Monday

Jeg gæsteblogger

 photo Skaeligrmbillede-2014-08-27-kl-205635.png

… henne hos Lortemor idag! Hun er nemlig så heldig, at hun sidder og sipper drinks i SPANIEN lige nu! Er slet ikke misundelig ; ) Hvis I har lyst til at læse et lille interview med mig, så se bare HER.

3 kommentarer

  • Haha elsker den med du er blevet mere irriterende og kommenterer på kæresten, når man selv føler man ved præææcist, hvordan noget skal gøres med bebs!! Arbejder selv på det herhjemme 🙂 Nøj hvor skal man bide sig i læben nogle gange!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Åh hvor er det altså et dejligt billede, det af Saxo og din kæreste, – det lyser jo af kærlighed!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday