Spam (og en vinder)

Babyboom

Untitled-1

^^^Igår brugte jeg aftenen i det bedste selskab – sammen med mine dejlige veninder. 4 af dem er lige nu gravide og er sat til hhv. 22 august, 20, 22 og 25 November! Er det ikke vildt??! Jeg kan slet ikke få armene ned over det og forudser så mange hyggelige stunder både på legepladsen, til fødselsdage osv. hvor ungerne render rundt og leger sammen! SÅ hyggeligt jo : )

Som I kan tænke jer til, var der med 4 preggos, ikke linet op til nogen vild fest igår og middagen endte da også med at vi chillede og spiste dessert i sofaen (det var aldrig sket for bare 2 år siden, haha). Men de af os der kunne fik selvfølgelig lidt vin og jeg tror jeg var hjemme ved 2 tiden. Derfor er jeg altså lidt smadret idag, og nu tror jeg at jeg napper en ekstra lur. Her sover både mand og baby endnu!
Rigtig go lørdag til jer xx

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spam (og en vinder)