På legepladsen

Tivoli

 photo IMG_0019-1.jpg photo IMG_0085.png photo IMG_0009.jpg photo IMG_0062.jpg photo IMG_0012.jpg photo IMG_9984.jpg photo IMG_0028.jpg
^^^ Sax, min farmor og Katy
 photo IMG_9958.jpg
Sød hat, ikke? ; )
 photo IMG_0072.jpg photo IMG_9987-1.jpg photo IMG_0056.jpg
^^^ <3
 photo IMG_9992-1.jpg photo IMG_9945.jpg

Min dejlige faster har giftet sig med en australsk mand, og de har bosat sig i Australien. Billy, som han hedder, har en søster, og hendes datter, som er på samme alder med mig, er lige nu i Danmark for at besøge os. Derfor agerer jeg, sammen med min søster og farmor (som i øvrigt begge rejser til Australien lige om lidt SUK), guide disse dag, og det er faktisk lidt sjovt, sådan at komme rundt i sin egen by på ny. Igår var vi på Christiania og idag tog vi en Tivoli tur. Jeg elsker, elsker, elsker Tivoli’s halloween, og jeg tog en milliard billeder af alle de smukke græskar. De er så fine. Saxo fik én på opleveren, selvom han bare sad i klapvognen. Det bliver så sjovt om at tage ham med derind til næste år, hvor han sikkert drøner rundt. Det glæder jeg mig virkelig til.

Jeg har ellers travlt med at se efter Saxo for tiden kan I tro. Om aftenen er jeg helt udkørt. Han er en krævende lille mand og alting tager bare lang tid. Han protesterer når han skal have mad, når han får skiftet ble, når han skal sove eller hvis tingene ikke lige går efter hans hoved. Pyyyyh! Det er hårdt, men det er også skønt og livsbekræftende, og selvom han er en bestemt og stædig herre, har han også bare så let til smil og grin, og det er fantastisk!

Imorgen skal min kæreste faktisk have ham alene HELE dagen, så jeg kan komme ud og hygge mig lidt. Normalt arbejder han jo alle hverdage, men jeg fik lokket ham til at tage en fridag for min skyld. Der er pressedage, så jeg skal ud og socialisere og måske drikke mig en lille smule fuld i champagne! Åh det bliver helt igennem skønt!
Jeg tror jeg vil hoppe i seng nu, så jeg kan være frisk og udhvilet imorgen. Håber I har haft en dejlig dag? x

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På legepladsen