Happy New Year!!

Nytårsaften

nytår13

HAPPY NEW YEAR!! ; ) Havde en dejlig aften igår med god mad, fyrværkeri, dans og musik. Med undtagelse af mine to lækre fætre, var jeg vist den eneste blandt selskabet der var helt ædru. Lidt en mærkelig fornemmelse når jeg nu ELSKER at drikke champagne, god rødvin osv. Oh well til gengæld har jeg ingen tømmermænd idag, hvilket er ret fantastisk lige nu.

Om præcis et år vil jeg gøre ALT for ikke at være hjemme i Danmark. Sidder pt og kigger ud af vinduet og alt er bare gråt i gråt og gaderne er tomme. Hvis ikke det var fordi jeg havde en dejlig kæreste, som lå inde ved siden af og en sparkende baby i maven, så var det da lige til at få en depression af. Så næste år: Strand, sol og en kold drink 1 januar.

Håber I alle havde en dejlig aften igår? xx

2 kommentarer

  • Rigtig godt nytår, dejlige Emilie <3

    2014 bliver et SÅ vildt år for dig! 🙂 Hvor var du smuk i går. 🙂 Oh, and btw, kan anbefale varmt nytår! Vi havde den bedste fest på stranden i nat i små shorts og t-shirts og kolde drinks. Loved it! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hyggelige billeder og godt nytår:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy New Year!!