Endnu en

En gave til jer fordi I er for optur

Ej hvor er I bare søde allesammen altså! Mega dejlige kommentarer til mit forrige indlæg, Skønt! Det var ikke engang min hensigt med indlægget – at jeg skulle blive rost, men det blev jeg, og som blogger, der nu engang aldrig rigtig ved hvad jer bag skærmene egentlig tænker, er det tiltrængt til tider at blive rost for sit arbejde. Tilmed gør det lysten til at blogge 1000 gange større. Så tak for det.

 photo fotox-45.png
^^^ Et mindre vellykket familiebillede taget netop nu. I det mindste prøvede vi ; )

Og nu til en lille konkurrence hvor 3 af jer kan vinde lidt pænt til væggene i hjemmet. I kan vel næsten ikke gætte hvad det er I kan vinde vel? ; ) Here’s the deal.. Gå ind på min webshop www.justspotted.dk og find jeres yndlingsplakat. Link til den i mit kommentarfelt, og jeg udtrækker 3 heldige vindere, som får besked via mail og får tilsendt plakaterne asap.
I har til og med fredag til at deltage. Go go go..

Mine favoritter lige nu er: Min Streg, Chicken At The Lakes og den med christiania cyklen : )
Just Spotted har også en Facebookside, som I kan give et besøg hvis I lyster. God aften xx

371 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en