CIFF Kids

Weekenden

 photo IMG_4184.png photo IMG_4231.png
^^^Saxo og mormor
 photo IMG_3729.png photo IMG_4243.png photo IMG_3661.png photo IMG_4105.png photo IMG_4100.png photo IMG_4196.png photo IMG_4180-1.png photo IMG_4219.png

Hej med jer. Så fik jeg vist lige holdt en mini blogpause. Natten til lørdag fik vi ikke meget søvn, da Saxo vågnede ca hver halve time pga. mavekneb. Lille pus : ( Så lørdag var vi godt trætte og lå faktisk bare i sengen hele dagen og hyggede. Jeg måtte endda aflyse den fødselsdag jeg egentlig skulle have været til. Rigtig ærgerligt, men sådan er det vist bare at have en baby – han sætter dagsordenen : )
Heldigvis var denne nat en hel del bedre og vores søndag er gået med hyggelig frokost sammen med familien.
Vi er først lige kommet hjem nu, og jeg er næsten klar til at hoppe i seng. Jeg har altid været glad for at være længe oppe, men nu er der altså andre boller på suppen. Når jeg ved at jeg skal op flere gange om natten, kan jeg godt lide, at jeg lige er lidt på forkant, og ikke sover alt for sent. Typisk sover jeg kl 22! Nye tider ; )

Har I haft en god weekend? xx

21 kommentarer

 • Det lyder som alle mine nætter. I nat var vi oppe en gang i timen snork! Håber i nat bliver bedre for os. Det lyder hyggeligt med sådan en familiefrokost 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Åh det må være hårdt! Håber det bliver bedre snart : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, nye tider når baby kommer og man pludselig sover FRA klokken ti (aften) i stedet for TIL kl ti (morgen)… Og kalder det en afslappende weekend 😉 Vi gjorde det samme. Tog til et badelandsresort i Tyskland fredag aften, direkte i seng efter ankomst og udpakning. Men havde taget spil og vin med, fordi der var jo en hel lørdag aften, hvor tiden skulle udnyttes på det groveste med voksentid! erhm… Spol frem til lørdag aften kl 20 og så sidder der to voksne i sofaen og sover, efter de har puttet den lille en times tid tidligere. Så meget for voksentid, hva! 😉

  Men ja, god weekend med baby i badeland for første gang, det var et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja så meget for voksentid ; ) Fedt med badeland : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Kristensen

  Hej Emili

  Er ret ny læser, jeg blev for nyligt blevet tippet om din blog, som for mig er vældig interessant idet jeg selv blev Mor til en lille pige d. 6/1-14, altså dagen før du fødte Saxo. Så tak for god læsning 🙂 Jeg vil egentlig spørge dig hvor du har købt de sort/hvide tøj dyr/bamser som man kunne ane bla. på puslebordet på et tidspunkt? Sort/hvid kontraster skulle jo være så godt, jeg kan bare ikke finde sådan nogle bamser nogle steder så håber du kan hjælpe.

  Mvh. Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud som en utrolig hyggelig weekend i familiens tegn! Og hvor ser han da bare fantastisk ud, som sin mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et godt tip mod mavekneb er at koge noget vand, tage en dl af det og putte 1 tsk sukker i.. Vandet skal afkøle til det er lunkent og man skal ikke give det hele, 20 ml burde kunne gøre det, men det er smertestillende og vandet er lettere at fordøje end mælk så der kommer ofte gang i maven 🙂 Min datter havde også maveknep før hun blev de der 3 måneder ca…

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Emilie. Jeg vil bare lige sige at jeg ik kan se banneret oven over dit ‘EMILI’ mere.. Jeg ved ik om det er meningen, men nu ved du det ihvertfald. Og jeg er på Chrome 🙂

  Elsker din blog og har den på bloglovin, så jeg følger med hver gang du lægger noget nyt op 🙂

  Hilsen Nanna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Mener du Bloggers Delight-banneret? Det skyldes nok, at hun ikke blogger der længere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tak : ) Banneret ligger der ikke længere, men der kommer snart et nyt op, som gerne skulle virke : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hold nu op, hvor er Saxo bare for lækker! (:
  Jeg har lige et spørgsmål vedrørende din pusletaske, hvilken bruger du?
  Håber du vil svare (selvfølgelig kun hvis du har tid og overskud) da jeg står i “store problemer” om hvilken jeg selv skal anskaffe mig (-;
  Ha’ en skøn nat, uden for mange mavekneb.
  Vh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej Kia
   Ang pusletaske, så har jeg anskaffet mig en fra Ida Ising. Må dog indrømme at jeg ikke har fået den brugt endnu. Indtil videre bruger jeg bare min Day Taske – den kan han selvfølgelig ikke blive skiftet på, men jeg har endnu ikke været et sted hvor det var nødvendigt selv at have med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I er så smukke, søde E. Dejlige familiebilleder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naya

  Dit layout fjoller altså stadig rigtigt meget, når man læser bloggen på telefonen 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en dejlig og hyggelig weekend 🙂 Selvom han har et par trælse nætter, lyder ham altså som en dejlig lille nem baby 🙂 Rigtig lækker at se på.
  Glæder mig sådan til det bliver mig om 5-6 måneder!
  Har selv haft en afslappet weekend, i kærligheden tegn!

  http://lifebysimona.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CIFF Kids