Godmorgen

Isabel Marant og M

 photo Untitled-1-23.png

Idag besøgte jeg Kia og BD kontoret, og jeg forelskede mig godt og grundigt! Ikke i Kia, selvom hun er lækker, men i hendes alt for lækre Isabel Marant Bobby sko!! Av av av. Det er sjovt, jeg har aldrig rigtig været til dem, men nogle gange skal man bare se dem i et nyt lys, og så fungerer det. Jeg overvejer i hvert fald virkelig, at gøre mig selv den tjeneste og købe dem. Så er spørgsmålet bare, skal de være sorte eller beige? Jeg hælder umiddelbart mest til beige.

Idag har jeg også spist masser af chokolade, og jeg har ikke dårlig samvittighed, for jeg har en herre god grund! Jeg har nemlig fået min mens, og undskyyyld hvis det er for meget info, men what?! Jeg troede først at den ville komme, når jeg en dag stopper med at amme. Åbenbart ikke. Selvom jeg ikke har savnet den som sådan, synes jeg faktisk, at det er meget rart, at den er tilbage. Kan godt lide at vide, at det hele fungerer og er som det skal og bla. bla. jeg stopper mig selv nu og ladet være at snakke mere om mens. Ellers bliver det for pinligt!
Godnat herfra xx

12 kommentarer

 • Karen Elisabeth

  Hmm… Jeg plejer nu at være ret misundelig på dem hvor der går et års tid før den kommer igen…
  Jeg plejer at få det 3-4 måneder efter jeg har født (og det gjorde jeg sandelig også denne gang).

  Og lidt chokolade skader aldrig (og specielt ikke på sådan en dag, hvor vi andre kan ligne sukkercravende monstre)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Aabert Jensen

  Hej Emilie.
  Jeg er 29+2 henne i dag med en lille dreng. Vi var til 3 D scanning i går og lillemanden ligger stadig med numsen ned af og hans hoved er ved min navle. Min moderlager ligger på bagvæggen helt øverst oppe ved ribbenene. Nu ved jeg jo at jeres smukke Saxo også lå med numsen nede. Hvor lå din moderkage henne, og fik i også af vide at han nok ville vende sig eller hvordan. Ja lidt mange spørgsmål, men tankerne kører lidt rundt i hoved på mig nu efter den info vi fik i går med evt vendingsforsøg eller KS hvis ikke han vender sig.
  Hav en skøn dag.
  Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej Louise
   Min moderkage lå som den skulle, og ja vi fik også af vide at han sagtens kunne nå at vende sig, hvilket jo ikke skete : )
   Kan godt forstå at tankerne kører rundt. Her var jeg ret sikker på, at jeg ikke ville tage imod vendingsforsøg til trods for at lægerne pushede det. Jeg følte at der var en grund til at han lå som han gjorde, og jeg tænkte meget over at hvis jeg nu fik vendingsforsøget, fødte naturligt, men noget så gik galt, ville jeg altid have i baghovedet, at jeg bare kunne have fået det kejsersnit. Kan du følge mig?
   For os var det det helt rigtige, og jeg føler mig på ingen måde “snydt” over ikke at have født naturligt.
   Held og lykke med det hele x

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Aabert Jensen

   Hej igen.
   Ja jeg er heller ikke meget for det vendingsforsøg som de snakker så meget om. Har hørt fra en veninde at det skulle være ekstremt smertefuldt og er på ingen måder modstander af kejsersnit, så længe han kommer ud og er sund og rask, det er det vigtigste for os. Men nu må vi se om han vender sig den lille bandit 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja lige præcis. Det bliver spændende : )
   Du må lige sige til hvad det bliver til : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Elisabeth

   Jeg svarer lige her – eftersom de nåede at lave 3 vendingsforsøg på min dreng…

   Det gør altså ikke ondt – det er ubehageligt, men ikke noget jeg vil kalde smertefuldt – og ikke noget der er værre end når de sparker på ens bækkenknogler eller prøver at mase hovedet ud af maven (sorry hvis det lyder voldsomt, det er ikke meningen…)

   Til gengæld var han ikke blevet drejet helt lige om, så han skruede sig skævt ud…
   Hvilket faktisk gjorde at det gjorde MEGET mere ondt at føde ham, end med de to andre (og jeg lå flere gange under fødslen og tænkte at jeg skulle have insisteret på et kejsersnit)…

   Men jeg fortryder ikke at jeg ikke fik kejsersnittet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det første barn kan vende sig meget sent. Min første datter vendte sig i uge 38, så han kan helt sikket nå det endnu;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chokolade skal man aldrig have dårlig samvittighed over…..det er en del af at være kvinde. Ved ikke om dette er info du kan bruge til noget, men har lige læst i thorbjorgs nye anti-age bog at mørk chokolade er et af de bedste midler mod rynker og slatten hud, og så er det jo propfyldt med jern. Så herhjemme hos mig bliver der kværnet løs af både mørk chokolade og rå kakaonips…uden den mindste form for dårlig samvittighed:0)

  Hav en dejlig dag og held og lykke med at finde et par skønne sko:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Haha dejligt indlæg!
  Hvor er din dejlige jakke fra? Og er den varm nok i det her kolde vejr?

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha sikke et dejligt ærligt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha… Her er der gået mindst et år før det er vendt tilbage, og jeg har dæleme nydt at være fri for det;o) Nå, men så kan i hurtigt få produceret en lillesøster, når nu det hele fungerer;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I absolutely love those shoes, they’re on my wish list. Also yay for over sharing haha 😉 x

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen