Endnu en dag

Magic Wire og FREDAG

Untitled-1

Jeg kickstartede min fredag morgen, med et besøg på D’angleterre. Anledningen var Triumph og deres nye Magic Wire undertøjslinie, og nøj det var fine sager. Magic Wire hentyder til bøjlerne, som er lavet af blød silikone, og som derfor hverken gnaver eller stikker ud.
Jeg prøvede DENNE bh på, og den var sindssyg flot og behagelig! Desuden fik jeg for første gang taget mine mål og hold nu fast…. Jeg er en str 70 D!!! Det vidste jeg slet ikke! Ammebryster I må gerne blive for altid, jeg er vild med jer ; ) Hvis I smutter, er det en helt anden slags silikone, der må komme på tale.. Basta.

Resten af dagen er blevet brugt på spadsertur i solskinnet, samt lidt hygge med min familie. De rejser til Toscana imorgen, og jeg er åh så misundelig. For to år siden på dette tidspunkt, var det mig der var i Toscana, og det var en skøn tur! Jeg har lige genset DENNE video, som bringer så mange gode minder frem. Suk. Jeg elsker Italien : )

Jeg håber I får en rigtig dejlig weekend! Her står den på afslapning og hygge. Mmmm : )

4 kommentarer

 • Pernille

  Ej, hvad er det for en lækker pude-lignende-sag Saxo sidder op ad på det sidste billede? Den ser bare skøn og blød ud, og jeg mangler noget til vores klapvogn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det er vores Foot Muff fra Stokke. Den er såååå god : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hvor er I fine 🙂 Glæder mig til det bliver min tur, har termin 31/12 🙂 God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en dag