Lidt fra weekenden

Happy friday og noget at fejre!

IMG_5680

Åh vi har haft en GOD fredag indtil videre. Helt spontant tog vi i formiddags på tur med Michala og Molly, og vi endte på Storm P museet ved Frederiksberg Have. De har en Rasmus Klump udstilling kørende lige nu, som virkelig er et besøg værd synes jeg. Saxo aner jo endnu ikke hvem Rasmus Klump er, men underetagen af museet var gjort meget børnevenlig, så han havde en fest og kravlede rundt sammen med Molly.

IMG_5698Untitled-1

Da vi kom hjem var han så træt og tog lige en lur på 2,5 time, mens jeg havde tid til at ordne lidt arbejde. Jeg fik bl.a styr på min praktiksituation (jeg skal i praktik i en virksomhed til januar) og nogle andre småting, jeg have stresset lidt over. Så rart!

Nu glæder vi os bare til at Casper kommer hjem fra arbejde, så vi kan holde weekend sammen som en familie. Det er altså tiltrængt! Jeg tror der skal åbnes en champagne i aften, for der er mange ting vi burde fejre. Vi har fået plads i yndlingsvuggestuen på det perfekte tidspunkt. Saxo vil nu endelig lade sig putte af Casper om aftenen, hvilket giver mig lidt luft (yay)!!, jeg ligner ikke længere en som stadig er gravid og jeg kan passe alle mine gamle bukser uden jeg har gjort noget for det, der er styr på studie og praktikstart og ja, livet er bare rigtig, rigtig godt lige nu!

Jeg håber I får en god en : )

12 kommentarer

 • Louise

  Jeg vil også meget gerne høre om erfaringer ift at blive puttet af faderen. Vi har samme kamp herhjemme, min søn på 9 måneder vil stadig kun have mig, når han skal sove

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej 🙂
  Om det er mobiloptimering der er gal ved jeg ikke, men man kan ikke længere se andet end starten på dit blogindlæg på bloglovin, så skal man klikke sig ind på din blog for at se resten af din post. Er det med vilje? Det er vildt irriterende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det skønt! Og stort tillykke med vuggestuepladsen. Dejligt at det endelig faldt på plads 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvor må det være dejligt, at Casper kan putte Saxo – vil du afsløre, hvordan det lykkedes, og hvad Casper gør? Jeg ammer nemlig også min søn i søvn og holder om ham i en time (!) efterfølgende for at være sikker på, at han er i den dybe søvn, når jeg lægger ham. Øv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ih hvor lyder det bare super godt. Frem med den champagne og nyd weekenden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hvor er det dejligt for jer! Jeg blev helt glad, da jeg læste dit indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med en god uge! Hvilken vuggestue blev det så – hvis du altså har lyst til at skrive det? Er mest bare nysgerrig om, om I endte i Columbus eller ej. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tale

  din blog er ikke mobil optimeret mere!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hos mig virker den fint. Hvad er det der ikke fungerer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  Hej hvor gammel er Saxo nu? Han ser lige så stor ud som min søn og han er 6 mdr og vejer 8,5 kilo og er 70 cm 🙂 Han er bare så skøn Saxo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Han er lige blevet 10 mdr. Han vejer 10 kilo og er vist omkring 75 cm : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt fra weekenden