Happy friday!

Fredag so far

 photo Untitled-1-20.png photo Untitled-2-4.png

Har haft sådan en hyggelig fredag so far. Mødtes med Lynn tidligere og gik tur med vores babyer på Frederiksberg. Vi gik forbi urtehuset og købte juice og sandwich, som jeg prøvede at spise samtidig med, at vi gik på brosten. Det resulterede i grøn juice ud over barnevognen, rigtig flot Emilie : ) Heldigvis havde Lynn vådservietter klar til mig med det samme, og det var nu bare rigtig rart, at vi var to lige der. Vi var også forbi Pure Baby, som jeg elsker. Den butik er så farlig for mig, kunne købe det hele! Apoteket blev også rundet og jeg fik købt mig en brystpumpe, er det for meget info? I så fald SORRY; ) Grunden til dette er, at vi i næste uge skal have passet Saxo. Vi skal ud og spise og til koncert, så planen er at lave en flaske mine forældre kan give ham, hvis han bliver sulten mens vi er væk. Er spændt på om det virker, har aldrig prøvet sådan en før, men tænkte det var nemmere end at skulle til at købe modermælkserstatning : )

Nu står den på fredagshygge og god mad. Ahh.. Håber I får en dejlig aften x

4 kommentarer

 • Charlotte

  Sikke hyggelig dag! Savner lidt barsel. Jeg malkede også ud i starten med en håndpumpe, da min lille skat skulle passes, men syntes det kunne være hårdt arbejde at få nok ud nogle gange. Så vi havde også modermælkserstatning til barnepigen mormor, fordi vi første gang var bange for, der ikke skulle være nok malket ud, og han var ligeglad med hvad han fik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker altså virkelig at følge med herinde hos dig! Jeg nyder hvert et baby-billede og glimt fra jeres hverdag. Jeg håber i får en skøn fredag aften!

  xx Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som om du har haft en rigtig god dag!
  Jeg har også bare nydt en fridag i selskab med min kæreste 😀
  Sikke en sød lille dreng du har – jeg elsker bare børn! Jeg skal til barnedåb om en måneds tid hos min kusines lille pige. Det glæder jeg mig rigtig meget til at blogge om! 🙂

  http://nadiabonde-nadiasblog.blogspot.dk
  I er mere end velkomne til at følge med i min hverdag 🙂 Jeg skriver om lidt af hvert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt, jeg kan huske, at første gang jeg spildte ét eller andet efter jeg var blevet mor og kom i tanker om vådservietterne i pusletasken, tænkte jeg lige et kort sekund: “men de er jo til babyen!” Så brugte jeg dem selvfølgelig og nu har jeg lige hørt nogen sige, at når man først er begyndt at have vådservietter med altid, så går det ikke over, bare fordi ens barn vokser fra behovet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy friday!