Everydaylife

I’m back!

 photo IMG_0886.jpg
Hej allesammen. Jeg holder sommerferie og som I kan se gør bloggen temmelig meget det samme. Vi er nemlig taget i sommerhus og dagene går med at være på stranden, chille i haven, spise masser af vandmelon og med god familietid. Om aftenen bliver der grillet, grint og drukket rosé. Her er virkelig skønt og Danmark, især Asserbo, er simpelthen perfekt i solskinsvejr.
Saxo nyder det og vi nyder at have min familie tæt på. I går morges fik jeg lov at sove til kl 11, da min mor var så sød at tage ham, give ham grød og putte ham til sin første lur. Tror ikke jeg har sovet til kl 11 nogensinde siden Saxo’s ankomst! : )

Jeg har været dårlig til at opdatere bloggen og har slet ingen indlæg lavet i nu 10 dage! Grunden er selvfølgelig at vi holder ferie og at jeg simpelthen ikke har haft lysten eller tiden til at sidde foran computeren.  Men det er også som om, at jeg mindst en gang om året, har en periode hvor jeg pludselig bliver meget tænksom. Det er typisk i sommerperioden, og typisk når jeg kommer lidt væk fra hverdagen og får trukket vejret helt ned i maven. Lige nu er jeg i denne periode og det har også været en af årsagerne til, at bloggen har været stille.
Mine tanker roterer omkring ting som, er det virkelig det her jeg vil? Dele så meget af mit liv, af mig selv? Af Saxo? Jeg har i den grad nydt, ikke at skulle hive kameraet op ved hver eneste lejlighed, ikke at stresse over manglende blogindlæg og specielt har jeg nydt, ikke at læse andre blogs. De sidste par uger har jeg bare været så uendelig træt af “blogland”. Træt af bloggernes debatter, deres brok, deres børn og deres instagram profiler, som alle ligner hinanden. Træt af events, prisuddelinger osv osv . Jeg ved godt at jeg ikke er et hak bedre selv, men det er også derfor jeg får sådan lyst til at melde mig ud af det hele.
Jeg gør det ikke. For jeg er ikke klar. Ikke endnu.

^^^Jeg ved godt at dette indlæg er noget værre rod, og at I læsere nok er pænt ligeglade med hvilke tanker jeg gør eller ikke gør mig omkring min blog. Men måske jer andre bloggere derude kan relatere?
Anyway, jeg smutter ikke lige foreløbig, overhovedet. Og nu er jeg altså tilbage! Så hermed en røvfuld billeder fra de sidste par uger i sommerhuset. Jeg håber I har savnet mig, bare lidt ; )

 photo IMG_0945.jpg photo IMG_0947.jpg photo IMG_1004.jpg photo IMG_1008.jpg
^^^ Hver dag cyklede vi til stranden på vores long john. Saxo havde også sin allerførste cykeltur, han sad nemlig i autostolen som var placeret foran mig på ladet. Så hygge : )
 photo IMG_1001.jpg
Smukkeste strand i Asserbo, med næsten ingen mennesker
 photo IMG_1012.jpg photo IMG_0952.jpg photo IMG_0936.jpg photo IMG_0910.jpg
^^^Gilleleje havn
 photo IMG_0902.jpg photo Untitled-1-43.png photo IMG_0981.jpg photo IMG_0984.jpg photo IMG_0854.jpg
^^^Min mor fyldte 51 og havde lavet den lækreste kage
 photo IMG_0842.jpg photo IMG_0851.jpg photo IMG_0821.jpg
^^^ Masser af svingture i hængekøje var et hit
 photo IMG_0829.jpg photo IMG_0742.jpg
^^^ Min lille skat bliver så stor! En eller anden stop tiden, nu!
 photo IMG_0733.jpg photo IMG_0705.jpg photo IMG_0709.jpg photo IMG_0835.jpg
Jeg håber I har nydt/nyder jeres sommer. ^^^Til trods for tanker og træthed, så glæder jeg mig til at komme igang med bloggen igen, nu! xx

26 kommentarer

 • Sådan har jeg det også engang i mellem. Så er der ikke andet at gøre end at tage en pause og mærke det rigtige liv sådan helt rigtig. Det er nemlig rigtig sundt og dejligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Emilie. Jeg kan godt lide din blog og følger ofte med. Jeg ville bare ønske den var mere mobilvenlig at læse, sådan rent teknisk. Det ville være fedt hvis skriften var større og i mobilformat.
  PS. Sød unge I har! 🙂
  Mie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg har luret efter nye indlæg næsten hver dag 🙂
  Jeg elsker at læse med hver gang – og dine billeder er bare altid så skønne.
  Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder, og hvor er Saxo bare sød på det billede i hængekøjen. Jeg kan sagtens følge dig i det med pausen, det kan være rigtig rart at fokusere 100% på den “virkelige” verden nogle gange og drosle lidt ned på den digitale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er billederne virkelig fine! Jeg ærgrer mig grænseløst over ikke at få del i den danske sommer i år, men sådan er det. Dejligt at du er tilbage på bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Tak. Ja dansk sommer kan virkelig noget – når solen skinner vel at mærke : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Emilie

  Har savnet dig, men skønt du skriver sådan et rodet indlæg, det viser at du tænker over tingene og formidlerne dem uden at redigere i det så det lyder “rigtigt” det gør indlægget enormt troværdigt og oprigtigt og til sådan et som minder om ens egne tanker. Og fedt at du ind i mellem får brug for at hive stikket ud stopper op og tænker over hvad det dersens blogland er og hvad det betyder på den lange bane, i stedet for bare at sejle med på bølgen mens det er fedt. Men skønt du er tilbage og nyd endelig “bølgen” i blogland mens den er, for hvor mon blogland er om 3-5 år når det allerede er ved at være allemandseje 😉
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fik pludselig en trang til et hurtigt indlæg, efter at have læst dette indlæg og kommentarerne dertil i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Åh Emilie, jeg beundrer dine smukke billeder SÅ meget! Der er altid så god stemning på hvert enkelt foto, og det gør bare noget helt specielt for en god blogger, at sætte så smukke billeder op, som du gør! 🙂
  Og så har jeg også længe tænkt over om, redigerer du egentlig dine billeder i noget? Jeg er nemlig helt vild med den matte nostalgiske effekt 🙂
  Og så har du uden tvivl, jordens mest nuttede baby!! knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   1000 tak! : ) Jeg redigerer mine billeder med en app der hedder camerabag. Den er rigtig god til det matte look : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har savnet dig Emilie, og kan sagtens følge dine tanker – er der også lidt selv i øjeblikket, og vi går på ferie i næste uge, og der vil bloggen også holde lidt fri! Jeg håber vi ses på Foderbrættet søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kære Emilie.
  Hvor er det dejligt at høre fra dig igen. Men du har jo -selvsagt – ramt de uger, hvor resten af befolkningen (næsten) heller ikke vil sidde foran en skærm.
  Ift. til at du gør dig en masse tanker, så tror jeg, at det er noget der er rigtig mange, der gør lige nu. Når man lever i den der “sommer eufori”, hvor hverdagen er fjern, og man ikke skal bekymre sig på samme måde. Lige pludselig slår det bare een, at det ikke bliver ved, og livet går videre -agtig. De tanker du gør dig mht at dele for meget, tror jeg mange kan forstå. Men på den anden side, deler du jo ikke på samme måde som fx Trine. Så jeg tror, vi er mange, der ville være rigtig kede af det, hvis du stoppede. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det både lyder og ser ud til at I har haft en skøn ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Åh Emilie, hvor har jeg savnet dig! Har kigget på din blog hver dag flere gange om dagen i håbet om at der snart var nyt, selvom jeg selvfølgelig godt kunne gætte at du var på ferie. Men, søde Emilie, det er DIN blog, og det er DIG der bestemmer hvad der skal ske på den, og om der skal ske noget, og du må altså ikke stresse over at skulle opdatere, tage billeder og lignende, for så er det jo ikke lige så sjovt for dig pludselig, – pas på dig selv, resten af verden kan altid komme i anden række! Ps. Ja, det føles virkelig som om en stor del af blogland er bitre på hinanden for tiden, what’s up with the catfights?..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  Hej Emilie!
  Endelig er du tilbage, og det er skønt! Og sikke dejlige billeder, det må have været dejligt med ferie!
  Jeg er så fan af dig og din blog, og, så jeg må indrømme, at jeg har savnet dine blogindlæg!
  Jeg bliver nødt til at smide en kommentar til dette indlæg, da du ‘taler højt’ om dine tanker om bloggen. Du skriver, at vi læsere nok er ligeglade, men jeg tror, at du tager fejl. Jeg ved ikke med de andre, men jeg er i hvert fald ikke ligeglad. Jeg synes din blog er for skøn og jeg elsker simpelthen dine blogindlæg, hver og én. Du er så nede på jorden, så cool, smuk og så er jeg vild med, at du deler så meget af dig selv, dine tanker og dit liv. Jeg synes, at det er så modigt og stort af dig. Men det der betyder allermest, og det der gør, at din blog er værd at læse, er jo, at du har lysten og gider dele og skrive, det du gør. Bloggen her vil jo ikke være det samme, hvis vi kan mærke, at det faktisk ikke er noget du magter og ikke har lyst til. Jeg synes, at det er helt forståeligt, hvis du på et tidspunkt får nok af bloggen, og bare gerne vil have dit liv for dig selv. Jeg ville selvfølgelig blive ærgerlig, hvis du stoppede med at blogge, og jeg ved, at der ikke findes en blog som din og en blogger som dig, men du er nu engang Emilie som har kæreste, barn og et liv, som du skal nyde og leve. Og hvis bloggen ikke er en del af det liv, så er det sådan, det er 🙂
  Jeg håber, at min kommentar kan bruges. Jeg synes, at det er vigtigt at du ved, at jeg i hvert fald ikke bliver skuffet over dig, hvis du en dag skulle stoppe med at blogge.
  Ser frem til flere indlæg <3 god dag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Åhh jeg er som læser altså også sygt træt af blogland for tiden – af bloggere, der kun viser rosenrøde glimt fra deres hverdag med et ekstra lag sukkertopping på og så alligevel laver brokindlæg hveranden dag. Som læser bliver det virkelig svært at “overskue” brokken, når der de andre dage kun er rosenrøde indlæg, og man står tilbage med følelsen af, at de ikke har noget at brokke sig over?? Jeg ved godt, at jeg som læser bare kan lade være med at læse indlæggene, men jeg bliver jo også draget af det perfekte liv, de fremstiller (så jeg er jo heller ikke et hak bedre selv).
  Men her er din blog altså anderledes – fin og ærlig, og jeg elsker at læse den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så dejligt med ferie 🙂 Jeg glæder mig dog til at læse dine indlæg igen. Men mest glæder jeg mig bare til at se dig igen snart <3 Ude i den virkelige verden. Håber ikke jeg er nær så irriterende derude, haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Glæder mig også mega meget!! : ) Ps. den var altså ikke møntet på dig ^^^ : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Everydaylife