Nytårsaften

Jeg har besluttet….

 photo IMG_3445.png photo IMG_2378.png

Hej allesammen. Som jeg fortalte her, havde vi igår en tid på Hvidovre Hospital til en snak om mine muligheder omkring fødsel, når nu baby ligger i UK, som han gør. Jeg synes det gik rigtig fint, men jeg har lige besluttet, at jeg venter med at dele om vi tog beslutningen om et vendingsforsøg, planlagt kejsersnit eller sædefødsel, indtil jeg har født. Jeg har på fornemmelsen at det sker snart, og så skal I nok få hele historien, promise : )

I aften skal vi have en sidste middag med min familie, inden de i morgen rejser hjem til Australien efter 6 ugers ferie i Danmark. Jeg kommer til at savne dem SÅ meget. Det er en underlig ting at have familie så langt væk. Håber og satser på at vi til næste jul kan tage ned og besøge dem.

Nu vil jeg smutte ud og shoppe lidt baby relaterede ting, og jeg kunne virkelig godt bruge jeres hjælp:

Ammeindlæg? Uld eller ikke uld?
Den bedste autostol?
Ammebh’er? Er de fuldstændige uundværlige og hvor kan jeg købe nogle gode, som ikke er helt tynde i stoffet?
På forhånd tak og rigtig god weekend, dejlige læsere xx

   

38 kommentarer

 • Anne

  Jeg har lige investeret i en fin lyserød amme bh med blomster og blonder. Jeg synes, det er vigtigt stadig at føle sig lidt lækker – også selvom man ammer.. Bh’en kostede 135 kr og kan bestemt anbefales..
  http://www.mammawear.dk/collections/amme-bher/products/amme-bh-med-blonde-og-blomster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, hvor er det spændende <3 vil lige ønske dig rigtig meget held og lykke – du skal nok være sej!

  Mht. dine spørgsmål:
  1. ULD ammebh,er helt klart. Det holder dit bryst varmt (hvilket er godt til at forebygge og afhjælpe brystbetændelse) og udtørrer ikke huden, MEN! Hvis du lækker meget mælk vil det være en god idé med et engangsindlæg i alligevel, for uld ammeindlæg suger ikke ret meget.

  2. Jeg ved ikke med den bedste autostol, men vi har været glade for vores Recaro 🙂

  3. Du kan ikke undvære ammebh'er! De er et must og SÅ praktiske! Kender desværre kun til dem med tyndt stof, men hvad med at spørge i en undertøjsforretning? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emili
  Jeg følger spændt med i graviditeten her på bloggen. Du er jo til pænt og lækkert tøj så jeg tænker at du også vil sætte pris på pæne ammebher. Hos Fillo boutique på gl. Kongevej eller deres webshop http://filloboutique.dk har de nogen virkelig fine 🙂 held og lykke med fødslen.
  Kh Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tak for tip. Elsker i forvejen den butik, men vidste faktisk ikke at de havde ammebh’er : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil også helt klart anbefale ammeindlæg i uld! Det er altså rart her om vinteren og de er så meget blødere og rarere end engangs 🙂 Jeg er også rigtig glad for ammetoppe, så bliver man aldrig kold på lænden når man sidder og ammer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Emilie

  Jeg har ikke lige læst de andre indlæg, så måske jeg svarer på noget, du allerede har fået svar på.

  Jeg skal føde i starten af februar, og har gået med amme bh i flere måneder. Mine bryster voksede simpelthen en del, og jeg turde ikke købe større bh’er, hvis jeg skulle få endnu større bryster. Det ville være spild af penge, synes jeg.

  Jeg har købt to amme bh’er fra Carriwell i babysam. De er padded, dvs at de ikke er helt tynde, da jeg ikke bryder mig om at man lande brystvorterne igennem kjolen/blusen. Indlægget kan tages ud. Der er ikke bøjler i. De er SÅ behagelige. Når mælken er løbet til, skal jeg måske op i en størrelse større, men så køber jeg et par stykker mere. De er ikke særlig dyre. De ligger i str. S, m, L og xl mener jeg.

  Jeg har prøvet h&ms uden bøjler, men de sidder rigtig dårligt, synes jeg.

  Mht autostol har vi lige bestilt Cybex nyeste model i ønskebørn. Vi har bestilt en isofix base til. Det skulle være den bedste og sikreste, og Cybex skulle have overhalet Römer. Römer skulle dog være et virkelig godt valg også. Vores var dyr, men det kan jo afhænge af liv eller død, så jeg synes det er et vigtigt valg. Jeg vil ikke råde dig til at købe autostol brugt, ej heller ikke at leje den. Det er ikke sikkert nok, da man ikke kan vide om noget indeni dem er i stykker, selvom den ser fin ud udenpå.

  Jeg har læst at ammeindlæg i uld er det bedste for at undgå brystbetændelse og de skulle lindre ved evt. Mælkeknuder. Køb dem der kan maskinvaskes og de skal dække en god del af brystet. Jeg har købt mine hos Joha. Vil dog nok både bruge dem og engangs ammeindlæg.

  Husk at bede om rabat hvis du køber det meste samme sted, der er en del at spare

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette B

  Jeg fik god hjælp til amme BH køb i Change, den som ligger overfor Frederiksberg Centeret. Har nogle uden bøjler fra H&M til om natten.. Det har fungeret fint her:-) For mig var lasinoh salve til ømme dutter virkelig også et godt køb! Og IKKE noget man gider afsted efter når bebs er kommet.. Det kan føles så vanvittigt akut sådan nogle små sager:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ammebh’er! HUNKEMÖLLER.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kijo

  Jeg vil helt sikker anbefale båd uld og pigions ammeindlæg i papir.. Da mælken jo løber igennem uld.. Jeg købte de store uldindlæg og brugte dem fra lige da jeg havde født når mælken løber til, det var det dejligste når brysterne er MEGET spændte at have vame på.. Jeg er sikker på at det var en afgrundene til at mit ammeopstart gik strygene.. Og mht ammebh’er vil jeg helt sikkert anbefale at du køber en blød uden bøjle til de første mange dage/uger da babserne er godt spændte og gør ONDT, så vendt med at købe de dyre og flotte, med bøjle til lidt senere når mælken har fundet et normalt leje, det er mega ærgerlig at bruge mange penge på en bh som bliver for stor efter et par uger.. Rigtig meget held og lykke med fødselen og dit nye liv som mor
  – Kijo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Rettelse: Kigger selv på AUTOSTOL, og kan se at mange har anbefalet Cybex Aton. Har netop læst på FDM, at de ikke forhandler 3′eren, da den indeholder naphtalin, som er kræftfremkaldende! 2′eren skulle til gengæld være ok…
  Svar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Kigger selv på hjemmeside og kan se at mange har anbefalet Cybex Aton. Har netop læst på FDM at de ikke forhandler 3’eren da den indeholder naphtalin, som er kræftfremkaldende! 2’eren skulle til gengæld være ok…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie

  Autostol fra römer !

  Ammeindlæg i uld fra apoteket! De er intet mindre end fantastiske ! Ca 100,- pr. sæt.

  Amnebh’er fra change – flotte og feminine og har en så genial pasform at du har lyst til at bruge dem efter endt amning også 😉 men vent med at købe dem til mælken er løbet til 🙂 ca. 350,- pr stk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo også en meget personlig beslutning, og der vil altid være for og imod i blogland, derfor syntes jeg det er naturligt du holder det for dig selv til efter fødslen. Personligt ville jeg bare blive itvivl hvis det væltede ind med “hvorfor valgte du ikke det her?” Kommentarer 🙂
  Jeg brugte uld-indlæg, jeg blev indlagt med brystbetændelse da Guldklumpen var 10 dage, og efter den dag havde jeg altid uld på. Men jeg brugte også engangs indlæg indenunder nogle gange, specielt hvis de løb meget.
  Mht autostol var vi meget begejstret for römers babystol med isoflex basen, den står pænt i kælderen og venter på flere babyer 😉
  Jeg kunne ikke leve uden mine amme bh’er, mine var købt i femilet, og jeg fik anbefalet først købe når mælken var løbet til. Det vil jeg nu ikke gøre igen, hvis jeg var højgravid i dag, ville jeg købe en enkelt inden, og så udvide samlingen når mælken var løbet til, og brysterne har den der amme størrelse 🙂
  God fredag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har stor respekt for at du holder den slags detaljer privat indtil videre!

  Mht ammeindlæg, så ville jeg ønske, at jeg fra starten af havde kendt til engangsammeindlæg, det er klart det bedste! Særligt hvis man har meget mælk. Jeg havde uld til at starte med, der helt sikkert også er bedre end bomuld, brugte derefter änglamarks engangs, for til sidst at hoppe på pigeons, der er en hel del dyrere, men virkelig meget bedre. Det er et rigtig dumt sted at spare penge!

  Vent med at købe ammebh’er til mælken er løbet til, så du kender størrelsen, prøv om du evt. kan låne nogle til de første par dage. Men jeg er rigtig glad for min sorte blonde fra change, der ikke er helt så kikset som de fleste andre. Men jeg vil også anbefale at have nogle uden bøjle, til at sove i.

  Autostol har vi cybex aton 2 (testvinder), og køb den endelig med isofix. det er så meget lettere hvis i skal have autostol + sovende baby med ud af bilen.

  Og så husk at have nogle kæmpestore kiksede trusser med til fødeafdelingen. Uanset om du føder traditionelt eller kejsersnit vil du bløde en del efterfølgende.

  Jeg var i øvrigt rigtig glad for at vi selv have en hel del mad ud til hospitalet, så du har nogle ting du har lyst til hele døgnet. Og tag f.eks. noget saftevand med som du godt kan lide.

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forståeligt, bliver bare spændende at se den lille! 🙂

  Angående uld – for mig var de ikke nok alene i starten, de blev plaskvåde faktisk 😛 så hav begge dele. Bruger det ikke længere, ingen af delene, og har ingen problemer med brystbetændelse og lignende. Og ja, køb amme bh som ligner en sports bh til om natten, for i starten vil man gerne sove med amme indlæg! Og de fleste alm. undertøjs mærker laver amme bh’er. evt gå i Illum eller Magasin.. Det er svært at krænge en alm bh af hvis baby vil have mad mens man går midt inde i København eller sidder på en cafe.

  Og vi har en Cybex Aton 3 autostol, den er super.. 2’eren vandt tests, og den her skulle være mere sikker, men den er vidst ikke testet endnu, ikke da vi købte den i hvert fald.

  Sikke en smøre, men det var lige mine erfaringer 😉

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Uld, uld og uld er bare det bedste. Jeg har aldrig haft brystbetændelse, + selvom mælken flyder holdes brysterne varme. Held og lykke med dit valg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God beslutning Emilie! Det er sådan en spændende ventetid, omend den også kan føles laaaang. Kan anbefale carriwells ammebh’er og minimum have en inden han kommer.. Sådan en uden bøjle, og så kan du altid købe når mælken er løbet til, og du ligesom ved hvilken størrelse osv. Jeg har hørt godt om uld, og har også selv brugt, men jeg synes ikke de holder tæt, så jeg har været mest glad for engangsammeindlæg, særligt natusan eller liberos. Husk også at have Lansinoh på lager allerede nu, til ømme brystvorter, og så nogle store bind til blødningen dagene efter i er kommet hjem. Vi har været glade for cybex autostol da Alvin har kunne været i den frem til nu, og den var vist også bedst i test. Men tror efterhånden at de fleste autostole på det danske marked har en glimrende sikkerhed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er enig med Sebrina ift. Lansinoh – det vil blive din bedste ven! Den er også god til babys røde numse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Uld!! Vigtig at brystene ikke bliver kolde, fordelen med uld er at det holder varmen selv når de er våde. Sundere for huden da de også puster. Gerne i kombination med papir, papir ytterst, de som Anita snakker om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Mht. ammeindlæg kan jeg varmt anbefale Pigeons Ultra Slim, som bla kan købes i Matas. Prøvede flere forskellige, da jeg ammede min datter i et år, men hver gang jeg prøvede andre end disse, blev jeg slemt skuffet og oplevede læk mv. De suger utrolig godt. Jeg brugte aldrig uld, men kan se andre har været glade for det.

  Vi lejede den første autostol i Babysam, da det er så kort tid de bruger dén, og så har vi købt de næste. Det betalte sig rigtig godt, kostede vist kun 300 kr. at leje for 9 mdr.

  Mht amme BH (og helt generelt) kan jeg anbefale butikken Enula9 på Østerbro. Virkelig god service og godt udvalg. Sørg for at købe to uden bøjler, da du jo også har BH på om natten, og det er ret ubehageligt at ligge på en bøjle – og det er rart altid at have en ekstra ren/tør, hvis du vågner op om natten med en mælkegennemblødt BH!

  Pøj pøj med fødslen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Vil anbefale uld indlæg og ammeh’er fra Boob. Kan købes hos strut på nørrebro og ellers på nettet. De er vildt gode, god pasform og samtidig pæne og feminine, så man ikke kun føler sig som en ammemaskine 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine Frisgaard Gunnersen

  Vil lige dele denne fb gruppe med dig, hvor du billigt kan købe uld til baby og dig selv. Det er “hjemmelavet” og nyt. Du kan også købe ammeindlæg i uld – langt billigere end andre tager for dem https://www.facebook.com/groups/246394422062454/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine Frisgaard Gunnersen

  Bruger kun uld.. Du kan måske få nogle til at strikke nogle til dig – min mor har strikket og derefter filtet nogle til mig. De varmer super dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah M.

  Jeg er ret enige med alle de andre:

  1) Både engangs – og uldammeindlæg. Det er det bedste både imod læk fra babserne og imod kulde

  2) Römer!! de vinder altid i test!

  3) Carriwell. Jeg er enig i, at Strut på Fælledvej er STEDET at købe dette. De gav mig så god vejledning. Der findes nogle enkelte sorte uden bøjle og i økologisk bomuld, som er gode at sove i om natten (især i starten, hvor mælken godt kan løbe derudaf 🙂 )

  Held og lykke med det hele – god fødsel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  PS. spændende med hemmeligholdelsen – pøj pøj med det hele! Glæder mig til at høre om når din lille dreng er kommer til verdenen, det er jo lige om lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg satser på disse her:
  http://www.ebay.co.uk/itm/Seamless-Maternity-Breast-Feeding-Bras-Non-wired-Padded-Nursing-Bra-UK-Stock-/290965579807?pt=UK_Women_s_Lingerie&var=&hash=item43bee6681f

  De fås lidt billigere her:
  http://www.ebay.com/itm/390700160765?var=660179686111&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
  det så en kina-sælger, som er lidt længere om at få tilsendt og så husk 80 kr. told grænsen. Jeg læste en havde købt den, hun var en 75C/D og havde købt den i L og den sad fint. Jeg har ikke selv erfaringer med den endnu, har bestilt en fra kinasælgeren og købte en XL da jeg ligger på en 85D/+

  Satser på at bruge den, når mælken løber til og den første stykke tid. Når mælken er blev stabil, satser jeg på at tage i change og købe et par lækre ammebher der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Kære Emili
  Jeg bruger ikke ret meget af min tid på at kommentere, men i dette her indlæg ramte du plet på noget som står mit hjerte nær, da vi fik vores datter blev uld ammeindlæg min redning, jeg kan ikke nøjagtig sige hvad det er ved uld som er så ualmindelig fantastisk men det redet hele min amning. De hjalp med at hele sår, holdt brystet varmt så jeg undgik betændelse, altså en virkelig ligesaver som nybagt mor med enorme og meget ømme bryster. Så mine varmeste anbefalinger går til uld ammeindlæg! PS Føtex har nogle rigtig fine, gode og billige blonde ammen bher når du kan holde en bøjle ud, pøj pøj med det hele.
  Kærligst Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende! Håber det bedste for jer!

  Her er mine anbefalinger, der har fungeret optimalt igennem begge mine ammeforløb.

  1)

  Køb både engangs-ammenindlæg OG uld. Engangs inderst og uld yderst.

  Uld-indlæg holder ikke tæt, ihvetfald slet ikke i starten hvor mælkeproduktionen skal stabiliseres. Men de er super gode til at holde brystet varmt og beskytte mod brystbetændelse. (AV!) Køb de største, så brystet er dækket. Dem fra Lanowool er super. (Fås hos Matas og på apoteket)

  Af engangs-indlæg vil jeg anbefale PIgeon. De er ikke helt billige, men det er de bedste. Der findes virkelig mange dårlige på markedet, som slet ikke kan suge, hvilket jo er essentielt. Ofte kan du få 4-5 kasser Pigeon for 100 kr i Babysam eller Ønskebørn. Det er min erfaring at man bruger rigtig mange i starten, men kun indtil mælkeproduktionen er stabil.

  2)

  Mht. ammebh, så kan det være rigtigt svært at vide hvilken størrelse man skal bruge før amningen er i gang, da brysterne kan vokse uhyggeligt meget. 😉 Men det er en god idé at have en blød en uden bøjle, som man kan bruge i begyndelsen og som man kan sove med. Her vil jeg anbefale dem fra Carriwell eller Boob. Butikken Strut på Fælledvej har et rigtigt godt udvalg og giver god vejledning.

  Herefter kan du altid købe nogle mere pæne og lækre, og evt. med bøjle hvis du er til det. Men for mig har de bøjlefri varianter altid været bedst og mest behagelige.

  God jagt og pøj pøj med det hele. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1. Klart uld, gerne fra Purebaby. Under dem brugte jeg Pigeons Ultratynde engangs (de bedste og jeg har nok prøvet 7 forskellige), da uld alene ikke var nok for mig og så slap jeg for at skulle vaske dem flere gange om dagen. Fungerede super.

  2. Vi havde en Römer baby safe plus med Isofix, hvilket var okay synes jeg. Jeg vil dog nok vælge en Cybex en anden gang. Den har vi i junior og det er en helt anden kvalitet. Synes de sidder meget foroverlænet i Römer, hvilket gjorde han havde tendens til at falde lidt sammen.

  3. Cariwell. De er ikke kønne men heller ikke grimme. Til gengæld er de geniale og du tænker ikke slet ikke på udseende efter fødsel. Køb også deres trusser, der er geniale det første stykke tid efter 😉

  God weekend og alt held og lykke med fødslen :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Emili..
  Bliver så spændende at i snart skal møde jeres lille dreng 🙂
  Jeg havde begge dele i ammeindlæg og var glad for begge dele men brugte uld i vintermånederne..
  Vi havde Rømers autostol og den var vi rigtig glad for.
  Jeg brugte cariwell amme bh-faktisk allerede før jeg fødte da den var så behagelig og gav sig nok efter mælken løb til. Den udgave jeg havde minder om en sports bh men du kan også få med blonder på.. 🙂
  Held og lykke med det hele..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ja jeg siger og uld, uld, uld og på med de varme støvler, så du IKKE fryser om fusserne, det kan også give brystbetændelse… Jeg have bh’er fra carriwell, og de har holdt 2 ammeperioder, jeg havde 2 at skifte med.
  – hvis du i starten lækker meget, til mælken har tilpasset sig så brug engangs ammeindlæg under de uldne…
  Vh. Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   – men besked blev skrevet på farten, så vil også lige tilføje mht. Autostol; vi har römer både i baby, næste og næste. Men i må ud at kigge for der er andre mærker der også er gode. Der er jeg ikke så stålsat som med uld-uld-uld… Kan hære en mere har bøvlet med brystbetændelse, jeg var også indlagt med det. Og det er så forfærdeligt at det ikke kan beskrives, jeg havde 40 i feber så ondt overalt at jeg ikke engang kunne sidde stille og SMS uden det gjorde ondt- og alt hvad man skal er at amme… Og det eneste man kan er at sove… Så hold dig varm, sved hvis det er nødvendig, og tyk vinterjakke selvom det ikke er specielt koldt pt. Jeg prøvede også at gå i tivoli, kunne godt mærke at fødderne var lidt kolde, da jeg kom hjem var mine bryster helt hårde- så bare om at holde dem varme…

   Det blev en længere smøre- om bryster 🙂

   Den får alle mine veninder, så når jeg er hos dem, tømmer jeg postkasse og går ud med skraldespanden ect. Ha ha…

   Respekt at du venter til efter, med hvad der er truffet af vs,g, og hvad der sker 🙂

   Rigtig go weekend
   – overvej en tur i bio inden baby kommer, det er ikke så nemt med en lille størrelse 🙂

   Mange hilsner Louise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej Emili. Jeg forstår 100% din beslutning, faktisk undrede jeg mig over, du forventede at dele det i det hele taget..:) Sender dig al mulig god karma.

  Mht ammeindlæg så anbefaler jeg klart uld! Jeg havde 2 sæt fra PureBaby, de er hurtige at håndvaske, de suger fint og vigtigst: så hjælper de til at forebygge brystbetændelse! Min søn er fra december 2011, så havde god brug for det i de kolde kolde måneder!

  Strut på Nørrebro sælger super gode ammebh’er. Kan ikke lige huske mærkerne. Men de er flotte og “ikke ammeagtige” at se på. Det mærke, der hedder Hot Milk laver også flotte og meget feminine ammebh’er. Igen anbefaler jeg klart du køber nogle specifikt til amning! Dels er det praktisk og dels risikerer du brystbetændelse med alm bøjlebh’er. Og når du først engang er færdig med at amme kan du ikke holde ud at se på dem mere, så du kan ligeså godt købe de rigtige;) Jeg kunne klare mig med 2.

  Et tip i øvrigt! Så satte jeg en lille sikkerhedsnål på den skål, baby sidst blev ammet fra. Så kunne jeg huske at lægge til ved det modsatte bryst til næste amning. Godt når man har ammehjerne;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ih, hvor spændende! Held og lykke!

  Jeg har hørt (har ikke selv børn), at Cariwells ammebh’er skulle være de bedste. Og jeg tror ikke på man kan undvære dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Glæder mig til at høre om det hele 🙂
  De har gode uld indlæg i pure baby. Havde brystbetændelse, nøj man bliver syg. Så for alt i verden, varme, varme, varme! Har ikke tip omkring bh’er, bare husk de skal være uden bøjle!
  Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh det er så spændende! Kan tydeligt huske, hvor ængstelig jeg var den sidste tid, så håber for dig, at du snart for dit lille vidunder at se – uanset metoden 😉
  Jeg vil klart anbefalde uld, da det hjælper mod brystbetændelse, fordi de holder på varmen. I den forbindelse vil jeg også anbefalde dig, at massere dine bryster under varmt vand, når du er i bad og er begyndt at amme. På den måde løsner du evt størknet mælk i mælkegange, som kan være med til at give dig brystbetændelse.
  Mht amme-bh’er, så kan jeg anbefalde dig at vente med at købe dem til efter du har født. Når mælken løber til vokser dine bryster sygt – og jeg mener sygt i løbet af de første døgn, hvorefter de “falder lidt ned” igen 🙂 Jeg havde en billig amme-bh fra H&M med på hospitalet, og så købte jeg nogle ordentlige da vi kom hjem fra hospitalet.
  Venter i spænding på at høre om din lille drengs ankomst – det er simpelthen en ubeskrivelig følelse at sidde med sit eget lille barn i armene – og tak for en hyggelig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg købte ammeindlæg i uld til min søster, da hun ammede endnu. Dem var hun meget begejstret for, og hun siger de klart kan anbefales 🙂
  Held og lykke med fødslen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsaften