Natures Sway slyngevugge

Update på scanning

foto-37
^^^ Mave i uge 37

Som jeg lige nævnte kort igår, havde vi idag en tid til en scanning på Hvidovre Hospital. Det var der to grunde til. Den første fordi lægerne jo hele tiden har skulle sikre sig at baby vokser som han skal, pga min moderkage, der så lidt mærkelig ud i starten af graviditeten. Det første lange stykke tid lå han under gennemsnit. Først 23%, så 10% men heldigvis er han kommet efter det og vejer nu lige lidt over 3 kilo! Vildt ikke?! Og med 3 uger til termin, kan han jo nå at blive en kæmpe baby! Haha..

Den anden årsag til scanningen var at han faktisk alle dage har ligget i UK, dvs med hovedet oppe og numsen nede. Jeg har altid mærket bevægelser og spark på samme måde, så jeg vidste godt at han ikke havde vendt sig, men det skulle jo lige bekræftes med en scanning og det blev det. Chancen for at han selv vender sig nu er meget lille, da der simpelthen ikke er plads. Så nu har vi 3 muligheder: 1, en sædefødsel men det er udelukket, da jeg ikke vil risikere noget som helst. 2, et planlagt kejsersnit. 3, et vendingsforsøg, hvor lægerne vil forsøge at vende ham ude fra.

Så derfor har vi en tid til en samtale hos en fødselslæge nu på torsdag d 2 januar, hvor vi skal tale de forskellige muligheder igennem. Som sagt er en sædefødsel helt udelukket for mig, da jeg simpelthen ikke tør. Så er der vendingsforsøg. Jeg tror det ender med at jeg takker ja til dette, men kun hvis jeg føler mig helt tryg på dagen. Selvom jeg virkelig har glædet mig til at føde selv, så er jeg ikke vild med tanken om et vendingsforsøg. Tænk hvis der er en grund til at han ligger som han gør? Jeg har sådan på fornemmelsen at det bliver et planlagt kejsersnit, men på torsdag ved jeg meget mere, så indtil da må jeg bare vente utålmodigt ; )

Er der nogen af jer der har erfaring med et vendingsforsøg? Fungerede det? Og hvad med planlagt kejsersnit? Er det meget svært i tiden bagefter?

IMG_6107
^^^ efter scanningen smuttede vi ind til byen og spiste frokost på Pastis. De laver verdens bedste salade nicoise, virkelig! Elsker det sted!

Håber I har haft en dejlig dag? Nu står den på lidt forberedelser til imorgen aften. Vi skal ned og handle lidt ind. Vi står for vin og drikkevarer i år. Mega nemt. Passer mig så godt ; ) xx

36 kommentarer

 • Nina

  Jeg har netop født, men min pige lå også med hovedet op og numsen ned, da jeg var i uge 37. Jeg blev også tilbudt et vendingforsøg og anbefalet at prøve Rebozo på Maia-klikken på Østerbro, hvor nogle damer med store sjaler laver øvelserne på dig. Tog dog sagen i egen hånd inden noget af det blev aktuelt, og ved hjælp af en video på Youtube, om hvordan man praktiserer Rebozo lykkedes det min kæreste at lave nogle øvelser på mig, så vi i samarbejde fik vendt hende. Sig endelig til, hvis jeg skal beskrive de øvelser, vi lavede. Det gik lyntjept og var jo hele det hele værd, da jeg ligesom dig ikke ville føde via en sædefødsel og slet ikke kunne tænke mig kejsersnit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth...

  Hej – Jeg har lige været igennem min tredje fødsel…

  Denne gang var han tværligger… Alle vendingsforsøg gik fint (fik lavet flere da han blev ved med at kunne vende sig rundt)…
  Jeg fødte ham selv, og han kom ud med hovedet først ;0)

  Vendingsforsøg er ikke noget at være nervøs for… det er lidt ubehageligt, men slet ikke så slemt som jeg troede – Bedste råd er bare at slappe af omkring det, det er på ingen måde noget du behøver at være bange for ;0)

  Måske du kan lokke dem til (hvis din livmoderhals er modnet nok, og de har tid) til at de tager vandet efter vendingsforsøget…
  Det skulle hjælpe til at babyen bliver liggende rigtigt under fødslen fordi det lige trækker barnet med ned…

  I hvert fald, så synes jeg ikke du skal bekymre dig om det – Det er noget mindre kompliceret og mindre risikofyldt end et kejsersnit…

  Men føler du, når du har snakket med læge osv. at du er mere tryg ved et kejsersnit – Så gør det..!
  Det vigtigste er at du har et godt og trygt forløb hele vejen igennem ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg håber, at det hele løser sig og du får en fin fødsels trods alt! Rigtig godt nytår. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først vil jeg sige, at du ser fantastisk ud! Misundelsesværdigt!
  For det andet, så håber jeg, at du får en tryg og god fødsel ligemeget hvad det ender med! Har ingen erfaring med sædefødsel eller vendingsforsøg, men fik planlagt kejsersnit pga fødselsangst. Det var verdens bedste oplevelse og blev udskrevet efter et døgn. Gik selv rundt efter 5 timer og droppede smertestillende efter 24 timer! Efter 8 dage var jeg fit for fight igen 🙂 Det gør ondt, og det er træls hverken at kunne dreje sig i sengen, grine, nyse eller hoste uden at føle at smerte…. Men er sikker på at din kæreste vil stå klar til at opvarte og forkæle, så det skal nok gå 🙂 Held og lykke! Jeg glæder mig til at følge dig og din lille dreng her på bloggen i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min ældste lå på samme måde – også under hele graviditeten. Efter ekstra scanning i uge 37 mente de dog på hospitalet at hun lå korrekt. Jeg var dog på ingen måde overbevist. Det endte også i akut kejsersnit. Hun lå nemlig omvendt og lidt skævt, så da vandet gik skulle det bare gå stærkt, inden vi risikerede noget. Jeg forstår godt du ikke tør en sædefødsel.
  Citat fra min jordemoder “Den eneste måde du ikke får en naturlig fødsel på, er hvis vi trækker barnet ud af din næse! Så sig du bare ja tak til al den hjælp vi kan tilbyde dig” 🙂
  Jeg fik som sagt kejsersnit med den første og fødte selv nr 2. Jeg må indrømme at jeg til hver en tid ville foretrække kejsersnittet, både undervejs og bagefter. Jeg havde flere gener efter fødslen af nr 2 end efter kejsersnittet med nr 1.
  Ingen kan tage beslutningen for dig – det er din krop, dit liv og dit (jeres) barn. Uanset hvad du beslutter – så er det den vildeste, smukkeste og mest fantastiske oplevelse at blive mor ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila

  Jeg er lille ligesom dig og min dreng lå også UK. Lægen var faktisk i tvivl om han var for stor og jeg for lille til at han kunne vendes, men så prøvede hun og så vendte han, i første forsøg og det tog ca.20-30 sekunder! Jeg vil ikke lyve det føles lidt mærkeligt, og ubehageligt, men det var det hele hver. Jeg synes du skal prøve det, det er ikke farligt at prøve et vendningsforsøg, de holder godt øje med både baby og dig. Eftersom jeg læser med på bloggen ved jeg at du har gået til super fødselsforberedelse, så brug dine vejrtrækningensøvelser og gå ind i dig selv, så skal det nok gå, se det som en lille præ-fødsels øvelse af din vejrtrækning.

  Jeg håber det var en hjælp og rigtig godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uanset hvor utiltalende en sædefødsel lyder, ville jeg til hver en tid vælge det, hvis de er HELT sikre på, at han “kun” ligger med bagdelen nederst.
  Ældsten lå på tværs, og vi forsøgte alt, for at få ham til at vende sig, jeg var igennem to vendingsforsøg, hvor jeg endte med kæmpestore blå mærker både inde og ude. Det var sindssygt smertefuldt, og da andet forsøg mislykkedes, var lægen da også så rar at fortælle, hvor sjældent det lykkedes ^^
  Jeg endte med planlagt kejsersnit, og det er jeg selvfølgelig glad for set i bakspejlet, fordi han aldrig kunne være kommet ud ellers. Men efter at have født et kæmpebarn, som både lå skævt, havde armen først og var stjernekigger, så ved jeg, at det er langt at foretrække.
  Held og lykke uanset hvad du vælger søde

  Kh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  I november kom min dreng til verden ved et planlagt kejsersnit. Det var slet ikke sådan, jeg havde tænkt han skulle ud, men da han også lå i uk, valgte vi at gå den vej. Jeg havde det nøjagtigt som dig. Jeg var sikker på, at jeg ikke ville føde ham med numsen først pga. de risici der er, og så fordi jeg altid har været enormt bange for et akut kejsersnit, mest pga. man ingen kontrol har. Men det har man selvfølgelig generelt ikke med fødsler. Det planlagte kejsersnit blev valgt, efter vi havde været til et vendingsforsøg, da jeg var i uge 36+5. Her konkluderede lægen, at de ikke ville udføre det på mig, da jeg havde haft en blødning i uge 35 og stadig pletblødte en smule på dette tidspunkt. Eftersom jeg havde været meget bekymret for vendingsforsøget, var det nærmest en lettelse, at beslutningen om at vælge det fra, blev truffet for mig. Da vi gik derfra med en dato føltes det som det helt rigtige, og da lillemanden kom ud med navlensnoren fire gange om halsen var jeg sikker på, at det var det helt rigtige ikke at gennemføre vendingsforsøget.
  Du skal selvfølgelig vælge det, der føles rigtig for dig. Det er det allervigtigste tror jeg, men ville bare lige dele min historie. At det planlagte kejsersnit så endte med at ske ti timer senere end planlagt pga. akutte operationer, og at jeg derfor endte med at faste i 16 timer og
  dertil havde ondt i lidt over en uge efter min operation er en anden side af sagen. Det hele gør jeg dog gerne igen! Det er jo det vildeste, at få sådan et lille væsen ud.
  Håber det bliver en fantastisk fødsel du får, uanset hvordan det sker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Min veninde fra mødregruppen fik planlagt kejsersnit og var selvfølgelig ærgerlig over ikke at opleve fødslen, men på den anden side, så når først din søn er ude og jeres nye liv sammen starter vil det efter kort tid være helt naturligt for jer at det var måden han kom til jer på. Det er i hvert fald det indtryk jeg har fra min veninde. Mit bedste råd må være at have fokus på at få amningen op at køre, da det for flere bekendte der har fået kejsersnit, har slået fejl. Personligt synes jeg at amningen var en fantastisk kontakt med min datter, som jeg ikke ville have undværet og uden at have oplevet et kejsersnit, tænker jeg alligevel at tætheden man oplever gennem amning, på mange måder kan gøre det op for “ærgrelsen” over ikke at have født.. Held og lykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene M.

  Først, tak for en hyggelig og lige til blog, som jeg nyder at læse hver dag. Særligt efter jeg selv er blevet gravid – der er noget hyggeligt ved at høre om andre gravide, når man selv er det 🙂
  Jeg er også førstegangs, så har ikke selv erfaring med kejsersnit. Jeg har derimod en svigerinde der har født begge sine børn ved planlagt kejsersnit, da børnene lå ligesom din søn. En såkaldt stjernekigger 🙂 Min svigerinde har to gode oplevelser, hvor hun følte sig tryg og der hele tiden var styr på situationen og hun vidste hvad der skulle ske. Jeg harven fornemmelse af, at det er vigtigt st forberede sig (så godt som muligt) på forløbet. Det er der i hvert fald større mulighed for end ved en alm. fødsel. Hun har ‘født’ to raske og dejlige børn der ingen gener har efter kejsersnit og det har hun heller ikke.
  Ingen begge kejsersnit var hun igennem vendingsforsøg. Ved min nevø kunne de ikke vende ham, men ved min niece vendte de hende og vupti efter få dage, var prinsessen placeret modsat igen – utroligt nok med så lidt plads. Synes du skal tage imod vendingen, men KUN hvis det føles rigtigt for dig!
  Pøj pøj med det – sender gode tanker din vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TM

   Det er ikke en stjernekigger når baby ligger med numsen nedad. Det er en stjernekigger hvis baby ligger med hovedet nedad men kigger opad mod skambenet, i stedet for ned mod mors numse. Hilsen en jordemoder

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Emilie. Hvor er det godt at høre, at han er blevet så fin og stor! Uanset hvordan din dreng kommer til verden, så er han snart hos dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christin

  Min søn vendte også forkert. Efter rigtig mange overvejelser valgte jeg at takke nej t vendingsforsøg. Han havde vendt den vej i hele graviditeten, så jeg tænkte der var en mening med det! Selvom jeg blev “anbefalet” at forsøge mig med en sædefødsel, valgte jeg kejsersnit. Vandet gik dagen før det planlagte kejsersnit og jeg fik vestorm. Alligevel foregik alt stille og roligt. Der var INTET ubehageligt eller uhyggeligt ved selve kejsersnittet. Fra kniven ramte maven til jeg var syet sammen gik der 19 minutter. Og jeg mistede næsten ingen blod. En meget fin oplevelse. Det første døgn efter operationen gør det ondt. Rigtig ondt – men allerede på 3. dagen stoppede jeg med smertestillende. Var indlagt i 4 dage.
  Efter ca. 14 dage fungerede jeg som normalt.
  Du skal holde fast i det der føles rigtigt for dig. Held og lykke. Resultatet er det hele værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Min datter lå også med numsen nedad, jeg fik derfor tid til vendingsforsøg, men nåede det aldrig da vandet gik dagen inden. Efter mange snakke med forskellige læger besluttede jeg mig at føde hende. Lægerne vil aldrig godkende det hvis forholdene ikke er i orden, her tænker jeg barnets vægt osv. Jeg har aldrig fortrudt, fødslen tog fem timer og jeg gjorde det uden smertestillende, så det med at det gør mere ondt er en skrøne. Jeg vil råde dig til at snakke med lægerne uden fordomme. De undersøgelser der er lavet omkring sædefødsler er slet ikke holdbare og det er en gammeldags holdning at det er farligt. Alm fødsels og kejsersnit er mindst ligeså farlig hvis man skal komme dertil. Mit hjerte gør ondt hver gang folk rynker bryn over jeg valgte at føde, men jeg er stolt over at jeg gav min datter den start på livet. Håber at du følger din mavefornemmelse lige meget hvad den er. Var selv meget ked det og forvirret da jeg stod i din situation. Ville ønske der var mere Info omkring sædefødsler så kommende forældre ikke skulle bekymre sig. Spørg endelig hvis der er mere du vil vide om min fødsel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Du er sej! : ) Jeg ville ønske jeg havde mod på det, men kan bare mærke at det ikke er det rigtige i min situation. Men jeg tager virkelig hatten af for folk der “tør”, for ja det info der er omkring sædefødsler er altså ikke særlig betryggende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg var selv igennem to vendingsforsøg (som ikke lykkedes) og endte med planlagt kejsersnit da jeg ventede mit første barn i 2008.
  Vendingsforsøgene var faktisk ikke slemme synes jeg.. andet forsøg (som skete omkring 3 dage efter det første) gjorde mest “ondt”, fordi de tog fat samme steder som første gang. Så det føltes lidt som at blive trykket på nogle store blå mærker.

  Jeg turde heller ikke sædefødsel – var simpelthen så bange for at min baby skulle sidde fast og blive kvalt el.lign undervejs, så jeg takkede pænt ja til planlagt kejsersnit.. Det forløb rigtig fint, og jeg har aldrig fortrudt det.
  Fødte en fredag og tog hjem søndag eftermiddag (eget valg – måtte gerne være blevet).

  Fødte så mit andet barn i 2011 ved en helt almindelig fødsel.. Så selvom du vælger planlagt kejsersnit denne gang, behøver det ikke betyde at du aldrig får lov at føde normalt (hvis I vel og mærke skal have flere børn selvfølgelig) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan sagtens forstå, at du ikke tør en sædefødsel. Det vigtigste er jo at du og barnet kommer igennem fødslen på sikreste vis. Har du overvejet rebozo, før et evt. vendingsforsøg? Det er utroligt effektivt og jeg kender flere, der har haft held med at baby har vendt sig af sig selv efter sådan en behandling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeg har netop læst lidt om det, men tvivler på at jeg kan nå det, da vendingsforsøget er på torsdag, hvis det skal være.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Ja det kan jeg godt se bliver lidt svært at nå. Men hvis vendingsforsøget mod forventning ikke lykkes, så kan du måske give det et skud. Under alle omstændigheder er det også bare super rart for kroppen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fødte en sædefødsel, og det er altså ikke så slemt som nogen tror. Det tog 20 minutter, og jeg er ikke bristet – lækker info, men går ud fra det er det du frygter? Det var en hel ”normal” fødsel og jeg tog hjem samme dag.. Bare så du ved det.. Vendingsforsøget var forfærdeligt derimod. 30 minutters smerte. Lægen stillede sig nærmest på mig, det føltes sgu forkert..
  Men jeg ville til hver en tid føde i UK igen.. Det er jo det samme barn – det samme der skal ud.
  Lægen sagde til mig at det værste der kunne ske var at jeg endte med kejsersnit på stuen, og det var jo alligevel det man vælger hvis man ikke vil føde selv 😉 På riget går de ind for at man selv føder alligevel, da det er bedst for barnet, men det er klart dig der skal være tilfreds med din beslutning jo..
  Kh Katinka

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det er ikke bristningen jeg er nervøs for, men det at det udgør en risiko for ham. Har googlet lidt sædefødsler på youtube og har set nogle rigtig fine, bl.a denne: http://www.youtube.com/watch?v=iqw5tApIbHI, som jo virkelig viser hvor let det også kan gå. Jeg er nok bare lidt for nervøst anlagt og kan mærke at jeg ikke ville være tryg ved det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg havde termin med min datter den 23. juni i år. 1-2 uger før, finder vi ud af hun har numsen nedad, så vi prøvede akupunktur og var til 2 vendingsforsøg, men intet hjalp. Nu ved jeg godt der er delte meninger, men jeg synes overhovedet ikke vendingsforsøgene gør ondt!
  Så vi fik en tid til planlagt kejsersnit den 21. juni – men den 20. juni tidligt om morgen går mit vand. Det hele gik meget stille og roligt. Vandet gik kl 5, kl lidt i 7 ankom vi på hospitalet og kl 8:42 havde jeg min datter i armene.
  Så vores lille pige fik alligevel lov til at vælge sin egen fødselsdag 🙂

  Vil anbefalde dig og din kæreste, at når de har fået jeres søn ud og lægerne mm. går ud i det andet rum for at tjekke ham (hvis de gør det, der hvor du skal føde) – så få din kæreste til at optage det på video. Det har jeg været virkelig glad for, at vores jordemoder anbefalede os, så man ikke føler man er gået glip af noget, mens man ligger der og bliver syet.

  Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv født med numsen den forkerte vej – og jeg har hørt min mor sige utallige gange, at fødslen af mig (ud af i alt 3) var den letteste! Men uanset hvad du vælger, så er du for sej! Det er magisk det en kvinde krop kan. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hvor fantastisk! : ) Ja, der er jo helt sikkert mange sædefødsler der forløber helt uproblematisk, men jeg tør simpelthen bare ikke : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søn lå også i UK, og det opdagede de først, da jeg var midt i fødslen (4 cm åben)! Han havde nemlig stået rigtigt i bækkenet i lang tid, men to dage efter mit sidste jordmoderbesøg, slog han den vildeste koldbøtte. Det var, så jeg hoppede i sengen og gav min kæreste et kæmpe chok. Dengang troede jeg bare, at det var et (meget vildt) spark, men nu ved jeg bedre.

  Jeg fik derfor akut kejsersnit, da jeg heller ikke turde en sædefødsel, og jeg er SÅ glad for det. Det gik virkelig nemt og føltes ekstremt sikkert, og jeg havde ingen problemer bagefter. Ingen smerter, ingen gener i arret. En sjælden gang har jeg følt mig snydt for en rigtig fødsel, men det er ikke noget, der reelt gør noget.

  Min pointe er altså, at jeg er sikker på, at du vil føle dig godt tilpas med et planlagt kejsersnit.:)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Dejligt at kejsersnittet var en positiv oplevelse for dig. Hvor længe var du indlagt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kun to overnatninger. Han blev født onsdag kl 18 og fredag kl 10 var vi ude af stuen. Så det behøver ikke blive et længere ophold, selv om man får kejsersnit.

   Godt nytår!

   //Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke BN

  Da jeg ventede min ældste søn var jeg igennem vendingsforsøg, og det var overhovedet ikke slemt…. Men det lykkedes så heller ikke at vende ham. Min oplevelse af planlagt kejsersnit var rigtig positiv, følte mig tryg hele vejen igennem og alt gik hurtigt og nemt. Havde heller ikke de vilde smerter efterfølgende, ikke værre end efter en almindelig fødsel- jeg kan sammenligne, da jeg efterfølgende har født på helt almindelig vis. Rigtig meget held og lykke med det hele og tak for en skøn blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg prøvede vendingsforsøg, og det var noget af det mest ubehagelige, jeg har prøvet. Da de hev ham ud ved kejsersnit, viste det sig, at han havde navlestrengen to gange rundt om halsen – og det var derfor, de ikke kunne vende ham. Jeg kan stadig få det skidt ved tanken om, at de masede så meget med at få ham vendt. Jeg kender dog flere, det er lykkedes for, så jeg tror, ligesom andre har skrevet, at du må mærke efter, hvad du føler er det rigtige – og ikke hvad lægen synes. For han/hun vil klart tilskynde vendingsforsøg, da de helst ser, at man føder naturligt. Og hvem ved, måske vender han sig helt af sig selv i de sidste uger – det er set før 🙂 jeg endte med akut kejsersnit (fordi fødsel gik igang før det planlagte). Og det var hårdt, men jeg tror ikke, de af mine veninder, der har haft hårde fødsler med svære følger, har haft det nemmere. Du skal i hvert fald ikke frygte pks, og arret blir så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Åh ja, det er lige præcis sådan noget jeg også tænker meget på. Altså at der måske bare er en grund til at han nu ligger som han gør. Tak for din kommentar : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Emili
  Da jeg var gravid med Filippa vidste det sig også, at hun vendte forkert. For at give det en chance prøvede vi med vendingsforsøg af to omgange og det lykkedes ikke. Nu vil jeg ikke skræmme dig, men det var meget smertefuldt. Efter andet forsøg måtte jeg sige fra da det simpelthen gjorde så ondt og brændte på min hud. De fik skubbet Fiippa 5 cm, men hver gang de slap hoppede hun tilbage i sædestilling. Vi fik derfor tid til et planlagtkejsersnit. Jeg er selv født ved kejsersnit og har under hele min graviditet haft det fint med, hvis det også endte med et kejsersnit for vores vedkommende. Søren og jeg havde den indstilling, at vi hellere ville have en god oplevelse med et planlagt kejsersnit fremfor en sædefødsel, der 90% af gangene ender i akut kejsersnit og dermed en mindre god oplevelse. Herudover blev vi også frarådet en sædefødsel af overlægen, da det nemt går galt. Vi havde En yderst positiv oplevelse med det planlagte kejsersnit, og jeg har på ingen måder været mærket af det efterfølgende – og mit ar er så fint. En helt lige streg på 13 cm. Fra de lagde første snit til hun var ude gik der 3 min og jeg mærkede INTET.
  Godt nytår, og pøj pøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg valgte planlagt kejsersnit, og fik det på Hvidovre Hospital, og jeg ville på ingen måder vælge andet. Hele forløbet var helt fantastisk, og rigtig søde sygeplejesker og læger som fortalte alt hvad de gjorde.

  Fik en tid 1 uge før planlagt termin, og for mig var det dejligt at vide præcis hvornår jeg ville få min søn afse.

  Jeg havde ikke de store smerter efterflg. – jov lige et par timer efter og det smertestillende var fortaget, men de spørg hele tiden ind til en, og sørger for at man har det godt.

  Så jeg havde en rigtig god oplevelse med PKS, og det samme havde min mand, som er med hele vejen, og når baby er kommet ud, så er det ham som får barnet i armene, og skal tage sig af det, indtil man selv er blevet syet og kommet til hægterne. Du får selv barnet over til dig, så snart det er muligt – det vil sige ca. 5-10 min. efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig prøvet et vendings forsøg, men 3 vellykkede kejsersnit har derfor heller ikke et sammenligningsgrundlag med at føde selv men vil bare sige at kejsersnit ikke er så slemt som det måske kan lyde og ved planlagt er både du og din kæreste jo med hele vejen og du kommer dig hurtigt bagefter, arret så lille at du ikke vil tænke over det men bare have et ekstra lille minde <3

  Held og lykke med det hele…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Jeg har prøvet et vendingsforsøg da jeg var lidt længere henne end dig. Min baby lå så ikke i UK, men tværleje og jeg ville meget gerne undgå kejsersnit, så jeg sagde ja til et vendingsforsøg. Nu er det ikke for at skræmme dig, men jeg oplevede det som meget ubehageligt. Det føles virkelig forkert at der er 1-2 læger der står og trykker og maser på ens mave som man ellers passer rigtig meget på. Så det gælder helt sikkert om at mærke sig selv den dag og sige stop når det ikke føles trygt længere. Hos mig, virkede det sådan at de kunne vende hende til UK og jeg sagde ja til sædefødsel. Men men men, selvom de sagde at det var umuligt for hende at vende sig en uge efter termin, så var det altså det hun gjorde. Så jeg endte med helt normal spontan fødsel 10 dage over termin. Så hvis du kan, må du ligge med benene og numsen løftet et par gange hver dag. Det anbefalede min yoga lærer og det har måske virket.

  Held og lykke med maven.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natures Sway slyngevugge