Tirsdag

Happy V-day pt 2

 photo IMG_4736-1.jpg photo IMG_4716.jpg

Åhh jeg er blevet syg og dagen er derfor gået med hygge i sengen. Så frustrerende når der egentlig var 1000 ting jeg skulle nå idag. ØV! Men der er ikke andet for end at få det bedste ud af det. Min kæreste var så sød at give mig blomster i anledningen af Valentines, og Saxo sover sødt! : ) Jeg er vist i grunden ret heldig!
Håber I får en dejlig fredag. Vi skal lave det sædvanlige – god mad og X factor -selvom jeg simpelthen synes det er det dårligste program, kan jeg ikke lade være med at se det. Hah xx

Til de interesserede har jeg opdateret min shop side (og husk nu I altid får 10% ved brug af koden EMILIBLOG)

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag