Fødselsdag

Hurra for gråvejr (og pæne sko)

 photo IMG_8203.png photo IMG_8189.png

Idag er sådan en dag, hvor jeg på forhånd har planlagt at skulle være hjemme, hele dagen. Derfor da jeg i morges kiggede ud af vinduet og så at det var gråt gråt gråt, blev jeg altså glad. Som I måske fornemmer er jeg de aller fleste dage ude fra formiddag til aften, men når jeg tænker mig om, nyder jeg virkelig også bare at være hjemme. Det betyder nemlig at de timer hvor Saxo sover lur, kan jeg gøre lige hvad jeg vil. Og når vejret er som idag, får jeg ikke dårlig samvittighed over ikke at være ude. Perfekt!

^^^Jeg har i øvrigt lige købt disse seje sko. Ved de kommer til at gøre sig godt til mine forhåbentlig solbrune sommerben. Yes! Er de ikke flotte? Jeg er en helt normal str 37, men synes faktisk de klemmer lidt, så overvejer at sende dem tilbage og bestille en 38 i stedet.

Venner, jeg håber I får en skøn dag. Og i øvrigt skal vi ikke lige “slå” Lortemor i “Bedste Blog”? Vi er kun 91 stemmer fra. Kom så, we can do it! Stem HER! ; )

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag