I familiens skød

Rigtig glædelig jul

IMG_3228
IMG_3246

Vi havde en helt fantastisk juleaften igår. Den blev holdt hos mine forældre og hele familien var samlet, hvilket var skønt. Det var helt klassisk med Disney’s juleshow, julemad, risalamande, masser af gaver og hygge. Jeg ville egentlig bare ønske jer en rigtig glædelig jul. Jeg håber I havde en dejlig aften, og fik lige hvad I ønskede jer? : )

Må indrømme at jeg er lidt smadret i dag, og kunne egentlig godt bruge en hel dag i sengen ; ) Men lige om lidt står den på 1 juledag hos min kærestes familie. Det skal nok blive hyggeligt. I morgen skal vi så til min familie igen, og jeg glæder mig virkelig til på fredag, hvor jeg absolut ingen planer har! : )

8 kommentarer

 • Og rigtig glædelig jul til dig også. Lyder til du havde en rigtig skøn aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en hyggelig juleaften. 🙂 Min var også perfekt. I dag står på afslapning og i morgen julefrokost. Jeg har jo ingen “anden halvdel” at skulle tage hensyn til på det punkt. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dagmar Rosenberg

  Jeg ser at du er i lykkelige omstændigheder, hvor må det dog være vidunderligt. Tilykke med det. Hvor længe er du egentlig henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinemai

  EEEEEEEEEEEELLLLLSSSSKKKKEEERRR din blog Emili, synes du blogger sygt godt, og dine oplæg bliver aldrig kedelige, eller for ens. Hvor får du det dog fra. Misunder virkelig dine evner til at få så god en blog op at køre. Men det har altid undret mig præcis hvor gammel du er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tak for din søde kommentar : ) Jeg er 25 år : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I familiens skød