Lørdag

Frokost date

 photo IMG_3897.png photo Untitled-1-12.png photo Untitleffd-1.png

Billederne her er fra igår hvor jeg var på date med min mor – og Saxo selvfølgelig. Vi gik en lang tur i det kolde vejr og spiste frokost på Gl. Kongevej, mens bassen sov trygt fra det hele ; ) Fik jeg sagt hvor meget jeg glæder mig til lunere dage? Og læderjakker, solbriller og ingen vanter. Er en smule træt af at se kedelig (og tyk) ud med mine 500 striktrøjer indenunder min praktiske Fjallraven kappe. Forår, du er tiltrængt nu!

Har I haft en dejlig søndag indtil videre? Tak for jeres deltagelse i min Doomoo konkurrence. Jeg lover jer for det er verdens bedste ammepude. Bruger den hver evig eneste dag xx

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag