Morning

Iphone

 photo IMG_7528.png photo hjjj.png photo IMG_7401.png
^^^ Min søster, jeg og min farmor
 photo IMG_7422.png photo hjj.png
^^^ Stokke Crusi fungerer også så fint som en indkøbsvogn
 photo hjjjjjj.png photo hj.png photo IMG_7433.png

Godmorgen til jer. Jeg kan slet ikke få armene ned over det helt fantastiske vejr København har budt på disse dage. Det er jo nærmest SOMMER! Her er lidt billeder fra min iphone fra de sidste par dage, hvor vi har hygget med venner og familie, spist masser af is og nydt vejret, selvfølgelig. Idag kommer nok til at se nogenlunde ligesådan ud^^^

Ellers ikke det store herfra. Dagene går stærkt og jeg nyder hvert et sekund med min lille familie. Vi har travlt med Just Spotted og vi overtager vores butikslokale her 1 maj, så der er virkelig nok at se til.
Saxo bliver 4 måneder lige om lidt og der sker så meget med ham nu. Han er så sjov, griner og pludrer, griber fat om sit legetøj, gider ikke ligge ned alt for længe, men vil meget gerne sidde op og følger nysgerrigt alt med øjnene. Jeg er så glad for at være en del af hans liv og så taknemmelig for at jeg får lov til at følge ham i hans udvikling. Han giver mig, og min familie så meget glæde, og jeg kan ikke forestille mig livet uden ham. Ah den kærlighed x

5 kommentarer

 • Det er så vildt, så stor han pludselig ser ud, når jeg sammenligner med min lille fyr… Utroligt hvad der sker på 4 måneder! Han er så sød ham Saxo:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ej hvor er din søster bare smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Emili.

  Kan saxo holde sit hoved selv endnu? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja det kan han. Selvfølgelig ikke i længere tid ad gangen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morning