Iphone

Endnu en

 photo IMG_7637.png photo IMG_7641-1.png photo IMG_7657.jpg photo IMG_7662.png photo IMG_7666.png photo IMG_7651.jpg

Hermed lidt billeder fra endnu en fantastisk dag i solen, hvor jeg stort set har været ude fra morgen til aften. Først en trilletur alene, derefter frokost og gåtur om søerne med min kæreste og sidst aftensmad og hygge på et tæppe på græsset, sammen med gode venner. En perfekt dag i min optik.

Bloggen bliver, som I måske har lagt mærke til, en smule nedprioriteret disse dage, og det er jeg ked af. Men jeg er sikker på I også har bedre ting at tage jer til, end at sidde indendørs og læse blogs. Har jeg ikke ret?
Jeg vil løbe igen. Jeg er SÅ træt og skal på hovedet i seng lige nu.
Ps. Vi har netop fået Stine Hvids virkelig flotte illustrationer i shoppen. Er så vild med plakaten “Friends”. Mega sød!

5 kommentarer

 • Thit Clausen

  hahahahhah! Da jeg læste endnu en, var jeg sikker på at du skulle have et barn mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Haha åh gud nej, der kommer lige til at gå lidt tid ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er helt fantastisk skønt med det her vejr! 🙂
  -Særlig når man har 5 børn under 8, der er lige så forårskulret som deres Mor 😉

  Glædeligt forår til dig.

  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Man behøver ikke sidde inde og læse blogs 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iphone