Mandag

Endnu en dag

IMG_9753

Idag har været en virkelig rar dag..  En af dem, hvor det hele bare spillede, og alle har været glade. Og når jeg siger alle, mener jeg selvfølgelig ungerne.. Vi har nemlig været sammen med Marie og Nestor idag. Vi er ses tit, og det er vildt hyggeligt, men nogle gange går det også bare op i hat og briller. Så er Saxo sur, så er Nestor træt og så er det svært, ikke at stresse lidt, og svært at være rigtig til stede og nærværende. Heldigvis er der en fælles forståelse for hinanden de dage. Dér er det altså dejligt, at have veninder der også har børn. Man skal ikke forklare så meget, for den anden forstår det bare. Ikke fordi de veninder, som ikke har børn, ikke forstår det, men jeg tror, I ved hvad jeg mener…

Anyway, i dag lykkedes det! Nestor og Saxo var vågne til at lege på samme tidspunkt, blev trætte og sov på samme tidspunkt (mens vi spiste frokost på Ipsen & Co – yndlingstedet), og da de vågnede igen var der ingen sure miner. Vi trillede bare stille og roligt hjem, og jeg købte kage i Lagkagehuset og gik ned i Just Spotted, for at forkæle min kæreste og Michael, som vi har ansat. Det faldt i god jord : )

 photo IMG_9872.jpg
^^^ Det er Marie og Nestor
IMG_9756 IMG_9759^^^ Jeg har fundet ud af, at jeg har en ting for at fotografere blade og blomster i naturen. Især på denne fantastiske årstid. Jeg synes simpelthen farverne er så smukke. Jeg håber I kan sætte pris på, for I slipper nok ikke for flere billeder lige foreløbig. Efteråret er jo først lige begyndt (skrives med julelys i øjnene)!

IMG_9719^^^ Jeg ser temmelig fjollet ud her, men et lille tip til jer alle derude (og mig selv) : Det er for koldt at have sandaler på nu. Alt for koldt!

 photo IMG_9867.jpg
^^^ Charmetrolden, Nestor

IMG_9743^^^ Jeg er stadig virkelig glad for min nye taske

IMG_9763
^^^ Og for gulerodsjuice med appelsin og ingefær

IMG_9772^^^ Saxo er også fan af juicen (selvom han godt nok ikke ser alt for tilfreds ud her).
Det er sjovt, jeg skal virkelig vænne mig til, at han jo rent faktisk nu, må spise alt det vi andre spiser. Min første tanke var, ingefær?! Det skal han da ikke have, det er aaaalt for stærkt, men ingefær fik han, og han elskede det.

Og sådan gik altså endnu en dag på barsel. Det er dage som denne, jeg kommer til at savne meget, når studie, arbejde og vuggestue starter. Men jeg glæder mig også nu. 9 måneder er længe at gå hjemme.

Og apropos, så skal vi ned og kigge på en vuggestue uden venteliste, imorgen. I må gerne krydse fingre for, at den er lige det vi går og drømmer om. Det kunne være så fedt! x

9 kommentarer

 • S

  Har bidt mærke i, at I har flere bObles produkter hjemme hos jer – hvilke har Saxo haft gavn af og fundet mest interessant? : ) Synes det er lidt svært at vurdere, om pengene er givet godt ud ved køb af produkterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Vi er rigtig, rigtig glade for dem. Tumlegulvet er især et hit, og de grønne “orme” bruger han nu til at stille sig op af : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej søde Emilie,

  Hvor er tasken fra?

  Kh
  Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Vores datter går i Klatretræet ude på Nordens Plads. Der er vist heller ikke så lang venteliste, og den er bare så god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Samme her 🙂 Klatretræet kan varmt anbefales

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det var faktisk Klatretræet vi var nede at besøge. Var dog ikke helt overbevist. Men I er glade for det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Nå, jeg ser først din kommentar nu. så jeg ved ikke om det er for sent. Vi er vildt begejstrede. Lederen er utrolig visionær, personalet fantastisk (og stabilt, ikke mindst!). Det opvejer fuldstændig de lidt slidte rammer. Jeg er virkelig fan!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag