Godmorgen

CIFF Kids

 photo IMG_4165.png

Vi har været på Ciff kids messen idag, Saxo, Mette og jeg. Min kæreste var en skat og kørte og hentede os, så vi slap for at skulle gå igennem sneen. Jeg ved ikke hvordan jeg overlever når han starter på job igen, på onsdag. Haha.. Lige nu udnytter jeg i stor stil at han er hjemme.. “skaaat vil du lige køre os? skaaaat skifter du ham lige? skaaaat henter du lige?”… Men alt dette er jo snart slut, og så er jeg nødt til at klare det selv. Måske det bliver meget sundt for os begge to ; )

Men men messen var fin. Jeg havde selvfølgelig glemt mit kamera, og jeg fik desværre ikke set nogle shows, som jo egentlig var det jeg kom for. Sæderne var ikke så barnevognsvenlige, og jeg er endnu ikke klar til bare at lade barnevognen stå hvor jeg ikke kan se den (bliver man nogensinde det)? Men Mette sagde det var smukt – både Ticket to Heaven og Sofie Schnoor, og jeg er sikker på I kan se billeder fra begge shows, og fra hele messen på sådan ca alle de danske mor-blogs over de næste par dage : )

 photo ciff.png photo IMG_4158.pngMette og Trine

Nu er vi hjemme, bassen sover og jeg har taget verdens længste bad. Tror vi henter takeaway i aften og så skal jeg altså se X factor. Ved godt det er lamt, men jeg er på barsel og så må man godt!

God aften til jer xx

8 kommentarer

 • Her i NL går man slet ikke fra sin barnevogn, så det problem har jeg aldrig haft 😀 Han er nu halvandet, og jeg vil stadig kunne se ham.

  Det lyder som om at han er en stor hjælp, ham din kæreste 🙂 Ville sådan ønske, at jeg havde haft min mand hjemme et par uger i starten. Jeg må planlægge bedre næste gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Dét er han, ved ikke hvordan jeg skulle have klaret mig uden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja vi er jo også nogen som ser det uden at være på barsel 🙂 Det er så også et af de programmer, som er lidt sjovere end alt det andet l*** som bliver vist i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma var 2 måneder før jeg lod barnevognen stå i gården når hun sov til middag, så det kender jeg godt 😉 men jo man kommer dertil..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Ej, har han det lige fantastisk hos sin mor, eller hvad!? Jeg savner big time at amme, nyd det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som de andre siger, så må man altså oss godt se X Factor selvom man ikke er på barsel! Basta. Haha. Jeg er lige kommet hjem efter en 11 timers arbejdsdag (oven på 3 timers søvn), og jeg skal intet andet end at bruge aftenen i godt selskab med god underholdning i tv’et 🙂
  Og altså, Saxo. Hold op hvor er han simpelthen det fineste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvad skal vi andre så bruge som undskyldning for at se det 😉 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Også lige hvad jeg tænkte. 😉 Jeg er sgu ikke på barsel, men eeelsker at se det. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen