Baby shower

Out and about

 photo IMG_3818.png photo IMG_3815.png

I dag har vi været ude og ordne nogle praktiske ting. Det føles så godt at komme ud fra lejligheden, få gået lidt og få luft i hovedet. Vi var i lagkagehuset, handlede ind i føtex, fik købt en lift og gik ellers bare rundt og hyggede. Crusi vognen er simpelthen SÅ nem at have med rundt. Er VILD med den! : ) Om 3 uger når min kæreste skal tilbage på arbejdet, står jeg jo med det hele selv, og det gør mig tryg og rolig, at vide at vognen i hvert fald fungerer som den skal : )

Åhh og efter jeg lige sad med disse billeder, kan jeg da godt se at mit hår (og hele mig) trænger til en kæmpe tur. Må bestille tid til frisøren i morgen som det første! Projekt flot hår, friskt ansigt og farvel til 12 kilo: SÆT IGANG! ; )
Håber jeres dag har været skøn xx

14 kommentarer

 • Du ser da så yndig ud. Din skønne søn kan da kun blive stolt af sin smukke mor!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caro meise

  Jeg synes du er smukkere end nogensinde! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Enig med mange af de andre i kommentarfeltet. Da jeg så billedet tænkte jeg, at du så vild godt og udhvilet. Og du ser da SLET IKKE ud til at være i vægtvogter farezonen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du ser meget smuk ud. Ligner ikke en nybagt mor! Eller jo det gør du, men en frisk en af slagsen:)
  Jeg håber du taber dig hurtgt MEN vil bare lige sige at det altså ikke er lige nemt for alle at smide kiloene efter graviditet. Ligeså forskellige vi er/ser ud/ taber os/tager på osv. lige så forskelligt reagerer kroppen efter fødsel. Jeg var meeget lang tid om at smide de 17 kilo og jeg gik endda til mor/baby i fitness world 2 gange om ugen samt en gang træning om ugen, uden baby. Spiser ok sundt, synes jeg selv. Selvfølgelig røg der lidt ekstra boller med ost indenbords med mødregruppen og når det hele skulle gå lidt stærkt. og måske lift for mange latte to-go på sødmælk. Men jeg er også typen der tager på virkelig nemt… Tror desværre ikke at amning er ren slankekur for alle:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christin

  Enig med Katinka – din vægt styrtdykker af amning! Jeg tog 14 kg på under graviditeten, og de var pist væk efter ca 3 uger. Hvis man som du (og jeg) normalt er meget slank, så finder kroppen som oftest hurtigt tilbage til normalen. Min søn er 8 uger nu, og jeg “arbejder hårdt” med flødeskum, saftvand, is mm. for at undgå at blive alt for tynd og amningen derfor går i stå.
  Så nyd din baby og glem bekymringen om ekstra kilo. Du ser godt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kommenterer normalt ikke (af bar dovenskab), men vil bare lige skrive, at min første tanke ved dette indlæg var ‘WOW, hun ser godt ud af én, der lige har født!’, og så læste jeg din kommentar om håret osv. bagefter.

  Jeg tror ofte, at man selv føler sig ‘grimmere’ end alle andre ser én.

  Du ser smuk ud! Og tillykke med lille Saxo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser rigtig godt ud!
  Og seriøst, vent to uger – hvis du stadig ammer kan du formentlig spise hvad du vil og stadig tabe dig.. Jeg har seriøst tabt alt samt 3 ekstra kilo og jeg spiser croissanter og chokolade dagligt… og er bestemt ikke overvægtig i forvejen 🙂

  Men man ser sgu lidt træt ud som nybagte forældre 😉 Alma er 3,5 måned nu og sover max 1 time om natten pt, snak om at se træt ud!

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Emilie. Jeg synes bare du skal vide at jeg elsker at læse alle dine indlæg. Jeg er kun 14 år gammel, men synes det er vildt hyggeligt det med baby osv. Jeg kan også godt lide at dine blog er så personlig. Og stort tillykke med Saxo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg slutter mig til koret! Er helt enig med de andre om at du ser virkelig godt ud! Du stråler jo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvor ser du bare stjernegodt ud på de billeder!! Du ligner ikke en, der lige har født! Jeg havde møøørke rander under øjnene og en håret i en uglet knold i flere måneder efter, jeg fødte! Haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Åh tak skal du have. Jeg er dog ikke helt enig. Synes bestemt man kan se, at jeg har været oppe den halve nat ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg syntes du er ligesaa smuk nu, som du var med nyfarvet haar og 12 kg mindre. Det maa väre saxo der faar dig til at straale saadan! stort tillykke med jeres lille nye familiemedlem!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby shower