Tak

Optursdag

 photo tiiiii.jpg photo ti.jpg photo tii.jpg photo tiii.jpg photo tiiii.jpg photo tiiiiiii.jpg

Har haft en optursdag uden lige, præcis sådan en dag, som jeg forestillede mig, at dage på barsel skulle være.

Startede med at sove helt til kl 9.30, hvilket aldrig sker, og eftersom jeg var gået i seng kl 21.30 igår, var jeg perfekt udhvilet. Smuttede ud i det sindssygt lækre vejr med det samme, mødtes med min veninde og sammen gik vi til Nørrebro, og til Rigshospitalet, hvor hendes lille søn på snart 4 uger skulle til hørescreening. Det gik heldigvis godt og Thor’s hørelse fejler intet. Det skulle fejres med mad fra Smag, som blev spist på en bænk ved søerne.
Efter en lang gåtur, fandt vi en hyggelig café hvor vi sad udendørs i læ og med solen lige i ansigtet, mens vi, efter amning selvfølgelig, delte en Hoegaarden, fordi vi fortjente det : ) Der er bare noget over at drikke en øl mens solen skinner fra en skyfri himmel, ikke? Lidt senere stødte vores mænd til, og vi var først hjemme kl 18.30. Fantastisk dag i det fri!

Har I været ude og nyde solen? x

7 kommentarer

 • Christine S

  Forstår det ikke. Hvor gør I af de små mens I er ude så længe?

  Min datter sov kun korte lure hele vejen igennem, og hun var bestemt ikke fan af bare at ligge i barnevognen og kukkelure når hun var vågen. Vi kunne derfor slet ikke klare at være ude så længe af gangen uden at få en pause hjemme i den trygge hjemmero, og ikke mindst – at kunne røre sig; udforske ting/ligge og lege/møve rundt på maven…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen det skønneste ved barslen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Emilie.
  Elsker din blog – især efter du er blevet mor. Nyder at læse om dit barselsliv med Saxo 🙂
  Havde du meget kvalme i starten af din graviditet egentlig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dine opturs-hverdagsindlæg Emilie! Hvor er det grineren med den lille orange scene, nice 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det lyder skønt! Nu glæder jeg mig endnu mere til min barsel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det lyder helt perfekt, om man har en baby med eller ej! 🙂 jeg prøver for så vidt muligt at nyde vejret, men med fuldtidsstudie og 15 timers arbejde om ugen, så blive det lidt svært. Så kan man godt drømme om barsel og baby, ha! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så vildt hvordan en god dag ude kan gøre hele forskellen. Har været helt misundelig på at foråret for en gangs skyld er kommet først til Danmark, men vi har også haft skønt solskin i NY idag og jeg har drukket kaffe og trillet med vognen og det har været så skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak