Hjemme igen

En ting for de mindre blogs

 photo IMG_1433.jpg

Jeg har en ting for blogs og især de mindre af slagsen, hvor det skinner igennem, at de ikke er påvirkede af “blogverdenen” med events, sponsorerede indlæg eller gaveregn. Men hvor de altid skriver lige fra hjertet og ikke bekymrer sig om hvad modtageren tænker.

Selvom jeg dybest set er ret ligeglad med hvad folk mener om mig eller om min blog, kan jeg alligevel godt blive lidt påvirket ved tanken om, at der jo er en del der følger med herinde. F.eks tænker jeg sommetider på, om I derude mon synes jeg skriver for meget om Saxo og om I tænker at jeg er blevet en kedelig mor-type der kun går op i sit barn. Jeg kan mærke, at har jeg postet lidt rigeligt med babybilleder, så tænker jeg: Hmm nu burde jeg måske også lige skrive om noget helt andet. – Og det er jo egentlig forkert. Det burde ikke være sådan, vel? Fremover vil jeg bestræbe mig på, at skrive lige præcis hvad der falder mig ind. Og sjovt nok er det ofte Saxo ; )

Anyway, her er en af mine yndlingsblogs for tiden. Elskede Elise. Hele bloggen handler om Elise på snart 9 måneder, og er skrevet af moren, Cecilie. Jeg elsker at læse med, især fordi Saxo har næsten samme alder og det er fedt at læse Cecilies erfaringer. En stor anbefaling herfra!

Selvom min blog er en jeg tjener penge på, selvom jeg tager til events, laver sponsorerede indlæg og uddeler rabatkoder, håber jeg alligevel at det også skinner igennem, at jeg er her fordi jeg kan lide at være her. Altså, havde jeg også blogget selvom der ikke var penge i det. Dog er jeg glad for, at der er : )
^^^Rodet indlæg much? Jeg tror det er tid til at smutte i seng nu : )
Ps. hvilke mindre blogs kan I anbefale mig? xx

30 kommentarer

 • Tak for en fed blog ! Læser gerne mange flere indlæg og Saxo 🙂

  Jeg er selv nyopstartet med min blog http://www.byhjort.dk/blog, hvor jeg skriver om livet som nygift og højgravid, og selvfølgelig snart om livet som nybagte forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg genkender det du skriver alt for godt. Mange blog mister, efter min mening, ofte deres grundkerne, når de vokser sig store.
  Jeg gør altid selv meget ud af at skrive “lige ud af posen” på min egen blog Smalldarkmind og ville hellere helt stoppe med at blogge end at skulle gøre det for pengenes skyld

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine K.

  Helt klart bloggeren Kathrine Brohus! Hun er ret ny men skriver super godt og er meget inspirerende i hendes formuleringer! Er selv meget vild med dette indlæg omkring tabet af hendes mor: http://kathrinebrohus.bloggersdelight.dk/2014/06/et-liv-uden-mor/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emilie.
  Nu er det min debut som kommentator på din blog, men synes da lige jeg ville give mit besyv med. Ikke så meget i forhold til de små blogs, men mere essensen af det du skriver og så dig selv 🙂 Nu har jeg ikke kendt din blog særlig længe – nærmest kun en måneds tid, men det er den første jeg nu klikker ind på, når der skal tjekkes nye indlæg på diverse blogs. Grunden er præcis den du selv er glad for ved de mindre blogs – at det virker som om at du skriver fra hjertet og ikke bekymrer dig synderligt over, hvad modtageren tænker (ment på den allerbedste måde ;)) Jeg er vild med at Saxo fylder så meget, at du tør være ærlig omkring det efterhånden tabulagte faktum, at babyer også kan være nemme (mestedels af tiden) og at du ikke mindst viser, hvordan man skal huske sig selv midt i babylykkeboblen 🙂 Samtidig skinner dit selvværd i rollen som mor igennem, hvilket jeg er vild med. For mig er det 1000 gange mere autentisk end diverse opskrifter på speltboller og “nu-skal-vi-skrive-alt-det-rigtige-så-vi-fremstår-som-gode-mødre-indlæg”. At du tør komme med indlæg, der deler morvandene (fx. omkring turen til London) vidner om, at du hviler i dig selv som mor og ikke har et behov for selviscenesættelse og at din søn så er så glad og nem vidner ligeledes om, at du gør det helt rigtig. Bum – et sidespring og nu tilbage på sporet…
  Udover ovenstående (inden mit halvpropagandiske (vidst ikke et rigtig ord) ævl) er det i forhold til de blogs, jeg følger med i, generelt vigtigt at de opdaterer jævnligt (og skriver, når der ikke bliver opdateret så man ved at bloggeren ikke bare er “forsvundet”), at billederne er værd at se på og i en nogenlunde kvalitet og at bloggeren/forfatteren tydeligt har noget på hjerte og/eller god skrivestil. Alt dette kræver energi og tager tid for bloggeren, så at der kommer sponsorerede indlæg, reklamebannere og diverse rabatkoder (hvilket er ikke så ringe endda) gør på ingen måde at du (i det her tilfælde) “forsvinder” eller efterlader indtryk af, at du kun er her for pengenes skyld. For mig er det en selvfølgelighed at dem, der bruger stor energi i deres blog selvfølgelig også honoreres for det. Nu blev det en rodet og lang kommentar med et par afstikkere undervejs, men synes bare lige du skulle have et par thumbs up fra den tavse nye læser 🙂 Næste gang skal jeg nok prøve at holde mig lidt mere indenfor emnet og skrive en lidt kortere kommentar 🙂

  Kh. Den lykkelige nybagte mor til tre, der fortsat synes det er vigtigt at finde tid til sig selv og kærestemanden til trods for, at man er blevet nogens mor (igen) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min 🙂 http://www.foerstegangsmor.wordpress.com

  Og johanjohansen.dk som er meget dedikeret til det han skriver om – mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes din blog er lige som den skal være. Hverken for meget eller for lidt af noget. Selvom du tjener penge på nogle af dine indlæg, er det bare tydeligt at det du udvælger er i din stil, og ikke bare en pærevælling af produkter fyldt med aff. links. Det er jeg vild med! Derudover synes jeg det er så fedt at du vil fremhæve de små blogs, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne anbefalde dig en blog der hedder daddyo.dk Den skulle du tag og kigge på 🙂
  Og så min egen blog mummylife.dk hvis du har tid til et lille smut forbi der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv til blogs med færre følgere, netop fordi de (som du siger) stadig bare skriver fra hjertet og af ren interesse – ikke for fame and glory (and money). Jeg har selv startet en blog, som har vist sig at være en fantastisk måde for mig at være kreativ på – tag gerne et visit 🙂

  http://www.nangilaia.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer i med at det er skønt med mixet. Der er lidt for både moren og fashionistaen i mig 🙂 Jeg blogger selv på http://www.blondinemor.dk, og så vil jeg anbefale http://www.taburetten.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E.J

  Uuuh har det på samme måde. Kan anbefale http://www.brooklynbrunette.com, rimelig nyopstartet blog, om en dansker der lige er flyttet til Brooklyn med sin amerikanske mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har min egen lille blog: http://www.uniquesilhouettes.blogspot.dk

  Selvom det er meget rart at være “ny” og frisk, så kan man godt savne noget respons og nogle følgere. Men det håber jeg kommer efterhånden! 🙂

  Kram fra Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du klart skinner igennem med dine indlæg, og man får helt sikkert fornemmelsen af at du gør det fordi du har lyst. Og så er du altid ærlig hvis det er sponsoreret indlæg eller lignende og så er det jo kun fint at du også får lidt ud af det 🙂
  En lidt anderledes blog med et helt andet tema end din egen er denne blog: http://lonelandmand.wordpress.com, med beretninger fra landet, flotte billeder og lækre opskrifter. Ved godt det er noget helt andet, men synes den er et kig værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg kender godt de bekymringer. Selv har jeg jo en af de mindre blogs, men jeg tænker ind i mellem, om jeg kommer for langt i den ene eller anden retning, særligt nu hvor jeg er mindre stresset og bloggen måske derfor er anderledes end før. Men jeg skriver jo for min egen skyld hovedsageligt, det husker jeg på. Jeg kan godt li’ at du mixer de ting, du interesserer dig for her på din blog. Det er din legeplads! Og det kan man mærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De tanker kender jeg godt – hvor man slår sig selv oven i hovedet med, at:”nu er der alt for meget om børn på blog – hvad nu hvis det ikke var det læserne kom efter”, eller “årh nu er bloggen alt for alvorlig”. Prøver på ikke at tænke sådan, og kun skrive når jeg har lyst.

  Synes din blog er fin og personlig, og bestemt ikke for meget med Saxo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min blog er lille, dog personlig og anderledes – kig gerne forbi! 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! Hvor er jeg rørt over at høre det! Tusind tak Emilie 🙂 Herfra kan jeg kun sige du også er en af mine ynglings! Og jeg elsker da rabatkoderne og alt det. OG lille seje Saxo <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes kun det er super hyggeligt at følge med i Saxo. Fulgte dig siden du var gravid. Hvis du synes det er sjovt at følge med en der er en smule ældre. Så følg gerne med på min blog, hvor der bliver skrevet meget om min næsten 8 måneder gamle baby William. http://www.nilleslilleverden. blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg er helt vild med babyspam og Saxo billeder. Jeg interesserer mig faktisk ikke en dyt for hvilke hudplejeprodukter og lignende, som bloggere bruger, men Saxo er simpelthen den fineste, gladeste baby at se på. Skulle jeg nævne en fin lille blog, må det enten være DitteK eller farudenfilter. Ditte er ung mor, som laver flotte tegninger og fortæller om sit liv, og farudenfilter, er simpelthen så sjov og hudløst ærlig når han skriver om livet som nybagte forældre i en etværelses i Sydhavnen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er altid velkommen hos mig <3 http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er meget velkommen til at kigge forbi min blog på millathams.blogspot.dk
  Det er i hvert fald en lille blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er velkommen til at kigge forbi min meget lille blog http://www.tilsyvende.blogspot.com hvor jeg blogger om min graviditet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Jeg har tænkt ” hvor bliver billederne og indlægne med Saxo af 😉 Jeg har en dreng der er en måned yngre end Saxo og jeg elsker derfor, som du elsker Elises blog, at følge med i hvad der sker med ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt følge dig i det. Jeg skriver også selv lige fra hjertet, og håber bare folk har lyst til at læse med. Kig gerne forbi, min er ikke så stor, men helt min egen og 100 % ærlig. http://krummerand.blogspot.dk

  Christina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan helt sikkert godt følge dig. Nogle gange er det mere tydeligt end andre at der er en indkomst bag de større blogs. Specielt når bestemte events eller samarbejder dækkes på flere blogs på samme tid. Så kan jeg som læser godt mærke at en blog også er et arbejde. Synes til gengæld du har været og er rigtig god til også at give din blog personlighed uden at det bliver for privat og uden at det drukner i spons, samarbejde og indtjening.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  http://farudenfilter.dk
  Hyldende morsomt, fra en nybagt far

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil da lige benytte lejligheden til at nævne min egen blog. Er mor til Ronja på 21 mdr, og skriver om vores liv sammen, lidt om mig, om manglende søvn, fantastisk udvikling og hvad der ellers følger med. Skriver kun en gang eller to om ugen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er dejligt du skriver om det der falder dig ind og det der betyder noget – som naturligvis er meget om Saxo. Men det afspejler jo dit liv og gør bloggen personlig og autentisk 🙂

  Knus Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er velkommen til at lægge vejen forbi hos mig: http://Www.frkschmetterling.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på samme måde som dig – blogging burde være at skrive hvad der falder én ind.

  Jeg kan anbefale http://paeneoverflade.blogspot.dk/ 🙂 Lige fra hjertet og fantastisk skrevet. Jeg er også helt vild med http://www.tankeskrald.dk/ – jeg ved godt det ikke er en lille blog, men bloggen er i hvert fald ikke påvirket af sponsorater og lignende 🙂 Du er selvfølgelig også velkommen hos mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme igen