ELLE style Awards eller ikke...

Madklubben og søde bloglæsere

 photo Untitled-1-37.png photo IMG_8417.png

I går aftes spiste min kæreste, Saxo og jeg på Madklubben på Vesterbrogade. Vejret var jo skønt, så vi sad udenfor og under forretten og noget af hovedretten sov Saxo sødt i barnevognen, som var placeret lige bag os. Det er det fede ved godt vejr, at man kan sidde ude og spise og let have baby med. Hvis vejret ikke var med os havde vi helt sikkert valgt at blive hjemme. Da Saxo vågnede kom han op og sidde skiftevis hos mig og min kæreste og han fulgte både vores mad og vores sidemænd med øjnene. Han er så nysgerrig!
Da vi skulle til at gå fra vores bord skete der noget ret fantastisk. En smuk lyshåret pige kom hen til mig. Hun roste min blog og JS og fortalte mig at Saxo var så sød! Det er anden gang på en uge at en læser kommer hen til mig, og som jeg også skrev på ud på Instagram sidst, så gør det mig bare SÅ glad. Jeg synes det er vildt sejt at I gør det, og det gør lige at min dag bliver dét bedre. Så endnu en gang 1000 tak for det! : )

Idag er det som bekendt torsdag hvilket betyder at det er tid til mødregruppe. Vi holder picnic i Frederiksberg Have, for vejret ser jo ud til at blive lækkert igen igen.
NYD dagen xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLE style Awards eller ikke...