Sommerhus + update på London-dilemma

Hjemme igen

 photo IMG_1264.jpg

Så er vi hjemme fra sommerhus og på mandag starter hverdagen for alvor, endelig! For selvom vi har haft nogle skønne og afslappende dage på landet, så er jeg mere end vild med hverdagen og det passer mig så godt at være hjemme.
Vi har jo søgt om vuggestueplads til Saxo fra d 17 november, så hvis det hele spiller og vi får plads der, betyder det at der kun er 3 måneder tilbage af min barsel hjemme med Saxo. Shit! Det er både fedt og ret skræmmende. Jeg er slet, slet ikke ikke nået til et punkt hvor jeg har fået spat af at “gå hjemme” men jeg synes nu også jeg er enormt god til at lave en masse ting, samt holde fast i de ting jeg synes er sjove. Såsom at ses med veninder, tage ud og spise osv osv. Det er vigtigt tror jeg. I hvert fald har det været det helt rigtige for mig, og jeg vil for altid se tilbage på min barsel som en af de aller bedste perioder i mit liv.
Hermed lidt sommerhusspam fra mig til jer! ^^^

 photo IMG_1291.jpg photo IMG_1330.jpg photo IMG_1216.jpg photo IMG_1257.jpg photo IMG_1267.jpg photo IMG_1276.jpg photo IMG_1310.jpg photo IMG_1320.jpg photo IMG_1325.jpg photo IMG_1279.jpg photo IMG_1335.jpg photo IMG_1334.jpg photo IMG_1365.jpg

Håber I får en skøn weekend! Jeg skal ud i aften og det er tiltrængt! : )

1 kommentar

  • Smelter lidt hver gang jeg ser saxo! Han er så lækker. Jeg tror du har ret I at det er vigtigt at gøre ting for en selv, for mange glemmer sig selv når de får børn – og hvis alt kommer til at handle om bleer og amning, så tror jeg alle kan få spat af at gå på barsel. Du er virkelig en rollemodel for mig, du har vist at det at være mor, sagtens kan være en del af en hverdag, hvor der stadig er plads til en selv. Du er sej! 🙂

    Sisselykke.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhus + update på London-dilemma