6 januar

Hello world

 photo IMG_3582.png photo IMG_3571.png

Jeg er blevet MOR! Mor til verdens dejligste baby! Min smukke lille skat overraskede os ved at komme 15 dage før termin og blev født tirsdag d 7 januar kl 13.30. Vi blev to nætter på Hvidovre hospital inden vi igår kunne tage hjem til os selv, for at starte vores helt nye liv. Vi er nu en familie på 3 og jeg kunne ikke ønske mig noget andet.
Baby, du er alt hvad vi nogensinde kunne drømme om og vi er SÅ forelskede i dig.

Jeg vil gerne dele min fødselsberetning med jer, men den får lov at få sit eget blogindlæg en af de nærmeste dage.
Ps. Tusinde tusinde tak for alle jeres lykønskninger på min Instagram. I er skønne og det varmer <3

62 kommentarer

 • Louise Aabert Jensen

  Hej Emilie.
  Det ser ud til vi også skal have planlagt kejsersnit grundet UK stilling. Jeg er i uge 34 nu. Hvornår begyndte du at kunne gå ture med barnevognen og aftagende smerter efter dit kejsersnit?
  Hav en skøn dag i dejligt vejr Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej Louise jeg fik ks tirsdag og gik den første tur med barnevognen lørdag. Jeg tog lidt smertestillende (kun pinex) én uge efter ks og synes slet ikke jeg havde mange smerter overhovedet. Men det er vist meget individuelt. Held og lykke med det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! Hvor er han bare fin, jeg bliver helt rørt;o) Nyd tiden!!!
  Kærlig Hilsen Lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Verdens varmeste tillykke til dig. Har haft travlt med min lille datter den seneste tid, og ser først nu på bloggen at du er blevet mor. Får helt tårer i øjnene, og min egen fødsel kom lige tæt på igen, selvom det er tre mdr. siden. At være nogens mor er det største i livet. Tillykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke søde!

  Det er en fantastisk følelse at blive mor ik?

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med ham – og til jer. Den første tid er så vild, altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Kæmpe tillykke med den lille! Hvor ser han dejlig ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du får også lige et tillykke her – han er skøn, Emilie <3

  Jeg læste også lige indlæggene om dit babshower – hvor så det hyggeligt ud 🙂 skønne veninder du har dig.

  Jeg glæder mig til at læse om din fødsel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Voldsomt meget tillykke, Emili. Jeg bliver næsten helt rørt – den lille nye verdensborger er født på min fødselsdag 🙂 Godt lavet!! En lille stædig stenbuk 😉 Hilsner til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Nyd de første dage. De er så specielle. Et lille menneske stadig helt upåvirket af verden.
  Hjerteligt tillykke. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck han er dejlig! Tillykke altså 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  TILLYKKE TILLYKKE. Jeg tænkte nok at du havde fået din lille dreng (som i øvrigt er den skønneste og smukkeste lille baby jeg har set) siden der var så stille herinde, hvilket altså overhovedet ikke gør’ noget da der har været noget mere vigtigt i dit liv. Nu skal min storesøster Anna jo også til at føde her om 2 ugers tid, og nøj hvor er hun nervøs for det. Jeg skulle ønske tillykke fra hende. Tillykke igen fra os begge, og held og lykke med ham.

  Knus de to super glade søstre Amanda & Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hoffbeck

  Stort tillykke med dit dejlige og smukke barn.
  Husk at glæde dig hver eneste dag, for inden du ser dig om er dit vidunderlige barn fløjet fra reden:.)

  Hilsner fra en mor Tina til en allerede nu ung
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange gange tillykke <3 Han er bare skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, stort til lykke igen! Jeg begynder at blive lidt stresset over folk, der føder før tid. Har jo selv termin om et par uger – realistisk set en måneds tid, men så er det vist også ved at være tid!
  Glæder mig til at høre mere om fødslen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du får også lige et tillykke her, søde Emilie. Han er bare en smuk lille dreng! Glæder mig til at høre om fødslen, men tag dig endeligt god tid og NYD ham! <3 Han ser for lækker ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TUSIND gange tillykke med smukke baby <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Åh, det er stort. TILLYKKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg havde sådan på fornemmelsen at du havde født når der var så stille herinde. Tusind gange tillykke med den søde lillefyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh endnu en gang tillykke til jer. Jeg har bare sukket over det billede i autostolen, han er SÅ FIN! Husk at tage 1000 billeder og videoer af ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Kæmpe tillykke med din nye rolle!!! Det er så stort:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Emilie
  Først stort tillykke med den lille!
  Vi arbejde sammen som juleassistancer i Magasin i efteråret/julen 2009. Du var sød og sjov og vi havde det hyggeligt 🙂 Jeg husker dig også som forvirret og usikker i forhold til hvad du ville med dit liv, hvilken uddannelse du skulle tage, om du nogensinde ville finde kærligheden.
  En dag faldt jeg over din blog og som så mange andre blev jeg fanget af din ærlighed. Det er så dejligt at se hvor du er i dag, få år senere. Du er endda blevet mor og du stråler Emilie! 🙂 Jeg er glad på dine vegne og ønsker dig og din familie alt godt fremover. Han er rigtig lækker din lille fyr! Jeg glæder mig til det en dag bliver min tur til at opleve noget så fantastisk som at bringe sådan et lille væsen til verden! Endnu engang tillykke!
  Kærlig hilsen
  Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med jeres lille søn. Hvor er han skøn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh, hvor er han helt vidunderlig smuk og fin!
  Stort tillykke med ham og jeg håber I har ro til at stornyde det hele rigtig meget <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er han skøn – endnu en gang tillykke!

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  WOW! Tillykke hvor fantastisk! Jeg kender dig slet ikke og kommenterer meget sjældent på blogs, men har nu efterhånden kommenteret et par gange hos dig. Måske det er fordi vi er jævnaldrende, begge bor i Kbh og er mamas? Tillykke i hvert fald og nyd nyd nyd den lille fine baby og hinanden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med din lækre lille søn 🙂 Han er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tillykke med ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke smukke! Er så glad på jeres vegne <3 Han er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh en helt perfekt baby <3. Endnu engang tillykke. Det er den bedste tid, og jeg håber I har det godt i babyboblen. Glæder mig til at høre om forløbet, og håber mine kolleger har hjulpet til den bedste start.
  Held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  STORT tillykke med den flotte titel I nu kan bruge! Hvor er hun dog også dejlig, glæder mig til at følge jeres lille familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med guldklumpen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE 🙂 !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Stort tillykke. Hvor er han dejlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er han bare smuk! Stort tillykke!! Og velkommer til verden lille baby boy <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort TILLYKKE! 🙂 Hvor er han nydelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor er han dog kær <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Stort tillykke! Hvor er han fin! 🙂
  Jeg har været så spændt på at høre noget fra dig, efter jeg så opdateringen på IG 😉
  Glæder mig til at følge dig og jeres nye liv 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Kæmpe stort tillykke med ham! Hvor ser han bare sød ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke!!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kæmpestort tillykke med ham, hvor er han lille og fin!
  Jeg har været så spændt på at høre nyt fra dig efter fødslen, og jeg glæder mig sådan til at læse mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia F

  Kæmpe stort tillykke med den lille guldklump 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ih hvor er han bare evig skøn Emili.
  Stort stort tillykke med ham <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Kæmpe tillykke – sikke en helt perfekt lille guldklump I der har fået 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe kæmpe KÆMPE tillykke! Nu kriller det virkelig også i min mave 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  TILLYKKE- der findes intet bedre(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh tillykke hvor er han bare skøn!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tillykke søde Emili, hvor er det fantastisk! Ønsker jer alle tre alt godt fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! 😀 Der er intet bedre end en lille nyfødt baby (jo, en stor 6 måneder baby, der lader dig sove – men nyfødte er bare specielle på deres egen måde) og ham der ligger da i den kønne ende af skalaen 😉

  Har man fundet på et navn, og er det hemmeligt? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er SÅ FEDT! Hvor er han skøn og fin, tillykke!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Du får også et tillykke her 🙂 Glæder mig til at følge jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Tillykke Emili. Hvor er han smuk og fin, og så har han endda fødselsdag samme dag som mig, det er lidt sjovt. Fantastisk, at vi må få lov at se ham <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tillykke med den smukke lille dreng! Hvad skal han hedde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stort tillykke også herinde <3 hvor er han skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE!
  Hvor er det vidunderligt og han ser rigtig skøn ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariamikkelsen

  Tillykke, hvor er han sød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ceci

  Tillykke Emilie! Hvor er det stort og fantastisk! Selvom jeg ikke kender dig, så fik jeg virkelig sådan en lykkefølelse inden i, da jeg fandt ud af, at du havde født! Jeg har jo ‘været med’ her på bloggen lige siden du offentliggjorde, at du var blevet gravid, så jeg har jo siddet her i spænding og ventet! Det er simpelthen så dejlig for jer <3 og endnu engang tak fordi at du er sådan en god blogger. Jeg synes det er så skønt, at du lukker os læsere indenfor. Emilie, du bliver en fantastisk mor, det er jeg sikker på! Du virker så kærlig og omsorgsfuld. Endnu engang tillykke med din MEGET MEGET smukke dreng! <3
  – Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er bare så fin og dejlig smukke! Stort tillykke med ham! <3 Glæder mig til at møde den lille prins! :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Juel Mauritzen

  Rigtig mange gange tillykke med det lille vidunder! Hvor er han dog fin, og jeg ønsker jer al mulig held og lykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE!!! 🙂 Tænkte nok det var derfor, der var så stille 😉

  Hvor er han smuk og fin. Endnu engang tillykke – jeg glæder mig til at følge med i dit nye liv som MOR-Emilie.

  KNUS

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 januar