Ny start ; )

Sebra elefant

Åhhh jeg er altså liiidt træt af at det skal blive så hurtigt mørkt for tiden. Det gør det at have en blog en anelse svært, når man som jeg, gerne vil (prøver at) holde en vis standard foto mæssigt. Jeg ville egentlig også have opdateret meget tidligere idag, men dagen er fløjet afsted og nu er kl snart 17 og det er helt mørkt udenfor. SUK. Savner noget lys og varme på min krop. Hvad med jer?

 photo IMG_3349.png

Herhjemme er vi for alvor gået i gang med at gøre klar til baby, for med 3 uger til termin, kan det jo praktisk talt ske anytime nu. Husker mig selv på at min mor fødte mig to uger før termin og en uge før med mine to søskende. Er godt klar over at det ikke er arveligt, men man har jo lov at håbe <3
Idag har vi (med hjælp fra min ret fantastiske og meget handy far) fået hængt vuggen op. Det føles rigtig godt at have den på plads, og det gør også det hele lige en tand mere virkeligt. Som sagt er det for mørkt til at vise jer den nu, men jeg lover jeg tager nogle billeder af den i morgen tidlig. Den er så fin.

 photo IMG_3346.png

I går var jeg på posthuset for at hente lidt lækre ting jeg havde bestilt fra legebutikken. De har simpelthen så mange fine ting til både babyer og større børn. Jeg synes personligt det kan være rigtig svært at købe lige præcis legetøj, da jeg aldrig rigtig ved hvad der passer til hvilken aldersgruppe. Men hos legebutikken gør de det nemt for en, ved at have deres produkter kategoriseret f.eks under dreng/pige og igen under forskellige aldergrupper. Meget smart og overskueligt. Elsker generelt når webshops er brugervenlige. Det er der virkelig, virkelig mange som ikke er.
Jeg bestilte bl.a dette søde elefant trækdyr fra Sebra. Er den ikke sød? Den kan findes her.

Håber I har haft en dejlig dag? Jeg tror jeg vil gå igang med maden om lidt, vi skal have ærtesuppe med svampe. Mmmm! Vi snakkes ved i morgen xx

2 kommentarer

 • Ej er der virkelig kun 3 uger til? Hvor er det fantastisk spændende 🙂 og synes Bodil er så sød, har også overvejet at købe den til Alma.. Men hun leger ikke rigtig endnu.. Kun med legetæppet, så det kan vidst vente lidt 🙂
  Glæder mig meget til snart at se din søn, og håber du får lyst til at dele din fødselsberretning med os 🙂

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo, den er så sød. Bean fik også éen, men gad aldrig at lege med den, så nu er den solgt 🙂 Trækhunden Dachsie fra Brio var (og er) et meget større hit. Måske er det noget med hjulene, der ‘går’ lettere på hund end elefant?
  Uh, tænk at der ikke er længere til! Spændende altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny start ; )