En vinder

London

IMG_9816
Det slog mig lige her til morgen, at jeg ingen billeder har delt fra vores London tur. Bevares, jeg fik heller ikke knipset noget nær det jeg havde i tankerne i første omgang, men hvad havde jeg også regnet med? ; )  London var smuk, dejlig og travl. Min første gang, men helt sikkert ikke sidste.

IMG_9819 IMG_9812London3^^^ Turen derned gik ok. Vi skulle flyve kl 10 om morgenen, men flyet var selvfølgelig forsinket, og Saxo, som havde været vågen siden kl 7 var derfor pænt overtræt da vi endelig sad i flyet og han skulle spændes fast med en sele.  Dét gad han ikke, og stak i et hyl så højt, at jeg tror alle passagerer på flyet kunne høre det. Heldigvis faldte han til ro og i søvn på mig. Men jeg nåede altså lige at blive liiidt stresset. Pyyh ; )

Vi havde selvfølgelig vores klapvogn med, og takket være Stokke var det SÅ nemt. Bare ned i den såkaldte Pram Pack hjemmefra og der lå den sikkert og godt indtil vi ankom til London.

London
^^^ Vejret I London var lækkert! De to første dage var det faktisk rigtig varmt og de to næste et flot og solrigt efterårsvejr.

De fire dage gik stærkt, men vi nåede også meget. Vi fik både leget rigtige turister og set Big Ben og hvad man ellers “skulle” se. Vi fik spist indisk, italiensk og masser af Fish’n’Chips. Vi var i teatret og se musicalen Lion King (så flot), vi fik shoppet og gået masser af ture i Hyde Park. Vi mødtes også med to gode venner, som bor i London. De tog os med på en fancy “only members” restaurant – og vi følte os meget.. -ja fancy.. Man måtte desværre ikke tage billeder derinde. Det var ellers virkelig “instagram-material” ; )

London2IMG_9792lonnn^^^ De to der! <3
IMG_9797
^^^ London har de sødeste taxer!

Jeg er fan af London. Meget mere end jeg havde troet jeg ville være, og vil som sagt rigtig gerne tilbage. Dog tror jeg, at næste ferie bliver på et lækkert resort, hvor man ikke skal lave andet end slappe af. En storby med en 8 måneder gammel baby, som helst bare vil kravle dagen lang, er hårdt arbejde for forældrene.
Nogen af jer har spurgt hvor vi boede henne. Vi boede i Kensington området, som er super lækkert. Jeg har jo ikke rigtig boet andre steder, og er sikker på der også er andre oplagte steder at bo. Men Kensington er rent og pænt, tæt på byen og tæt på grønne områder. Det vil jeg gerne anbefale til andre.

Rigtig dejlig søndag til jer x

6 kommentarer

 • Elsker ogsaa Kensington hvor jeg nu har boet i tre aar! Der er altid naaet at lave og se. Ville lige hoere om I tog jeres soen med til musical?? Har stadig ikke vaeret til nogle musicals og det er lidt svaert med pasning. Er der nogle musicals der er “boernevenlige”?
  Blogger om mit liv i London paa http://www.beyondstyleabroad.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Nej vi tog ham ikke med. Jeg så musicalen med min familie og Saxo og min kæreste blev hjemme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • london er bare SÅ lækker. Har min faster i netop Kensington , eller på Porto bello Road (skøn gade med lørdags marked med ALT) om 4 uger går turen igen derover på visit denne gang med min ældste datter på 8, blir skønt at vise hende byen, hun har været der som 4 måneder og 4,5 år så er jo noget tid siden Hihi
  Mvh Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ fine billeder! Ser ud til I havde en fantastisk tur! Godt gået med bebs på armen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, nogle skønne billeder! Utrolig meget stemning fanget i små øjeblikke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • London er helt fantastisk !!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vinder