På det sidste.. (+ en vinder)

Tirsdag, tirsdag

 photo IMG_9947.png photo IMG_9950.png photo IMG_9955-1.png photo IMG_9960.png photo IMG_9964-1.png

Igår tog vi et smut forbi JS, og hang ud en halv time tid, inden vi gik på legepladsen i Skydebanegade, sammen med Nestor og Marie. Det var så hyggeligt, og som altid var gyngerne et hit! Jeg ved godt jeg har proklameret maaange gange, at man skal huske at nyde nuet og især nyde hvor ens baby er i sin udvikling lige nu, men igår glædede jeg mig altså til at Saxo kunne gå. Så bliver det lige en tand sjovere at tage på legeplads, når han kan løbe hen til alt det han så gerne vil, tænker jeg : )

Til trods for en dejlig dag med legeplads, hygge og endda vin på Falernum, var højdepunktet igår dog alligevel udsendelsen “Gift Ved Første Blik”. Jeg ser faktisk sjældent tv, da jeg i stedet prioriterer min computer, når jeg skal koble af. Men det her program altså!! Så god underholdning jo. Og de to.. Frank og Pia?! Jeg synes det var priceless. Verdens dårligste match nogensinde.. Jeg glæder mig allerede ualmindeligt meget til det bliver tirsdag igen! Haha. Så I det også?

Dagen idag er startet sådan lidt skørt. Saxo vågner stort set aldrig før klokken syv om morgenen. Men i morges var den altså kvart over fem, da han besluttede det var tid til at stå op (jeg er med på at det er standarden for mange børnefamilier, og kvart over fem ikke er SÅ tidligt igen, men lige præcis i nat, havde jeg altså været oppe mindst otte gange med en ikke så glad Saxo, så det var lige tidligt nok for mig). Heldigvis har jeg en ret fantastisk kæreste, som beordrede mig ind på sofaen, så jeg kunne tage et par timer der, mens han tog sig af Saxo. Dejligt!
Nu sover han sin første lur, og jeg skal egentlig til at komme igang med dagen. Om en time skal jeg være ude af døren, da vi får en håndværker på besøg, som skal fikse vores dumme døre, der ikke kan lukke. Håber det kan lade sig gøre.
Jeg håber I får en dejlig, dejlig onsdag allesammen! x

Ps. Saxo har termojakke på, som egentlig er et sæt og som vi er SÅ glade for. Det er vist udgået i den grønne farve, men det kan fås I sort, lilla og pink HER. Huen er fra Joha og kan fås HER, og overtræksskoene er fra Hust And Claire og købt i Engby.
Jeg har min yndlingsjakke på fra Bon A Parte, OG sidst men ikke mindst, en mega god balm til læberne fra Estelle & Thild. (add-links)

Pps. Ringede til vuggestue igår, som var positive og som mente der nok skulle komme en plads inden jul. Lederen bad mig ringe til ham hver uge, for at tjekke op. Så jeg er glad nu. Vi skal nok få den plads : )

11 kommentarer

 • Julie

  Hvor er din fine hue fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeg har købt den i Zornig på Gl Kongevej : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det kunne være fedt med et indlæg omkring det at du blogger offentligt om hvordan du håndterer Saxo, efter sagen med emma-kathrine (!) ..
  Og så glæder jeg mig stadig til opfølgning på tankefeltsterapi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeg synes det er en helt sindssyg sag, og smadder syndt for Emma, som er en fantastisk mor. Jeg blogger dog ikke anderledes end før.
   Tft indlæg coming up

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvor er de bare søde de to knægte på gyngerne 🙂
  Jeg har en dreng der er en måned ældre end Saxo, og han elsker at få en masse tøj på og så komme i sandkassen.
  Det kan de altså også få rigtig meget ud af, nu hvor de ikke helt kan gå endnu 🙂
  Kh Anette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan er størrelsen på Termo sættet? Der er kun en str 80 tilbage nemlig, og hun er pt 74

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  aghhh frank og pia, aghhhhhh

  Lad det blive tirsdag igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hold nu fast, de er søde som de hænger der i gyngerne!
  Jeg faldt også over programmet igår og krummede også tæer! Især over stakkels Frank som ligesom var lidt for hurtig til at dele ud af både forhistorie og de store følelser, og bare vil i gang med kærligheden (!!!) og slet, slet ikke får den ønskede respons… Det kan da aldrig ende godt? Til gengæld var de andre søde sammen, synes jeg, så vil prøve at følge med fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Ahmen altså Frank og Pia… Der var ikke meget kemi, det kan måske komme?!?…. Det er i hvert fald dem med den hårdeste start 😀 Det er ligesom netdating, det hele kan bare passe bare sammen på nettet og så er der ingen tiltrækning når man mødes og så kan man også være heldig at møde én hvor der er tiltrækning. Han er måske også liiige gammel nok til hende, selvom 56 år vel ingen alder er i dag, så alligevel. Men det er nok ikke hans alder, der hans problem, det er det, som kommer ud af hans mund, som Pia ikke helt kan tackle 🙂 I øvrigt hvad har Frank og Pia tilfælles udover at være karrieremennesker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare hyggeligt ud! Og hvor er han enormt nuttet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han skal nok komme op og gå inden du ved af det 😉
  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det sidste.. (+ en vinder)