Ud på tur

Tired

 photo foto-58-1.jpg

Bare et hurtigt hej herfra inden jeg falder om af træthed ; ) Dagen har været god, med lang gåtur i solskin, shopping i urtehuset, hygge hos mormor og morfar (aka mine forældre), og hjemmelavet ærtesuppe til aftensmad. Jeg er simpelthen helt færdig her til aften (klokken er 20.35), så nu vil jeg gå i seng og krydse fingre for, at jeg ikke bliver vækket af en lille sulten baby før om mindst 3 timer : )
Har I lavet noget interessant idag? xx

1 kommentar

  • Charlotte

    Lyder som en dejlig dag med begyndende forårsvejr også 🙂
    Hvad er det du handler (stort) ind af i Urtehuset, for du handler der ofte, så noget anbefalelsesværdigt d vil ud med? 😀
    Er selv stor fan af butikken 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud på tur