Isabel Marant og M

Tak

 photo IMG_5625.jpg photo soslashn.jpg photo IMG_5389.png

Først og fremmest, tak for jeres feedback på mit indlæg igår. Det at have en blog er sådan en underlig størrelse. Jeg kan jo se at mange tusinde kigger med hver dag, og selvom jeg synes I er gode til at kommentere herinde, så er der alligevel langt i mellem de rosende ord eller den konstruktive kritik, og jeg ved jo i virkeligheden aldrig helt hvad I tænker. Så er det jo fint, at I er så seje til at svare, når jeg selv efterspørger det. Tak for det. Personligt kommenterer jeg aldrig hos de, efterhånden få blogs, jeg følger med i. Lidt skørt, når nu jeg om nogen ved hvad det betyder for en blogger.

Nok snak. Vejret er fantastisk og jeg har været i lagkagehuset for at hente glutenfrit rugbrød, som smager så godt! Vi skal til 1 års fødselsdag idag og alt tegner til at blive en skøn søndag.
Jeg tjekker ind lidt senere igen, hyg jer i mellemtiden ; )

5 kommentarer

 • Sofie

  Har du haft en piercing under underlæben, der i midten? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg har det som dig- har for nylig skrevet lidt om kommentarer på min blog. Det er nemlig lidt underligt, når man sammenligner besøgstal og kommentarer. Forstår sagtens at man som læser , ikke lige orker at kommenterer og måske ikke har lyst til tovejskommunikation, men når man blogger er det alligevel rart med lidt respons;o) Så længe der er mange besøgende, må det jo være fordi, de får noget ud af at kigge ind.
  Synes din blog er hyggelig og kan godt lide at følge med. Ikke for meget baby til mig;o)

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne hansen

  Hej Emilie.
  Synes du har en hyggelig blog. Nu hvor du spiser glutenfrit, kom jeg til at tænke på, om du kender madbanditten? Det en blog om LCHF og en masse inspiration til mad som også er glutenfri. Hav en god mandag.

  Hilsen Jeanne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det værste ved at du har fået barn, er at du har fået så skøn og køn en Saxo, at du gør mig skruk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabel Marant og M