Hurra for gråvejr (og pæne sko)

Fødselsdag

 photo IMG_8274.jpg photo Untitled-1-38.png photo IMG_8265.jpg photo IMG_8299.jpg photo IMG_8324.png photo IMG_8330.jpg

Vi havde simpelthen den bedste fødselsdag igår! Saxo og jeg hentede min kæreste fra kontoret kl 13, jeg havde på forhånd købt sandwich og drikkevarer og så gik turen til Zoologisk Have. Vi har nemlig fået årskort dertil, så det gav god mening. Det var 100 år siden jeg sidst havde været i Zoo, og egentlig er jeg ikke specielt vild med konceptet. Der var alt, alt for mange skrigende børn og pomme frites spisende forældre, men vi fandt et hyggeligt sted, slog os ned på græsset og lå og hyggede og nød solen. Saxo er jo ligeglad med dyrene indtil videre, men han nægtede at ligge i sin barnevogn og ville bare op og være med.

Efter Zoo afleverede vi ham til mine forældre. De havde lovet at passe, så vi kunne komme lidt ud. Og åh det var så dejligt! Vi drak lidt vin hjemme inden vi i aftensolen gik ind mod byen. Jeg havde bestilt bord på Tapasbaren i Dronningens Tværgade, og det var SÅ godt! Så godt at jeg synes det forjener sit helt eget indlæg. Så kig med senere!
Nyd lørdagen : )

4 kommentarer

 • Hej Emili,
  Ammer du ud når dine forældre passer lille Saxo? Jeg glæder mig til, jeg forhåbentlig også snart kan få lidt hyggelig kærestetid og lade min lille dreng blive passet. Jeg synes du har været så sej til at prioritere det lige siden Saxo blev født! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeg gjorde det første gang, men synes simpelthen det var så besværligt, så nu køber jeg bare MME som han får i en flaske.
   Jeg er også glad for at jeg har prioriteret det, men de sidste par gange er det faktisk ikke gået så godt. Han har været ked af det når de har prøvet at putte ham og har ikke ville tage flasken, desværre. Så nu tror jeg der kommer til at gå lidt tid inden han skal passes igen 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arhmen, hvor lyder det bare som en dejlig dag! Tillykke med manden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for gråvejr (og pæne sko)