24/05/14

Fødselsdag

 photo IMG_8078.jpg
Idag har min kæreste og jeg holdt fødselsdag for begge vores familier. Det foregik i gården på Værnedamsvej, med tapas, champagne, sol og højt humør. Højt humør hos alle pånær Saxo. Til trods for to lange lurer i barnevognen, var han super pylret og hang han ikke på min arm, begyndte han at græde. Han plejer ellers altid at være SÅ glad – også ved folk han ikke kender, men nix ikke idag. Tænker at der var lidt for mange indtryk og i øvrigt at babyer selvfølgelig også må have lov at have en off dag. Sidst på eftermiddagen blev han heldigvis glad igen, men det nåede lige at stresse mig lidt ud, at han var så ked, og i skrivende stund er jeg helt færdig! Godt vi ingen planer har imorgen og bare skal hygge herhjemme. Ahh : )
 photo IMG_8092.jpg photo IMG_7992.jpg photo IMG_8051.jpg
^^^ Sådan her så jeg ud idag. Kjole, Sko, Ur, Solbriller.
 photo IMG_8041.jpg photo IMG_8014.jpg photo IMG_8008.jpg photo IMG_7995.jpg photo IMG_8000.jpg photo IMG_8032.jpg
^^^ Saxo og min moster
 photo IMG_8030.jpg

Håber I har haft en dejlig søndag? Ps. hvis der er nogen af jer, der er fan af John Mayer, så bør I kigge forbi bloggen imorgen formiddag!! Det bliver godt! : )

4 kommentarer

 • Åh de sko, de er bare så fine og farven er da bare perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FEDT ur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en perfekt måde at holde fødselsdag på :).
  Luca, min søn, på 6 måneder – har ligesom Saxo også været lidt ved siden af sig selv her i weekenden. Han er normalt også en rigtig glad og meget mild dreng – men har også kun ville hænge på mig.
  Tænker det måske kan være pga. varmen? – deres lille krop kan jo ikke regulere sig efter varmen, på samme måde som vores, så hvem ved hvordan det føles for dem når det er så varmt? Bare en tanke 🙂

  Rigtig god hygge-mandag :).
  Kærlig hilsen
  Camilla – http://byholm.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!!!!! Maybe a tooth is coming in for Saxo? Sorry about his off day… especially when you should be enjoying yours!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24/05/14