En ting for de mindre blogs

En god dag

IMG_1539 IMG_1546 IMG_1594 IMG_1601
^^^ Sådan ser man ud, når man lige er vågnet efter en god lang lur. Jeg prøvede ihærdigt at lokke et smil ud af ham, men den gik ikke ; )IMG_1602 IMG_1616 IMG_1622 IMG_1638

Hello! Håber I har haft en dejlig dag. Har I lavet noget spændende? Her er dagen forløbet stille og roligt. Har gået lang tur i Frederiksberg Have med min søster og Saxo, og nu er vi taget hjem til mine forældre, hvor vi hygger lidt inden Casper kommer hjem fra arbejde : ) Jeg skulle egentlig have været til nogle forskellige arrangementer her i aften, men jeg har droppet det til fordel for familien. Vi prøver stadig på at skabe nogle gode faste putteritualer, og hele møllen med at Saxo skal lære ikke at forbinde amning med søvn, kræver lige en indsats fra både Casper og jeg. Sådan er det : )
Ellers ikke det store herfra! Jeg arbejder pt på et indlæg omkring klapvognen, vi endelig er rykket over til^^^ Det er så fedt at være fri for barnevognen, selvom I jo ved jeg elskede den højt. Der er bare meget mere frihed nu og Saxo nyder at sidde i den og kigge ud på alt der sker. Det er perfekt, men som sagt indlæg følger..
Noget helt andet, hvis der er noget specielt I kunne tænke jer at jeg bloggede om fra tid til anden, så må I gerne fortælle mig det. Ikke fordi jeg er kørt fast, men det kunne bare være rart med noget inspiration : )

Ps. min jakke er ny og simpelthen den helt perfekte efterårsjakke! I kan finde den her! (ad-link)

16 kommentarer

 • Yay glæder mig til klapvogns indlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Måske et lidt mærkeligt spørgsmål, men hvor køber du dine strømpebukser som dem du har på på billedet? leder efter nogle, der ikke går hul i med det samme, af lidt bedre kvalitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   De er fra Triumph og jeg har været så glad for dem! Desværre er de nu løbet, men det er næsten ikke til at undgå ved strømpebukser synes jeg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Elsker din slog og søde Saxo!
  er selv gravid, med termin i janaur.. så kunne godt tænke mig at hører nogle de af “fejl” køb til Saxo, eller noget du ikke kunne have klaret dig uden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Emilie!
  Hyggeligt lille hverdags-indlæg med fine billeder. Det er blandt andet indlæg som disse, jeg synes er spændende.
  Noget andet jeg også synes, er lækkert at læse om, er hvad du bruger af produkter både til dit hår, i badet og make up. Jeg ved godt, at det ikke er sådan en ‘skønheds’- eller fashion-blog du har gang i, men jeg synes, at det er hyggeligt med lidt indsigt i hvad andre bruger og lidt viden omkring andre produkter, end dem man selv normalt bruger. Desuden er det også (hvad jeg kan se) en del af dig at gøre noget ud af dig selv og gå op i hvilke produkter du bruger, så jeg tænker, at det er ret relevant.
  Jeg kan også godt lide indlæg om det lækre mad du og din kæreste laver, så måske nogle opskrifter?
  Sidst men ikke mindst, synes jeg, at du klæder dig så fint, at jeg er pjattet med, når du slår billeder, links og/eller anbefalinger op til fint og lækkert tøj. Du lavede også en collage for leden dag med støvler – det var dejligt!
  Håber at det kunne bruges! Lige meget hvad, så har du en skøn blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Mht emner, så har jeg i noget tid tænkt på, om du ikke kunne tænke dig at lave et indlæg om kroppen efter graviditeten? Jeg har tænkt meget på det, fordi jeg selv er nervøs for, hvordan min krop vil se ud, når jeg har fået et barn. Og du har nævnt et par gange, at du føler din krop har ændret sig meget, men det kunne være interessant at høre lidt flere detaljer og evt. se billeder 🙂 Du viste jo maven i graviditeten, så måske har du mod på det, selvom det sikkert er meget grænseoverskridende. Tror bare, det kunne hjælpe en del kvinder at se, at det er helt normalt at kvinders krop er lidt anderledes efter en graviditet, men at man stadig er smuk (for jeg synes, at du ser ud til at have en virkelig fin krop stadig 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nisha Khan

  Hey du.
  Jeg er for nyligt begyndt at følge med i din blog og er vild med den som den er! – Jeg er selv gravid i 6 mdr. og brugte hele sidste søndag på at læse dit blog fra start til slut. 😛 Jeg synes det er rart at en jævnaldrende blogger om både graviditet, de tanker man gøre sig omkring alt det nye og samtidig med livet før graviditeten men alt omkring mode, mad, bylivet og etc. 🙂
  Jeg synes også det er rart med alle de inputs du kommer med omkring Saxo, hvad der er go – no go og andet godt til babyer. Altid fedt med inspiration når nu man selv sidder i det.

  Du må have en dejlig dag. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Super fedt med et indlæg om klapvognsdelen! Jeg skulle lige til at bede om en anmeldelse. Vi har netop bestilt barnevognen, men var meget i tvivl i forhold til om man kan nøjes med klapvognen, når barnet vokser ud af barnevognen – også om vinteren, eller om man bliver nødt til at købe ny barnevogn med større liggemål. Ser frem til dit syn på sagen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sidste billede af jer er godt nok skønt! Jeg ved ikke lige hvad det er der gør det 🙂 Det er bare fint !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Jakken er sindssygt flot! Tak for link. -Og Saxo er velnok skøn!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Glæder mig til dit klapvogne-indlæg 🙂 Vi bruger nu barnevognen, men har allerede købt klapvognen. Kunne du måske skrive lidt om hvordan du planlægger at holde Saxo varm i klapvognen når det bliver vinter?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ting for de mindre blogs