Tired

Happy friday!

 photo IMG_5019-1.png photo IMG_5011-1.png

Juhuu det er fredag!! Vi er stået (lidt for) tidligt op herhjemme og øver os pt I at ligge på maven. Jeg synes det går ret godt : )
Imens venter jeg på at vaskemaskinen stopper, så jeg kan få hængt vores tøj op, og vi kan komme ud og gå en lang tur. I øvrigt er en vaskemaskine et MUST HAVE for alle med børn. Har aldrig i mit liv vasket så meget, og det er sådan en luksus, bare at kunne gøre det hjemme og ikke skulle skrive sig på venteliste. Før vi fik Saxo havde vi nemlig vaskemaskine i kælderen, men jeg aner vitterligt ikke hvordan jeg skulle kunne komme derned med baby og tøj, for ikke at snakke om op igen. Bliver allerede træt ved tanken ; )
Jeg burde skrive et indlæg omhandlede must-haves til baby, det tror jeg at jeg vil gøre idag, hvis der er stemning for det? : )
Håber I får en dejlig fredag xx

12 kommentarer

 • Jeg er tilbøjelig til at give dig ret, men indtil for en måned siden måtte vi på vaskeri et par blokke væk, og det var ikke så slemt. Faktisk tog jeg frivilligt vasketjansen, for det blev en slags alenetid for mig 🙂 Nu har vi vaskeri i bygningen og jeg synes det er en rigtig luksus, men det er næsten helt rart vide at man godt kan klare sig uden (hvis man absolut skal)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Please at der kommer et baby-musthave. Jeg skal selv være mor til sommer:-) det ville gøre nogle ting nemmere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  En mist have liste ville være fantastisk – så man ved hvad man egentlig skal have og ikke hvad alle sælgerne bare synes man skal have

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Rigtig meget gerne en must-have-liste :O) Har termin lige om straks, så det kunne være perfekt med lidt tips og tricks :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser ud til at Zebraen er et mave-must-have! Men prøv også med et spejl – min søn kunne overbevises til at ligge på maven i meget længere tid af gangen når han fik lov at kigge på sig selv i et spejl, der stod på gulvet op af væggen. Nu, hvor han er blevet 10 mdr, er spejlet stadig et hit. Det står bag kravlegården, så han kan kigge ind mellem tremmerne… Øh… hrm… STOD… Når man bliver for ivrig med støvsugeren (så man også kan nå et slag serier og/eller blogge), så glemmer man åbenbart (at tænke) at spejle ikke står af sig selv, og at man ikke bare kan hive kravlegården uhæmmet væk, fordi så falder spejle altså med et brag og går i tusind stykker..! Så nu er der ikke noget spejl mere. Øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie N.

  MEGET gerne – er gravid med mit og min kærestes første barn, så skal ud og have anskaffet os alt. Så er det godt med lidt gode råd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Rytter

  Sådan en liste ville jeg sætte stor pris på, da jeg venter en pige til juli 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Vi skulle på vaskeri (ikke vaskekælder, men møntvaskeri!) det første halvandet år af min datters liv – haha! Det krævede lidt organisering, men SÅ slemt synes jeg faktisk ikke det var, synes mere det var irriterende at skulle beuge SÅ mange penge på det. Nu har vi større lejlighed, vaskemaskine og det fedeste i verden: OPVASKEMASKINE! Så kan jeg hygge med min datter og kæreste i stedet for at stå så meget i køkkenet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Hoff

  Det vil vi gerne have 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Det er en god idé 🙂 Vores lille drenge kommer snart til verden, så modtager alle fif med kyshånd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Du må meget gerne skrive en must-have liste! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nana hedemann

  Helt sikkert en must-have liste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tired