Mix

Student!

 photo IMG_9966.jpg
^^^ Flotteste student!
 photo IMG_9936.jpg photo IMG_0006.jpg photo IMG_0011.jpg photo IMG_9934.jpg photo IMG_0015.jpg photo IMG_0021.jpg photo IMG_0026.jpg photo IMG_0032.jpg
^^^ Det er min far! Han er toppen!
 photo IMG_9955.jpg

SÅ blev hun student, min seje lillesøster!! Hele familien var samlet på hendes gymnasie imorges da hun var oppe til den sidste eksamen! Jeg er så stolt! Efterfølgende gik vi en lang tur rundt omkring i Kbh og jeg kunne ikke dy mig for at knipse lidt billeder. Kbh ér jo vitterligt den smukkeste by! Forbi Rosenborg slot og kigge på de flotte blomster, forbi Torvehallerne, hvor vi fik de lækreste fiskefrikadeller og så en gåtur hjem langs søerne. Det begyndte selvfølgelig at styrtregne, så vi måtte søge læ i en port.

Nu er vi hjemme hos mine forældre, hvor resten af familien kommer til middag i aften. Jeg sidder på min søsters værelse og arbejder lidt, mens både min mor og farmor har en fest med Saxo inde i stuen. Rigtig rart med lidt tid for mig selv! Har tonsvis af mails der skal besvares, så jeg løber igen! Håber I har en dejlig mandag! : )

9 kommentarer

 • Karoline

  Hej Emilie 🙂 Siden jeg læste det her indlæg for godt et år siden, har jeg ønsket mig at få skrevet navn med sort tråd på min hue, som jeg (forhåbentlig) får på her til sommer. Problemet er, at jeg ikke kan finde et firma, hvor de gør det, så ved du, hvor din søsters hue er fra? På forhånd tak – krydser arme og ben

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej Karoline. Jeg har netop snakket med min søster som skriver at firmaet hedder Cl seifert. Håber det kan lade sig gøre : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med din søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til lykke! Og solbrillene dine er SÅ kule 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tillykke med det!
  Hvor gammel er hun?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • København er sådan en smuk by! Stort tillykke med din søster 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine billeder. Du er virkelig god til at fange stemningen 🙂
  Tillykke med din søster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser super hyggeligt ud – ren sommer (lige på trods af regnbyen…) og stort tillykke med hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mix