Birthday

Det går fremad

 photo IMG_6650.jpg photo IMG_6657.jpg
^^^ Saxo siger PEACE
 photo IMG_6733.jpg

Og jeg har været ude på min første gåtur med barnevognen i 9 dage!! Juhuuu. Gik sammen med min veninde Jessie. Hende og hendes søster har lige startet et tøjmærke. Revolver CPH hedder det. Jeg kommer helt sikkert til at skrive om det igen, for det er jo det gode ved at have en blog, at man kan være med til åbne andres øjne for noget nyt, og på den måde hjælpe folk, hvis det de laver er sejt altså ; ) Men for nu synes jeg bare I skal tjekke Revolvers shop ud her. Jeg synes det er så godt gået, piger : )

Jeg har i øvrigt fået kjolen hjem og den er SÅ fin på. Jeg har taget den i en str. 6 og den passer perfekt, så den er lidt stor i størrelsen synes jeg.

Jeg håber I får en dejlig onsdag aften x

(affiliate-links)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday