Godmorgen

Ud på tur

 photo IMG_4566.jpg photo IMG_4568.jpg photo IMG_4572.jpg photo IMG_4588-1.png photo IMG_4576.jpg

Hej hej håber I har nydt denne fantastisk flotte søndag? Jeg skulle egentlig have været til et blogevent, men kunne ikke rigtig få det til at hænge sammen, og valgte i stedet at prioritere familien. Nu er vi hjemme efter en lang gåtur i det smukke vejr. Saxo sover og maden står på bordet om lidt. Jeg har været nede og leje film, så det kommer resten af aftenen til at gå med. Ahh : ) Hvad med jer? xx

2 kommentarer

 • Det lyder som en god priotering 🙂 Vejret har været så smukt i dag.
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har lige et spm. vedr. jeres barnevogn fra Stokke. Den ser så smart og praktisk ud, men den ser også lidt mindre ud ifht. “Alm” barnevogne. Er det blot billederne, som snyder eller er den mindre? Hvor længe regner du med at han kan være i vognen?
  God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen