Godnat

Tirsdag

 photo Untitled-1-16.png

Jeg har været ude og spise frokost med min moster og Saxo idag. Saxo sov under hele café besøget, så vi kunne få hygget og snakket, uden forstyrrelser. Dejligt : ) Nu er vi hjemme, freden er forbi og han ligger og skriger mens min kæreste skifter ham. Puslebordet er bestemt ikke hans favoritsted, men mon ikke der kommer et tidspunkt hvor det bliver en hyggelig ting? Hvornår begyndte jeres børn at kunne lide puslebordet?
Om lidt skal vi spise og bagefter vil jeg gøre mig lidt seriøs shopping på nettet, for jeg mangler sådan ca alt. Mine sko er udtrådte, jeg kan ikke passe mit tøj længere og jeg har totalt undervurderet vigtigheden i, at have tøj der er nemt at amme i. Jeg har virkelig brug for at føle mig smart. Meget snart : )
Håber I får en dejlig aften xx

15 kommentarer

 • Louise

  Jeg er så lige hende, der smider kommentaren ‘alt er faser’. Det kan jeg i hvert fald konstatere med vores nu 2-årige, som først var glad nok for at blive skiftet, så gik helt banjo over det, så begyndte at nyde det igen, så flippede skråt osv osv osv. Det samme med ske-mad, putning, søvn, tøj af/på etc. Alt. I . Faser.
  Heldigvis, er jeg tilbøjelig til at tilføje, for så er det nemmere at tackle de udfordrende perioder. Man ved, at de går over 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Stigaard Therkildsen

  Tanktoppe fra vero moda er guld værd til amning. De er tilpas elastiske til at kunne hive ned og jeg bruger dem stadig snart et år efter ammestop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Vores pige var kun utilfreds de første par gange før vi tog hårtørreren i brug. Den bliver hovedsageligt brugt til at skabe hvid støj, men kan også bruges til at lune maven eller tørre numsen når den nu er i gang. Men prøv med lyden, det har gjort at hun nu gider at ligge på puslepuden uden hårtørrer da stedet hurtigt blev forbundet med noget rart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vidst onsdag ;–)
  Alma har altid elsket puslebordet faktisk. Leg på det i løbet af dagen evt?

  Og skjorter er gode.. De kan åbnes, og er ofte lidt løse så de også kan løftes op. Ganni osv laver flotte skjorter man også gider at bruge efter amning 😉

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ha ha, ups! Kan overhovedet ikke finde rundt i dagene :p
   Har netop købt en Ganni kjole/skjorte. Tror jeg bliver rigtig glad for den : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lav endelig et indlæg, hvis du finder noget tøj der er smart OG ammevenligt på samme tid! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Min søn er to måneder fredag, og for ca to uger siden er bleskift og puslebordret blevet succes, det samme med legetæppe. Nu kan han ligge og grine for sig selv på tæppet. Tror det kommer for jer snart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det ikke onsdag i dag?;)
  Må snart komme og besøge jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emili
  Sikke nogle dejlige billeder og hvor ser din lille søn dog sød ud! 🙂
  Mine to fortidligt fødte tvillinger (nu 7 år), begyndte at kunne lide pulse bordet efter et par måneder, vi gjorde meget ud af at have en stofble over maven eller foldet rundt om hovedet, så de kunne føle sig lidt ‘inden for rammerne’.
  Min datter, født 2 uger over tid, (nu 4½ år) elskede puslebordet fra starten og at være nøgen.
  Mine to yngste tvillinger, en pige og en dreng,født 2 uger før termin, (2 år), var ret forskellige. Min pige synes det var ok fra starten, mens min søn, først begyndte at nyde at være nøgen da han var 3-4 måneder gammel. Han havde gerne en sut og en nullerble med, men det var bare ikke nogen fornøjelse, det første stykke tid…

  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Altså min søn ELSKEDE puslepuden da han var spæd. Han havde kolik og det eneste der hjalp var nogle gange at ligge på puslepuden men af en eller anden grund SKULLE det være uden håndklæde eller stofble under. Han endte endda med at sove på puslepuden i tremmesengen et par gange

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hvad har du tænkt dig at købe i kategorien ammevenligt tøj?? Aner nemlig ikke hvad jeg skal købe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi havde ingen problemer med drengene og puslebordet – Jeg havde ofte begge unger ude og skifte dem på een gang.
  Så håber I får det til at fungere snarest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerd Cecilie Bech Thomsen

  Puslebordet skal nok blive yndlingstedet, kan ikke huske præcis hvornår, men det skal nok blive et hit før eller siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godnat