Happy friday

Bloggen fungerer + en lille film

 photo IMG_4011.png photo IMG_4012.png

Hej med jer. Så kan der igen kommenteres på mine indlæg, så tænkte at det idag var tid til et lille blogindlæg, efter nogle dages pause. Der mangler dog lige lidt før den er helt færdig, men hey er den ikke blevet ret fin bloggen? Det synes jeg : )
Siden sidst har Saxo og jeg heldigvis sovet rigtig godt om natten og det kan mærkes. Vi har tilmed shoppet en helt ny seng, så vi kan sove endnu bedre fremover. Juhuu! Vi har haft besøg af venner og familie hele ugen og nu er det sørme fredag igen. Dagene går lynhurtigt og jeg prøver at nyde dem så godt jeg kan. Det eneste der ville gøre mig om muligt endnu gladere, ville være være hvis vejret besluttede sig for at blive lidt varmere, og måske vise lidt sol. For shit det er koldt udenfor..

Jeg arbejder pt på at samle alle de seneste spørgsmål jeg har fået fra jer, og lave et samlet indlæg med mine svar. Så hvis der er noget I gerne vil vide, så spørg løs nu, så jeg kan arbejde lidt på det i aften.

Håber I får en skøn weekend. Her er en lille film fra os til jer. Saxo, du er for dejlig

32 kommentarer

 • Han er godt nok på alle måder skøn!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Han er simpelthen bedårende – hvilket minder mig om, at jeg vist aldrig har skrevet tillykke, men rigtig stort tillykke med din fine dreng 🙂
  Jeg synes, at din nye side er super fin btw.
  Hav en dejlig weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg vil gerne høre/se hvad du fik pakket i din taske til hospitalet, ved jo det gik lidt stærkt 🙂
  Og så er jeg meget spændt på at høre mere om Crusi, da det netop er den barnevogn jeg selv ønsker mig.
  Men kan læse mig frem til alle steder at liggemålet kun er 79,5 cm, så det er jo ikke så længe.. Men du er stadig super glad for den indtil videre ikke?
  Og hvad har du tænkt dig at gøre når han bliver for stor? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Saxo er simpelthen så skøn! Åhh han er sød.
  Hvor er hans fine sengetøj med elefanterne fra?
  Tillykke med det nye design, her er så lækkert 🙂 I øvrigt blev jeg rigtig glad for dit indlæg om overskud – tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor er han KÆR! Og man kan godt høre hvor forelsket du er i ham <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Olsen

  Der er lidt problemer med layoutet på iPhonen.. Det hele er meget småt og venstrecentreret.. Just so you know… Men ellers synes jeg bloggen er så fin! Sejt du er gået selvstændigt smukkepigen! Knus Mille ❤️❤️❤️ Og kærlighed til babysaxo herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh lille søde baby! Hvor er han fin! Se lige de små fødder der!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvem har strikket det fine tæppe? Har du et mønster og hvad hedder garnet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Siemsen

  Hej Emili. Du skal vide du er en evig inspirations kilde!

  Jeg har selvfølgelig også nogle spørgsmål til dig, håber de kommer med.

  1) Jeg har jo fulgt med noget tid, og ved at du har kæmpet lidt med det melankolske humør (kan ikke huske hvordan du selv præcist formulerede det), men hvordan går det med det? Er du stadig påvirket af det? Hvad gør du for at holde det nede?

  2) Er du allerede begyndt at forstille dig en familie med endnu flere børn?

  Glæder mig til at læse med.

  Held og lykke med det hele.
  – Nicoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CAS

  Jeg kunne godt tænke mig at vide mere omkring hvad lægerne sagde til at du gerne ville have kejsersnit, sagde de dig imod osv.
  Gjorde det ondt, hvor lang tid tog det at komme over osv. Du ser nemlig mega frisk ud kort tid efter snittet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Århhhhhh – hvor er han dog lige til at spise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din blog er simpelthen blevet SÅ fin!! 😀

  Og ham Saxo er for lækker! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aw, ens hjerte smelter jo helt når han sådan smiler i søvne! Og hvor er din side blevet fin. Undrede mig også lidt over at man ikke kunne kommentere i går. God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Hvor er han dog utrolig kær!
  Jeg har faktisk et spørgsmål, som jeg tænkte på.
  Nu har jeg selv den vildest babytrang, jeg har virkelig lyst til at købe babytøj, sutter, barnevogn og alt der har med baby at gøre. Selvom jeg hverken er gravid, eller den mindste smule tæt på at blive det. Har du nogensinde haft det sådan? Og i så fald stoppede det først da du fik din egen baby eller? Jeg har bare den der “stik mig en baby!” følelse 😀 Meget rart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hvor er han bare fiiin, den lille Saxo!

  Tillykke med din nye blog, som også er superfin. Det eneste, jeg savner i forhold til den gamle er, at den bliver mobil optimeret. Jeg kigger altid blogs på min iPad, og din blog passer ikke helt til formatet… Hvis du forstår?

  Men jeg følger selvfølgelig med alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så skøn han er… Dine indlæg gør mig SÅ skruk..

  Og rigtig pæn nu side du har fået dig fine du <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ceci

  Hvor er han bare dejlig! Endnu engang tillykke!
  Jeg har da også et spørgsmål. Jeg ved dog ikke, om det er for tidligt at spørge om det. Kommer der en fødsels beretning? 🙂
  Jeg håber, at du får en dejlig aften med din lille familie!
  – Ceci

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da simpelthen det sødeste! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Hej Emilie. Tillykke med lille Saxo, han er virkelig kær 🙂 Ham kan I være stolte af og jeg syntes du klare det så flot (af hvad man kan se udadtil) 😛
  Jeg har faktisk et spørgsmål eller to, 😀
  Min lille baby pige ligger i tværleje og har gjort det altid – så nu er jordmoder og læger obs på det mht vendingsforsøg og pks. Nu til spørgsmålene hehe. Hvordan kan det være du fravalgte vendingsforsøg og tog i mod pks? Jeg er selv meget nervøs for det hele og vil egentlig høre dine erfaringer med lægens “pres” på en mht vendingsforsøg? Udover det, hvordan klarer du kejsersnitten og her tænker jeg med løft, besværligheder ved at gå ture, smerter osv.? Sorry min lange kommentar.
  Hav en dejlig weekend og nyd din kære bebs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Hvor er han dog kær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh men hvor ER han dog skøn – helt vildt endda!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy friday