Hurra for gråvejr (og pæne sko)

Tillykke til verdens bedste mand

 photo IMG_8222-1.jpg
^^^ skal nogle gange lige knibe mig selv i armen for at fatte at de to på billedet er virkelige, og mine.

Idag fylder verdens (uden sammenligning) dejligste, lækreste og sejeste mand 33 år. Jeg kunne snildt skrive en hel roman om min kærlighed til dig, men jeg lader være. Ikke alt skal deles på en blog, selvom det er fristende. Jeg simpelthen så taknemmelig. Taknemmelig fordi vi har fundet hinanden og taknemmelig fordi du er den du er. Du har gjort mig til et bedre menneske og jeg elsker dig altid!

Under alle derude at finde kærligheden, for der findes intet bedre, simpelthen.

Jeg håber I får en SKØN fredag! Jeg har planlagt lidt hemmelige ting, og i aften skal Saxo passes af mine forældre og vi ud og spise. Jeg glæder mig! xx

   

6 kommentarer

 • Anonym

  Stort tillykke til ham og dig og til Saxo og jeres lille familie! Jeg har fulgt dig siden start, og som flere påpeger er det fantastisk at følge den udvikling du og dit liv har gennemgået. Det giver håb for os andre (uden børn og mand) 😀 Jeg elsker for resten måden i mødtes på – det vidner om, at det noglegange er tilfældighederne – og ikke mindst moden til at turde at satse – der kan afgøre store ting!
  Du har meget godt at fejre og det virker som om, at du sætter pris på det!
  God solskinsdag til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  Tillykke med din søde mand! Håber i får en rigtig dejlig dag <3 Hvor er Saxos helt fantastiske legestativ fra? Det er super flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke til/med din kæreste!:) håber på en dag at kunne finde sådan en slags kærlighed, som det virker til at i har <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et stort tillykke til din mand – og tak for at det skønne vejr er vendt tilbage i dag 🙂
  Lyder som om i får en deeeejlig dag – god fornøjelse.

  Kærligste hilsner,
  Camilla
  // by holm – http://byholm.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I må have en dejlig aften. Og ja, kærlighed er det bedste i verden 🙂

  Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for gråvejr (og pæne sko)