Monday

Frisk søndag

 photo IMG_ww4522w.jpg
^^^ billede fra en ikke så frisk lørdag

Jeg tog mig en blogfri dag igår. Mest fordi vi stort set brugte hele dagen i sengen, og jeg intet spændende havde at berette eller vise jer. Saxo var rigtig ked af det, og ville kun slappe af når han lå på mig, så jeg havde heller intet andet valg end at ligge i sengen.
Jeg har aldrig oplevet ham så urolig, og jeg ville ønske jeg vidste hvad der lige trickede ham igår. Men måske er det bare en babyting, som man nogle dage ikke kan undgå.
Han har i øvrigt fået nogle røde knopper i ansigtet og i nakken. Jeg ville umiddelbart skyde det til at være varmeknopper, men jeg er virkelig obs på, at han ikke har det for varmt når han sover, så det ville alligevel undre mig. Nogen der har et bud på hvad små røde knopper kan skyldes?

I nat har været perfekt, og vi er alle tre udhvilede og friske. Det føles så skønt : ) Om lidt skal vi ud og gå en laaaang tur rundt i kvarteret.
Håber I får en rigtig dejlig søndag. Jeg tjekker ind igen lidt senere! : ) Jeg har forresten tænkt mig, at starte på at poste jeres fødselsberetninger idag. Kan bare ikke finde ud af, om jeg skal poste én om ugen eller om der skal være én hver dag de næste mange dage. Hmm hmm..

18 kommentarer

 • Signe Pryssing

  hvis du har så mange – stemmer jeg for hver dag:o) Smider også gerne min, hvis du skulle mangle ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne godt lyde som hormonknopper. Folke fik dem på omkring samme alder som Saxo har nu. Så måske skal han lige igennem en måneds babypubertet, før de forsvinder igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne forestille mig, at det er et tigerspring, som er synderen bag uroen. Måske hormonkropper, fremfor varmeknopper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hormonknopper? Begge mine fik dem, da de var 5 uger gamle samtidig med det første tigerspring:) god søndag tiljer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerne én om dagen! Men jeg er også en sucker for andres fødselshistorier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det lyder helt sikkert som hormonknopper. Helt normalt og ganske ufarligt. Varmeknopper forsvinder hurtigt igen, hvor imod hormonknopperne godt kan vare ved i nogle uger. Og mht. de urolige perioder, så læs enten bogen “Vidunderlige uger”, eller tjek app’en “Wonder weeks”. Det er efterhånden blevet en bibel ift. at forstå de små og deres udvikling. Jeg har brugt den meget til begge mine unger. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg gætter på uroen kan skyldes and første såkaldte tigerspring. Vidunderligeuger.dk – de har vist også fået en app siden jeg fødte sidst men havde virkelig meget gavn af at følge deres mailservice da det som regel gav en forklaring på hvorfor baby opførte sig anderledes. Prøv det 🙂
  Mht knopperne tænker jeg hormonknopper? Er det sådan lidt bumselignende? Det er ihvertfald en mulighed og de går væk af sig selv igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min venindes datter fik også knopper i ansigtet og det var hormon knopper 🙂 du kan evt bare spørger jeres læge for en sikkerheds skyld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Op og ned, sådan går livet jo nu engang, men dejlig I er udhvilede 🙂 jeg har ikke børn og har ingen planer om det, så for mig ville jeg sætte pris på, at beretningerne blev postet en gang om ugen, så jeg ikke skulle undgå din blog i en hel uge 🙂 blot en tanke herfra. God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sååå söt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne det ikke være hormonknopper? Dem led min søn lidt af i starten. De kommer jo helt af sig selv via dig, fordi du ammer.

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma fik også røde knopper, og vi fik at vide det var hudensreaktion på det nye forhold, luft osv 🙂 Så det er sikkert ikke noget. I får sikkert snart sundhedsplejerske? Snak med hende 🙂

  Og der er bare nogle dage de bliver sygt ked af det. Ofte følger det de der tigerspring, eller udviklingsspring om du vil.. Der starter et omkring uge 5, Regnes efter terminen.. Ved ikke om det måske et det der er begyndt.. Hvis det er, så husk det er en hård periode, men der følger nye evner med, så det bliver rigtig godt i sidste ende 😉

  Fik du min beretning fra katinkafrederikke@gmail.com? Har spurgt før, men kan ikke huske under hvilket indlæg 😀 Fik bare en masse fejlmeddelelser..

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.

  Jeg tænker også at det er hormon knopper, især fordi du ammer, så kan de næsten ikke undgås de hormon knopper. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M.

   Og ellers kan det også sagtens være varme knopper, min datter sover kun med body om natten nu. Hun er 3mdr. Og har ellers altid sovet med natdragt, men har åbenbart haft det for varmt alligevel fordi hun er et varmt barn. Og det allerede blevet bedre efter natdragten er skiftet ud med en uld body. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med at poste et 2-3 om ugen? Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor mange du har liggende. Jeg vil personligt gerne læse dem alle sammen, men en hver dag er måske for meget, hvorimod en om ugen måske er for lidt? Den er svær : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enig med Emma Kathrine 🙂 Selvom jeg er glad for at læse om babyer og børn, uden selv at være i nærheden af at skulle ha en lille en, så bliver en om dagen måske lidt voldsomt, og de kan drukne lidt i hinanden. Selvfølgelig er det op til dig. Jeg glæder mig nu alligevel til at læse dem 🙂 God søndag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja mortensen

  Jeg synes 1 om dagen;-)
  Da jeg stort set læser din blog hver dag<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Sådanne dage havde min datter også. Det er smadder hårdt, og det kan jo være alverdens ting. Det er en voldsom verden de kommer ud til de små <3 godt i gav han en dag på sin mor, det bedste sted i verden <3

  Ang de knopper, kan det være hormonknopper??

  Rigtig god søndag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday