23/03/14

Godmorgen

 photo sax3.jpg photo sax2.jpg photo sax.jpg

Godmorgen til jer. Jeg har haft en DRØMMENAT, simpelthen ; ) Jeg kan forstå på nogen (bl.a et par af pigerne i min mødregruppe), at deres babyer sover 6-7 timer i streg om natten uden at vågne og vil have mad. Sådan er det altså ikke herhjemme, og har aldrig været. Saxo vågner hver 3 time, og nogle nætter oftere. Til gengæld sover han mange og lange lurer i løbet af dagen, så jeg klager ikke.
Nå, men i nat der gav jeg ham mad kl 22 og derefter sov vi begge til kl 01, hvor han så blev sulten igen. Derefter vågnede han først 05.30 (hurra) og var sulten igen, og efter 10 minutter (han spiser virkelig hurtigt), faldt han i søvn igen. Jeg derimod var frisk som en havørn, så jeg stod op og gik i bad. Før i tiden ville jeg nok have følt mig helt smadret, men nu er det altså luksus at få sovet 4,5 time i streg, og jeg føler mig 100% udhvilet. Dejligt : )
Resten af morgenen gik med at få ham i bad, hygge og leg under hans aktivitetsstativ og amning og putning. Nu er klokken 9, og han sover igen, så jeg kan få blogget og spist lidt morgenmad.

Når han vågner skal vi ud og trille lidt, og en tur på posthuset for at få sendt alt tøjet, jeg satte til salg igår. Fedt at I var så klar på at købe det! Næste gang han går en størrelse op, sætter jeg til salg igen : )

God dag til jer xx

7 kommentarer

 • With a little help from Google translate, I can decrypt the text 🙂
  What a sweet and cute baby you have! Those little feet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, sikke en lækkerbisken. Man råber halleluja, når man får en god nat. Kan man ikke også mærke på ham, at han har fået en bedre nattesøvn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder også dejligt! Ville give min højre arm for sådan en nat.. Vi har været USA siden d. 17. og jeg har måtte sove i ske med Alma siden vi ankom og hun nægter virkelig at sove. I stedet får jeg en finger i øjet, øret og bliver hevet i håret hver 5. minut, så nyd det lige for mig også ikke 😉

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anett Simonsen

  Man lærer virkelig at sætte pris på ens nattesøvn, når de sover længe ad gangen… Mine 2 skrubber sov igennem fra de var ca. 4 mdr og hold da op en forskel det gør hos mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ungen her vågnede mellem 8-10 gange HVER nat i de første 3 måneder. Så kom han over i egen seng på eget værelse og BAM! Så blev der sovet igennem fra første nat. Det er sååå dejligt.

  At han så nægter at sove om dagen er hvad det er. Han starter i VS nu på tirsdag så mon ikke han nok skal lære det igen 😉

  PS. Det er godt nok nogle fine, små babytær! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er altså bare SÅ lækker! Det er så dejligt, når man har total overskud på kontoen!

  Ha’ nu en rigtig dejlig dag 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Argh, don’t jinx it! Man må aldrig sige højt, at ens baby har sovet godt, for så gør han det stik modsatte natten efter…;)

  Derfor siger jeg heller ikke højt, at min søn i nat sov fra 19.30 til 05, hvor han lige fik en flaske og så sov videre til 06.30. (Han er jo 9 måneder, så det er slet ikke for at sammenligne med Saxo). Jeg siger ikke højt, hvor sindssygt rart det var, særligt ovenpå natten før, hvor han var vågen h-e-l-e tiden. Jeg TØR ikke sige det højt.;)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23/03/14