Zoo

Monday

 photo foto-2.jpg
^^^Billede fra sidste uge : )

Hej med jer! Idag har været sådan lidt en irriterende dag, kender I det? Den startede med at jeg vågnede kl 05.00 med smerter i underlivet og kunne derefter umuligt sove videre. Klokken 8 kunne jeg endelig ringe til lægen og efter en urinprøve, hentede jeg en recept på apoteket på antibiotika mod blærebetændelse. Jeg havde lykkeligt glemt hvor ondt man kan få af sådan en omgang! Suk!
Resten af dagen blev derfor brugt herhjemme og heldigvis virker sådanne pillerne hurtigt.

^^^ Her til aften lavede jeg sjov med Saxo mens vi filmede ham. Saxo synes jeg er verdens sjoveste person, og det er for mig stort, da han helt sikkert er den eneste der synes det. Det er bare så taknemmeligt, ikke? Han elsker mig ubetinget og det er vildt at føle så meget kærlighed fra en baby på (snart) 8 måneder. Jeg elsker hvert sekund med ham, selv når han skaber sig og nægter at sove ; )

Nu vil jeg hoppe i seng! Jeg kan godt mærke, at jeg ikke er vant til at stå op klokken 5! Så træt! Håber I har haft en dejlig dag? xx

Ps. Jeg har lavet min egen lille shop på Instagram, hvor jeg sælger ud af lidt af hvert! Tingene ryger hurtigt derinde og jeg har allerede solgt rigtig meget, men jeg lægger løbende ting op. Hvis I har lyst kan I tage et kig på siden HER.

4 kommentarer

 • Kathrine Holm

  Hej Emili – jeg har efterhånden fulgt med længe og det er altid hyggeligt at læse med på din blog! Jeg skriver da jeg blot vil tippe om tranebærpiller mod blærebetændelse, de kan købes i Matas og på apoteket og de virker virkelige godt som forebyggelse og nogle gange også istedet for antibiotika. Jeg har selv døjet med blærebetændelse i over et år og da jeg kun er 20 år er det ikke det fedeste at få i tide og utide – jeg har gået til alverdens undersøgelser hos erfarne læger, men ingen kunne finde forklaringen på hvorfor? Jeg blev anbefalet at drikke tranebærsaft, men da det er meget sukkerholdigt vokser bakterier godt i det! Jeg prøvede tranebærpiller, da disse har en mere koncentreret form af tranebær. Jeg tog pillerne i en længere periode på ca 6 måneder og for en lille måned siden stoppede jeg for at se om jeg var kureret – men guess what – jeg har blærebetændelse i skrivende stund, og kan derfor sagtens sætte mig ind i dine smerter!
  Jeg var ved at blive sindsyg til sidst og da vi kvinder jo er særligt udsatte, ville jeg lige dele min erfaring 🙂

  Ha en dejlig dag!

  Mvh Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring <3
  Hold da op, hvor har han det dejligste store smil/grin 🙂

  /Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ohr hvor er han bare KÆR – Mit hjerte SMELTER. Han er seriøst den dejligste lille mand <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det lyder ikke rart med de smerter der. Saxo er den mest bedårende baby, jeg nogensinde har set, wauw! Men mht. til din instagram shop, er det så medvilje at du har gjort den kun for følgere? Det er mere da jeg har ikke en instagram, så jeg kan ikke set dit fine tøj, som du sætter til salg. Men det er selvfølgelig fair nok hvis det er med vilje. 🙂

  – Godbedring, knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zoo