Student!

Bistro Boheme

 photo IMG_0266.jpg photo IMG_0262.jpg photo IMG_0269.jpg photo IMG_0256.jpg photo IMG_0238.jpg

Igår var jeg inviteret på 4 retters menu på Bistro Boheme, sammen med to af mine favorit hudplejebrands, La Roche Posay og Vichy! Og hold nu op, det var SÅ lækkert! Maden, vinen, søde tjenere, ALT spillede og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der^^^

Idag er jeg til gengæld lidt ramt, til trods for at jeg egentlig var rimelig tidligt hjemme. Pyyh jeg ér bare ikke helt ung længere, åbenbart!
Saxo og jeg er lige kommet hjem, efter at have været udendørs det meste af dagen, og nu venter vi egentlig bare på at min kæreste også kommer, så vi kan gå igang med aftensmaden.
Hav en dejlig aften xx

2 kommentarer

 • Anastasia J.

  Hej Emilie,

  Jeg ved godt det ikke er relevant til dette indlæg. MEN:

  Jeg er virkelig stor fan af din blog og din “stil”, hvilket gør jeg tjekker for nye indlæg, FLERE gange om dagen 🙂

  Men jeg vil rigtig gerne høre hvad du skal læse af bøger i sommerferien? – hvis du altså læser. Jeg tænker du sikkert har en eller anden god bog ventende, som du måske vil dele ud af? 😉

  KH,
  A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tak for din kommentar, dejligt at du følger med : )
   Må desværre skuffe dig mht læsning og gode bøger. Med en blog der gerne skal passes, og en baby der også helst skal, har jeg desværre slet ikke tid til at læse : ( Jeg håber det kommer en dag, men for nu, hverken læser jeg, ser serier eller fjernsyn.

   : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Student!