her : )

31 kommentarer

 • Benedikte

  Hej Emilie!
  Hvor har du købt skinnen? Det er så smart jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] så aldrig rigtig med en baby, men I ved hvad jeg mener ; ) Saxo sover lige nu en lille lur i sin slyngevugge, og da I er mange der har spurgt om jeg vil komme med en anmeldelse af den, knytter jeg lige et par […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med jeres søn!:) Jeg ved godt, at det er ved at være et gammelt indlæg, men jeg har skrevet om vores erfaringer med slyngevuggen på min blog, så vil bare lige dele.:)

  http://tordenmor.blogspot.dk/2014/01/det-bedste-kb.html

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har haft stor glæde af slyngevuggen fra Natures Sway og har været lykkelige for den. For at være ærlig tror jeg aldrig at min datter havde sovet uden.

  Men selvom vi har været meget glade for den, så har vi lært at vores næste barn ikke skal sove i den uden det bliver nødvendigt. For det har været rigtig hårdt at vende hende til at sove uden at blive vugget og uden den bevægelse og tryghed som slyngevuggen har givet hende.

  Så med mindre vi skulle få et barn til, som har svært ved at sove, så tror jeg ikke at vores slyngevugge kommer i brug igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Vi købte den da vores søn var 3 mdr og det har været vores bedste køb. Pludselig kunne han falde i søvn for sig selv, og sov også meget længere en normalt, vi har også haft den med når vi var ude. Næste barn skal bruge den fra fødslen og også om natten. Mht. Til fjeder er der intet med den originale natures sway som du jo har. Vi stoppede med at bruge den til lure da han var omkring 6 mdr, pladsen blev for træng og han kunne ikke rulle om på siderne eller maven, vi har den dog stadig hængende og han får tit en gyngetur i den ( han er 11 mdr). du skal iøvrigt binde bændlerne så de sidder i rillerne i pinden, prøv evt. Googles billedsøgning eller se i vejledningen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super smarte, jeg skal helt sikkert have sådan en til næste baby! Min veninde har en og begge hendes har elsket den. De havde den med rundt på rejse i Tailand, men hotellerne have sjællendt dørkarme, så der hang en baby i bøjleskabet – skabet var selvfølgelig åbent 😉
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har det så ambivalent med Nature Sway. På den ene side synes jeg, at den er genial; vi har den selv og bruger den, når vores søn slet ikke kan finde ro. På den anden side synes jeg imidlertid, at det er ærgerligt, at producenten påstår, at den ikke kan medvirke til fladt baghoved og/eller skævt kranium, fordi den skulle fordele vægten ligeligt hele vejen rundt. Jeg har en bekendt (og har læst om andre), hvis barn har fået fladt baghoved af at ligge i swayen, fordi vægten primært er på baghovedet. Min egen søn begyndte først at bruge den, da han var fyldt tre mdr., således at kraniet ikke længere var meget blødt, og han får ikke lov til at sove i den hele natten. Det er godt nok “kun” kosmetisk generende, men ikke desto mindre møgærgerligt, hvis de mister deres finde, runde kranium. Så hvis man har en baby, der tenderer til fladt baghoved, vil jeg være varsom med at bruge swayen i alt for lang tid ad gangen.

  – Og vupti, så lød jeg som en af de der mødre, der tror de ved alt, blot fordi de har født et barn! Beklager – det er skrevet i den bedste mening! 🙂 Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

   Ha ha, måtte lige trække på smilebånde over de sidste par linier, dejligt med lidt selvironi 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeg vidste faktisk slet ikke at der var mulighed for et fladt baghoved, så det vil jeg da helt sikkert lige undersøge mere om. Tak for din kommentar, og no worries ; ) Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det fint ud. Vi havde vuggen til Martha og den fungerede rigtig fint i starten. Hun blev lagt til at sove i den om aftenen og kom så over i vores seng, når vi gik i seng. Det gik fint til hun blev ca. 5 måneder. Pludselig kunne hun så selv sætte gang i vuggen, så hun nærmest hoppede helt op i loftet. Det havde hun det ret sjovt med, men faldt bestemt ikke i søvn af det, så der stoppede vi med at bruge den… Vi havde en Leandervugge til vores første barn, den var jeg slet ikke vild med. Alt for stor og klodset og slet ikke så hyggelig og omsluttende som slyngevuggen… Synes det tætte og omsluttende klart er det skønne ved slyngevuggen, specielt hvis man også bruger slynger i løbet af dagen… så er det en naturlig fortsættelse (når bebsen ikke lige ligger hos en selv;o)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Haha kunne forestille mig at det ikke lige var noget man faldt i søvn af. Havde egentlig også forestillet mig at han skulle bruge den i maks 6 måneder : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor ser det fint ud med de sort/hvid hæklede dyr over vuggen! Og det er super smart fundet på med stangen.
  Her har vi satset på en Leander vugge, som skulle have nogle tilsvarende kvaliteter. Er spændt på, om det bliver lykken for vores lille pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tak : ) Leander vuggen overvejede vi også. Det skal da helt sikkert nok blive rigtig godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Den er ikke mindre end fantastisk! Vi brugte den til at få vores datter til at falde i søvn i om aftenen, når hun var urolig, hun sov ikke i den om natten, og om dagen sover hun udenfor i barnevogneb. Og så er den super nem at have med når man er nogle steder, eller som weekendseng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Fantastisk. Var det også pga risiko for fladt baghoved at hun ikke sov i den om natten?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Nej, det havde jeg ikke tænkt over, at der var risiko for det. Men når jeg tænker over det, giver det jo mening, for hendes hovede lå egentlig så hun kiggede meget op ad, og ikke så meget til siderne, som det gjorde når vi lagde hende i sin seng. Det var mere fordi den hang i den modsatte ende i huset af hvor vores soveværelse er. Men hvis du ikke har den der madras i, som kan købes ekstra, er det også lidt svært for helt ny baby at vende hovedet i vuggen, hvis han skal gylpe, det fik jeg i hvert fald afvide, og vi havde ikke madras i den i starten, for så lå hun ikke helt så svøbt, som var det der fik hende til at falde til ro.

   Held og lykke med det hele..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter Alma vil ikke sove på egen hånd, men skal vugges eller gåes med langt de fleste lure, så herhjemme er den genial. Man kan ligge hende væk, og vugge hende uden de store anstrengelser.. Men håber dog jeg snart får lært hende at sove i liften.. 🙂

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Der var noget med at metalkroge/hængsler kunne afgive nogle små metalsstykker der kunne drysse ned i øjnene så de blev irriteret. Ved ikke hvilken model slynge det var, men løsningen var at pakke metallet ind i noget. Man kan sikkert Google det. Men den er sikkert skøn!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Hvor er den altså fin 🙂 Jeg har ingen erfaringer med den, men vi havde en Leander-vugge til min søn som også hang i loftet, den var vi utrolig glade for – er sikker på at I bliver mindst lige så glade for jeres 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint! Jeg kender mange, der har haft glæde af en slyngevugge. Vi har haft en Leander vugge til begge unger og det har også været et hit. Men hvor bliver det bare spændende for jer. Redebyggeri er bare det bedste. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kijo

  Natures Swayen el Swayen som den bar bliver kaldt her hjemme, er den mest geniale opfindelse. Det er de bedste spændte penge vi ha brugt til vores datter!! Uden tvivl nogen vi aldrig kunne ha undværet. Er sikker på at i også bliver lige så glade. Swayen gjorde at jeg kunne lave noget og ikke sidde med baby på maven hver gang hun skulle sove. Hun sov dog kun i den om dagen, da vi ikke havde nogen problemer med at få hende til at sove i sin lift, til natten 🙂 Idéen med stangen i loftet er mega smart, vil jeg huske til den næste 😉 Min datter sov i sin til hun var 10 el 11 mdr, da kunne hun rejse og vende sig i den og sov ikke længere godt i den.
  Jeg håber i bliver lige så glade for den som vi har været 😉
  Held og lykke med jeres lille guldklump, det er så vildt at blive mor.

  -Kijo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min veninde havde en til sin søn som havde kolik, og hun var enormt glad for den. Kender den personligt ikke selv, men nøj den er flot som dekoration om ikke andet 😉

  http://www.blueeyedflower.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smart med stangen! Jeg ville ønske vi havde haft en slyngevugge til vores lille skrigebanan. Men fik aldrig taget mig sammen til at købe en, fordi jeg dels ledte efter den brugt og overvejede at lave en selv. Jeg mener man skal bruge en fast bundplade i vuggen de første 3 mdr – i hvert fald til nogle af lurene hvis man bruger den både dag og nat, for at den lille også ligger vandret. Men det har du sikkert styr på. Jeg har kun hørt godt om slyngevugger! Godt nytår Emilie! Glæder mig til at følge med i det kommende år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Godt nytår smukke Marie! Håber vi snart ses igen? : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vinterdag