Bistro Boheme

Everydaylife

Ahhh endelig en kold og regnfuld dag. Jeg trængte til det og syntes det var skønt, selv da jeg blev gennemblødt af at gå hjem fra en brunchdate på Meyers, tidligere idag med min veninde.
Nu er vi hjemme igen og vi hygger mens min kæreste og far er i fuld gang med at rykke rundt på bl.a et skab i lejligheden, således at Saxo’s Flexa seng kan stå i vores soveværelse, og han kan begynde at sove i den om natten. Han er blevet alt for stor til vuggen, og jeg glæder mig sådan, til at få ham ned i en rigtig seng. Tror vi bliver så glade for det.

De sidste par dage har i øvrigt budt på:

 photo IMG_0578.png
^^^Den lækreste cheesecake fra Bertels Salon, åhhh deres kager smager himmelsk! Har I smagt?
 photo IMG_0436.jpg photo IMG_0447.jpg
^^^ Kvalitetstid med de sødeste babyer jeg kender
 photo IMG_0460.jpg
^^^ En masse gåture rundt i smukke Kbh. Man oplever byen på en helt anden måde, når man går. Før cyklede jeg alle steder og så ikke nær så meget. Dog savner jeg virkelig at cykle! Hvilken frihed! (Apropos, har I set I kan vinde en flot cykel nede I højre hjørne af min blog)?
 photo IMG_0524.jpg
^^^ Meximad på Vesterbro med de søde babyer’s mødre
 photo IMG_0389.png
^^^ Ham her som er den aller sødeste, selvfølgelig
 photo IMG_0477.png
^^^ Og sådan ser jeg ud, i tilfælde af at I skulle have glemt det ; )

I aften står den på….. Fodbold! Jeg kunne ikke være mere ligeglad med den sport, det gælder nok egentlig alt sport, men finalen i aften, vil jeg af en eller anden grund ikke gå glip af : )
Jeg håber I har haft en dejlig søndag indtil videre. Nu skinner solen!

12 kommentarer

 • Tine

  Hvilket take-away sted har I købt tortillas? Jeg er en sucker for mexicansk mad og take-away og på billedet ser det super lækkert ud. Det samme gør den lille Saxo! Det er altså et skønt smil han har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   De er købt i en madvogn som holder til på Sønder Boulevard : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Emilie

  Det er sødt, at Saxo allerede har fået sig en lille kæreste/beundrer, men jeg forstår hende godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Dit sture Folke tæppe er så fint at jeg også har købt et nu! 🙂 Så det er dejligt at se hvor meget du bruger det. Jeg skal til at vaske mit inden baby kommer, men jeg er helt bange for at ødelægge det. Måske du vil svare på om du bare vasker dit normalt? Eller gør du noget særligt? Og bliver det ved med at være pænt?
  God regnvejrsdag til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja det er nemlig så flot og jeg bruger det hele tiden : ) Jeg vasker det bare på 40 grader og det bliver ved med at være pænt. Du bliver så glad for det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din widget henviser til næste post, ikke en cykel – bare til serviceinfo 😉

  Men herlige billeder. Elsker Saxo altid er så glad og smilende 🙂 Og bliver da for alvor nød til at smage den kage…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Hvor er Saxos grå cardigan fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg bliver virkelig nødt til at kigge forbi Bertels når vi engang kommer hjem! Nu tror jeg til gengæld vi skal ud og finde en cafe, så vi også kan følge med i finalen her fra Lima. God kamp, haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bistro Boheme