Lørdag + en vinder

Slappe søndag

 photo IMG_2614.png photo IMG_2622.png
Har haft den mest afslappende søndag længe. Vågnede tidligt og sad ved computeren og arbejdede lidt inden jeg smuttede ind i sengen igen til min kæreste som lå og snorkede ; ) Til frokost besluttede vi at forkæle os selv lidt med sushi, så vi gik på Sticks og spiste. Jeg har ikke tal på hvor mange gange vi har spist der, men jeg synes aldrig det skuffer, så det er ok. Efter maden gik vi hjem i regnvejret og selvom jeg hader at blive våd, var det egentlig meget hyggeligt : )
 photo IMG_2627.png photo IMG_2666.png photo IMG_2677.png

Sidder nu med te, vaniljekranse, uldne sokker og mit nye duftlyst fra Voluspa, som i øvrigt dufter SÅ godt! Om lidt er det tid til at komme tilbage til computeren for at arbejde lidt igen.

Håber I har haft en dejlig weekend? Skønt I kan lide min MarMar Cph giveaway. Jeg har allerede fået drengesættet hjem og det er virkelig så fantastisk sødt og blødt : )

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag + en vinder