En god dag

Zoo

 photo yooo.png photo IMG_1691.jpg

Vi har været en tur i Zoologisk have idag! Det er ikke just mit yndlingssted, men vi har årskort dertil og når man først er der, er det jo ret hyggeligt. Jeg havde forventet et menneskemylder og en masse skrigende unger, men der var faktisk næsten ingen, så alt var godt.
Selvom Saxo stadig er lille, er det så tydeligt at han ved der foregår noget, og nysgerrigt følger hans øjne alt omkring ham. Specielt de små geder var han vild med. Jeg glæder mig sådan til den dag han kan gå ind og klappe dem ordentligt. Jeg tror han bliver en af dem, der bare stormer efter dem. Haha, de stakkels små geder.

 photo IMG_1709.jpg photo IMG_1717.jpg photo IMG_1713.jpg photo IMG_1704.jpg photo IMG_1730.jpg photo IMG_1757.jpg photo IMG_1664.jpg
^^^ Jeg ville så gerne have at vi fik taget et familiebillede, og dette var så det bedste der kom ud af det! flot, ikke? ; )

Zoo gjorde et stort indtryk på ham, for på vejen hjem tog han sig en lur i klapvognen på 2 timer! Vi udnyttede det og fandt et mexicansk sted på Vesterbrogade, som serverede snasket men enormt lækkert mexi mad! Pyyyh vi blev så mætte at vi helt har droppet at spise aftensmad!
Inden vi nåede helt hjem, slog vi et smut forbi vores gode venner. De har en søn, Nestor som er 5 uger yngre end Saxo. De to kommer til at få så meget glæde af hinanden når de bliver lidt ældre og det varmer mit hjerte. Jeg forudser Marie og jeg sidde på skydebanegades legeplads, mens Nestor og Saxo render rundt og leger. Det bliver herligt!

 photo IMG_1808.jpg
^^^ Så godt!!
 photo IMG_1845.jpg
^^^ Drengene ser fodbold
 photo IMG_1831.jpg
^^^ Bedste venner
 photo IMG_1858.jpg

NU er vi hjemme, Saxo er gået kold og vi flader ud på sofaen, med hver vores computer mens vi deler en øl. Dét er en lørdag efter mit hovede!
Har I haft en god dag? : )

3 kommentarer

 • […] vi havde ham med i Zoo var tilbage i august, hvor han stadig var så lille. Vi har netop fornyet vores Zoo-kort og jeg tror at vi kommer til at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Maden ser virkelig lækker ud! Kan du huske, hvad stedet hed? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor hyggeligt! Kan mærke jeg er ved at blive skruk nogle gange. Det er næsten skræmmende, ikke på den dårlige måde,
  men på den dér; “wow, om ikke så mange år tager livet en helt vild drejning!” Glæder mig også til, at man har en lille én man kan tage med
  ind til gederne, og skal lære ham/hende om alt det gode her i livet. Uha! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god dag